Παρασκευή, Οκτωβρίου 24

Pre game 3ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας

Φτάσαμε πια στην 3η αγωνιστική του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και τα σπουδαία παιχνίδια συνεχίζονται σε όλα τα γήπεδα.
Στην 1η θέση με το απόλυτο νικών ο Α.Ο.Κ.Ι. με τα Διλινάτα. Από εκεί και κάτω με διαφορά ενός βαθμού ακολουθούν η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., η Εικοσιμία και  ο Παλληξουριακός, κατόπιν Πάγκε και Πυλαριακός με 3. Συνέχεια με τις Ιθακήσιες ομάδες, Οδυσσέα-Πρόοδο και τη Σάμη με 1. Τέλος στην "ουρά" Φωκάτα και Πρόννοι που δεν έχουν βαθμούς.
Όπως φαίνεται θα πάμε σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, όπου οι 6-7 από αυτές τις ομάδες θα παλέψουν για την είσοδό τους στην 4αδα, ενώ οι 5-6 θα προσπαθήσουν, άλλες εύκολα και άλλες δύσκολα, να κερδίσουν την παραμονή τους!!
Όπως και οι προηγούμενες δύο, αγωνιστικές έτσι και αυτή περιλαμβάνει σημαντικά όσο και αμφίρροπα παιχνίδια, στα οποία δεν υπάρχουν φαβορί.
Οι "μάχες" στα γήπεδα Αργοστολίου, Ιθάκης, Κεραμειών και Ληξουρίου αναμένονται πολύ δυνατές και οι ομάδες θα "κονταροχτυπηθούν" για τη νίκη και το τρίποντο.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το θέαμα και η παραγωγικότητα σε γκολ των ομάδων θα συνεχιστεί και αυτή την αγωνιστική, και θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα για να χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.
Την 2η αγωνιστική οι ομάδες πέτυχαν συνολικά 25 τέρματα!!! ένας πολύ μεγάλος αριθμός που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο μας μπορεί να δώσει πολλά ακόμη.
Εμείς και αυτή την φορά θα σταθούμε στις πολλές κάρτες και τις διακοπές, πολλές φορές αδικαιολόγητες, από τους διαιτητές με αποτέλεσμα να "παγώνουν" το παιχνίδι και να μεταφέρουν νεύρα στους ποδοσφαιριστές. 
Το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής το οποίο, θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια και τη τύχη των δυο συγκεκριμένων ομάδων, κλέβει την παράσταση και θα διεξαχθεί στο Ληξούρι και τον Άγιο Αντώνη την Κυριακή το απόγευμα, στις 3 μ.μ. με την Α.Ε.Κ., φιλοξενούμενη να θέλει να διατηρήσει το αήττητο και τον γηπεδούχο Παλληξουριακό στην πρώτη στο "σπίτι" του να στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη.
Σημαντικό, επίσης, είναι και το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο, όπου στις 4 μ.μ. ο τυπικά γηπεδούχος και πρωτοπόρος Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό σε ένα ντέρμπι απ' τα παλιά με μοναδικό στόχο το 3Χ3 και την διατήρησή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ενδιαφέρον και στην Ιθάκη, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί Κυριακή πρωί και ώρα 11:00 μεