Παρασκευή, Οκτωβρίου 17

Pre game 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας

Βρισκόμαστε ήδη στην 2η αγωνιστική του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και οι "μάχες" σε όλα τα γήπεδα προμηνύονται σκληρές.
Η δεύτερη αγωνιστική στην συντριπτική της πλειοψηφία περιλαμβάνει σημαντικά όσο και αμφίρροπα παιχνίδια στα οποία όλα παίζουν.
Τέσσερα από αυτά διεξάγονται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου!!!!!!, ένα στα Τζανάτα και το άλλο στην Ιθάκη. 
Ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο καλή από άποψη ποιότητας και θεάματος και παραγωγική από άποψη επίτευξης τερμάτων. Να θυμίσουμε ότι την 1η αγωνιστική επιτεύχθηκαν συνολικά 20!!
Επίσης, να ευχηθούμε οι διαιτησίες να είναι καλύτερες από την προηγούμενη και σίγουρα με λιγότερες κάρτες από τις 27 κίτρινες και 5 κόκκινες, που είχαμε στην πρεμιέρα!!!!
Το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής το οποίο, όπως είναι φυσιολογικό,  κλέβει και την παράσταση θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το απόγευμα, με την Α.Ε.Κ. να επιζητά ρεβάνς ώστε να πάρει το "αίμα" της πίσω  και την Εικοσιμία να εύχεται να τριτώσει το καλό υπέρ αυτής στις μεταξύ των δύο ομάδων φετινές συναντήσεις.
Μεγάλο, επίσης, είναι και το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο, με τη Σάμη τυπικά γηπεδούχο να φιλοξενεί τον Παλληξουριακό και μοναδικό στόχο τη νίκη για να μη ξεμείνει πίσω από τόσο νωρίς.
Και στην Ιθάκη στο τοπικό ντέρμπι αναμένεται μεγάλη "μάχη" για τη νίκη και το τρίποντο μετά την αποτυχημένη πρώτη των δυο ομάδων.
Διλινάτα-Φωκάτα και Πρόννοι-Παγκεφαλληνιακός θα δώσουν τον δικό τους αγώνα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στα Τζανάτα, αντίστοιχα.
Τέλος, ένας σοβαρός Α.Ο.Κ.Ι. δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα από τον Πυλαριακό, τυπικά φιλοξενούμενος της ομάδας της Πυλάρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.


Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  18-10-2014 ώρα 16:00
Δ.Α.Κ.  Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Ματιάτος Δ.
Κομητόπουλος Π.
1.
Σάββατο  18-10-2014 ώρα 16:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
Μενεγάτος
Λευτέρης
Κιόσης Κ.
Λογοθέτης Β.
3.
Κυριακή  19-10-2014 ώρα 10:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Κιόσης
Κώστας
Μενεγάτος Ε. 
Ματιάτος Δ.
4.
Κυριακή  19-10-2014 ώρα 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
Κομητόπουλος
Παναγής
Μουζακίτης Β. Μυρσίνιας Γ.
5.
Κυριακή  19-10-2014 ώρα 13:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
Ματιάτος
Διονύσης
Βασιλόπουλος Δ.
Λογοθέτης Β.
6.
Κυριακή  12-10-2014 ώρα 16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Γασπαράτος
Γιώργος
Ματιάτος Δ.
Κιόσης Κ.


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                   
Και οι δυο ψάχνουν με αγωνία την πρώτη τους νίκη......
                                     
Στα Τζανάτα αύριο Σάββατο στις 4 μ.μ. οι Πρόννοι φιλοξενούν τον Παγκεφαλληνιακό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο αφού ψάχνουν αγωνιωδώς την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και προέρχονται από ήττα, οι γηπεδούχοι μάλιστα με βαρύ σκορ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 0-6 από τον Α.Ο.Κ.Ι., ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης στο ίδιο γήπεδο και στο ντέρμπι από τα Διλινάτα 0-1.
Σίγουρα αναμένουμε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι με τους Πρόννους να θέλουν να γυρίσουν σελίδα μετά την κάκιστη εικόνα αλλά και την βαριά ήττα του προηγούμενου αγώνα. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύσκολη έδρα τους για να διεκδικήσουν τη νίκη που θα επιστρέψει τα χαμόγελα στην ομάδα τους.
Ο Παγκεφαλληνιακός ακόμη δεν δείχνει και πολλά από την περυσινή του καλή εικόνα, όπου εντυπωσίασε τους πάντες καταλαμβάνοντας μάλιστα την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε αυτό το παιχνίδι θέλει και αυτός να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της άτυχης πρεμιέρας και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες.
Φέτος στο κύπελλο, όπου αποκλείστηκε από τη συνέχεια και στο πρωτάθλημα δεν έχει νιώσει ακόμη τη χαρά της νίκης, πράγμα που όλοι στο στρατόπεδο της Αργοστολιώτικης ομάδας εκτιμούν ότι θα γίνει το Σάββατο στα Τζανάτα.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν απασχολούν τόσο τον Γ. Βασιλάκη όσο και τον Γ. Κουρκουμέλη και θα παρουσιάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο!
Φαβορί:Το παιχνίδι θεωρούμε ότι ξεκινάει από το "0". Από εκεί και πέρα ο Παγκεφαλληνιακός, αν εκμεταλλευτεί την πληρότητα του σαν ομάδα, μπορεί να ελπίζει για κάτι παραπάνω. Εμείς θεωρούμε ότι θα πέσουν "κορμιά" για τη νίκη.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κ. και Λογοθέτη Β. 
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                                               
Δυνατό ντέρμπι στο Δ.Α.Κ......... οι γηπεδούχοι καίγονται για την πρώτη τους νίκη και οι φιλοξενούμενοι για το 2Χ2   
Μεγάλο ντέρμπι επίσης, το απόγευμα την ίδια ημέρα και ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου ο ανανεωμένος Παλληξουριακός φιλοξενείται από την τυπικά γηπεδούχο Σάμη, σε έναν αγώνα που και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους ξεχωριστά η κάθε μία.
Οι τυπικά γηπεδούχοι Σαμικοί θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στις Κεραμειές από την Εικοσιμία πολύ δε περισσότερο, πεισμωμένοι από τον τρόπο που ήρθε αυτή, με γκολ στις καθυστερήσεις. 
Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα αφού γνωρίζουν ότι με μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα τα όνειρα για μια καλή πορεία θα αρχίσουν να απομακρύνονται.
Ο Γ. Καρελάκης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και από την αρχή της εβδομάδας έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.
Οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού μετά την δύσκολη επικράτησή τους στις Κεραμειές με αντίπαλο τα Φωκάτα, θέλουν να αφήσουν πίσω την μέτρια εμφάνισή τους και με μια νίκη, παράλληλα με την καλή εμφάνιση, να δώσουν την εικόνα που αρμόζει στην ομάδα τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας με στόχο να γίνουν πραγματικότητα οι φιλοδοξίες τους.
Τα προβλήματα για τον κόουτς των γηπεδούχων είναι οι τιμωρημένοι Κ. Μωραίτης και Β. Μιχαλάτος. Στα ευχάριστα η επιστροφή επίσης από τιμωρία των Ν. Μωραίτη και  Άλντο Μετάι. Από την άλλη ο Δ. Λιονάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και κατεβάζει την ομάδα του πανέτοιμη στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Στα καλά νέα η επιστροφή από τιμωρία του Αλ. Γαβαλά.
Φαβορί:Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο όλα μπορούν να προκύψουν. Οι γηπεδούχοι αναμένεται, όπως πάντα άλλωστε, να παλέψουν για το καλύτερο. Ο Παλληξουριακός, πιο πλήρης σαν ομάδα και με καλές μονάδες, έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη αρκεί να μην παρουσιαστεί όπως στις Κεραμειές.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Π. Κομητόπουλο.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                                  
Δυνατό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ......... Όλα μπορούν να συμβούν
Η συνέχεια της 2ης αγωνιστικής μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή όπου στις 10:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα φιλοξενούν τα Φωκάτα σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα και για τους δύο.
Τα Διλινάτα μετά την δύσκολη επικράτηση και τη νίκη τους 1-0 επί του Παγκεφαλληνιακού την πρώτη αγωνιστική, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να συνεχίσουν με το 2Χ2!
Φέτος στην ομάδα του "μεγάλου χωριού" έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο με πιο πειθαρχημένο παιχνίδι και την μπάλα κάτω, ενώ το παιχνίδι τους βασίζεται κυρίως στις κάθετες πάσες προς την αντίπαλη άμυνα.
Από την άλλη, τα φετινά Φωκάτα με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους δείχνουν και αυτά μια καλύτερη σχετικά εικόνα. 
Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να έχασαν εντός έδρας από τον πολύ δυνατό Παλληξουριακό, όμως πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έδειξαν στοιχεία ομαδικού παιχνιδιού και παραλίγο να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο με ένα καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο. 
Έτσι με καλή ψυχολογία, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, από την σπουδαία αυτή εμφάνιση, έρχονται στο Αργοστόλι με στόχο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά και να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερα προβλήματα στους δυο προπονητές δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν στον αγωνιστικό χώρο.                               
Φαβορί: Δύσκολο παιχνίδι με κάθε πρόβλεψη παρακινδυνευμένη. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας, όμως δεν πρέπει να ξεχνούν με πόσο επικίνδυνο αντίπαλο αγωνίζονται. Έναν αντίπαλο, που αν δεν τον σεβαστείς, σίγουρα θα σε "πληγώσει".
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Ματιάτο.

Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
                                
Η "μάχη" της Ιθάκης....  
Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο 
Εν τω μεταξύ στις 11:00 στην Ιθάκη και στο Βαθύ, ο τυπικά γηπεδούχος τοπικός Οδυσσέας, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι του νησιού υποδέχεται την Πρόοδο.
Σίγουρα ένας ξεχωριστός αγώνας από όλες τις απόψεις αφού και οι δυο ομάδες θέλουν να αποδείξουν ποιο είναι το «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό κομμάτι του νησιού του Οδυσσέα.
Το πάθος, η φανέλα,  το γόητρο και πιστεύουμε η δύναμη, θα είναι τα συστατικά στοιχεία της «μάχης» της Ιθάκης, αλλά πολύ περισσότερο για μας, ρόλο για την κατάκτηση της νίκης θα παίξει το ποιά ομάδα το θέλει περισσότερο!!
Και οι δύο ξεκίνησαν με το «αριστερό» το φετινό πρωτάθλημα αφού οι μεν γηπεδούχοι υπέστησαν βαριά ήττα στο Αργοστόλι από τον Πυλαριακό με σκορ 0-4, οι δε φιλοξενούμενοι εντός έδρας 1-3 από την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ..
Έτσι το παιχνίδι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού και οι δυο θέλουν να αφήσουν πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα της πρεμιέρας και να κάνουν μια νέα αρχή.
Τα προβλήματα στην Πρόοδο είναι όπως πάντα στην ημερήσια διάταξη για τον Κ. Πίπο. Εκτός των μόνιμων απόντων, θα λείψει και ο τιμωρημένος πολύπειρος αμυντικός του μέσος Β. Πρεβεζιάνος λόγω τιμωρίας. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Κιοράι που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.
Αντίθετα για τον Σπ. Ζερβό προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ θα έχει στη διάθεσή του κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να είναι στο Αργοστόλι και στο παιχνίδι με τον Πυλαριακό μεταξύ των οποίων και τον Ε. Μαρούλη.
Φαβορί: Είναι ένα αμφίρροπο τοπικό ντέρμπι που δεν χωράει ιδιαίτερες προβλέψεις, αφού εκτός της ανωτερότητας της μιας ή της άλλης ομάδας, ρόλο θα παίξουν και μάλιστα σημαντικό και άλλα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι θα λέγαμε ότι διατηρούν ένα πολύ μικρό προβάδισμα αφού ουσιαστικά παίζουν στην έδρα τους. Και βέβαια αυτό σύμφωνα με την εικόνα τους την 1η αγωνιστική.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Β. και Μυρσίνια Γ.

Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
                                                
Έτοιμος για το 2Χ2 ο Α.Ο.Κ.Ι......  Για το "θαύμα" οι Πυλαρινοί
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και αμέσως μετά το Διλινάτα-Φωκάτα, στις 1:30 μ.μ. ο Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα παιχνίδι που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, φιλοξενείται από τον τυπικά γηπεδούχο και νεοφώτιστο στην Α΄κατηγορία Πυλαριακό.
Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακοί και επικράτησαν εύκολα με σκορ 4-0 του Οδυσσέα Ιθάκης δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, παίζοντας μάλιστα σε αρκετά σημεία του αγώνα και καλό ποδόσφαιρο.
Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Κ. Κουγιανό είναι σημαντική και αυτό είναι το αποτέλεσμα που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές του.
Οι φιλοξενούμενοι με σπουδαία φέτος ομάδα, αλλά και μονάδες, όσο και πολύ ενισχυμένοι έδειξαν με το "καλημέρα" του πρωταθλήματος ότι θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επικράτησαν των Πρόννων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου εύκολα και απλά 6-0 και σίγουρα ούτε που σκέφτονται κάποιο στραβοπάτημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα δεν είναι στο δικό τους αγωνιστικό επίπεδο.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός των άλλων θα έχουμε και τη "μάχη" των δυο πρώτων, μέχρι στιγμής σκόρερ του πρωταθλήματος, Γ. Βουκελάτου και Κ. Βιτωράτου.
Το μεγάλο πρόβλημα για τον Κ. Κουγιανό ακούει στο όνομα του κινητήριου μοχλού της ομάδας Διον. Αλυσανδράτου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Αντίθετα ο Γ. Τζουγανάτος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να λύσει και θα παρατάξει την ομάδα του στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με μοναδικό στόχο τη νίκη.                    
Φαβορί:Οι φιλοξενούμενοι δε θέλουν να "αυτοκτονήσουν" για αυτό θα πάνε σοβαρά και με σεβασμό απέναντι στον Πυλαριακό για το τρίποντο αφού όπως προαναφέραμε, είναι το μεγάλο φαβορί να το κατακτήσει.
Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με στόχο την καλή εμφάνιση και το "θαύμα"!!
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος  με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Β. Λογοθέτη.

Α.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                                    
 Και τώρα οι δυο τους.... Ανοικτοί λογαριασμοί στο μεγάλο ντέρμπι  
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στις 4 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο όπου πέφτει και η αυλαία με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Α.Ε. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εικοσιμίας.
Ένα παιχνίδι που έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς στις ομάδες μιας και οι γηπεδούχοι για το τοπικό κύπελλο γνώρισαν ισάριθμες ήττες και στα δυο παιχνίδια της σειράς αποχαιρετώντας αρκετά πρόωρα από όσο επιθυμούσαν τον θεσμό. Μάλιστα με τον επαναληπτικό να τελειώνει με ένα πελώριο 4-0 στο Αργοστόλι υπέρ της ομάδας του Δ. Ζησιμάτου.
Για τους κιτρινόμαυρους, που σε όλους τους μέχρι στιγμής αγώνες τους παίζουν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω έλλειψης "μικρού", κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο συγκεκριμένο, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη η οποία θα αποτελέσει εξιλέωση για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Τόγια σε σχέση με αυτά που προαναφέραμε. 
Με ανεβασμένη ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ., μετά το πέρασμα και τη νίκη τους με σκορ 3-1 επί της δυνατής και υπολογίσιμης στην έδρα της ομάδας της Προόδου, δηλώνουν έτοιμοι να προσθέσουν στο ενεργητικό τους μία ακόμη νίκη. Αυτό άλλωστε ήταν κάτι που όλοι επιζητούσαν (καλή ψυχολογία) στην ομάδα και από ότι δείχνουν στις προπονήσεις φαίνεται να το έχουν καταφέρει.
Οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται από δύσκολη επικράτηση 2-1 στις Κεραμειές επί της δυνατής Σάμης με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, κατεβαίνουν στο Αργοστόλι να διεκδικήσουν άλλη μια νίκη αφού δεν υπολογίζουν από έδρες ή αντίπαλο και αν βρεθούν στην μέρα τους, μπορούν να κάνουν "Αγίους" (το γνωρίζει πολύ  καλά η αντίπαλός τους).
Το πρόβλημα, όπως προαναφέραμε για τον Γ. Τόγια είναι η μη συμμετοχή του "μικρού" στην ενδεκάδα, αφού και αυτή την αγωνιστική θα αναγκαστεί να αγωνιστεί με "δέκα".  Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον κόουτς.
Κατά τα άλλα στην ομάδα του επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα και τη νίκη.
Από την μεριά του ο Δ. Ζησιμάτος δε θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τον Κ. Χρηστάτο που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Σάμη αλλά και κάποιες άλλες απουσίες που ίσως υπάρξουν.
Φαβορί: Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δυο εκ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος και σίγουρα δεν έχει φαβορί. Και οι δυο ξεκινούν από το ίδιο σημείο εκκίνησης. Εμείς πιστεύουμε ότι θα γίνουν μεγάλες "μάχες" στον αγωνιστικό χώρο για την κατάκτηση του τρίποντου το οποίο και θα διατηρήσει στην κορυφή όποια ομάδα το κατακτήσει.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Κ. Κιόση.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
3
1
1
0
0
6
0
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
1
1
0
0
4
0
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3
1
1
0
0
3
1
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3
1
1
0
0
2
0
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3
1
1
0
0
2
1
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3
1
1
0
0
1
0
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0
1
0
0
1
0
1
8.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
0
1
0
0
1
1
2
9.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
1
0
0
1
1
3
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
1
0
0
1
0
2
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
1
0
0
1
0
4
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
1
0
0
1
0
6
Η επόμενη αγωνιστική (3η  25-26/10/14)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου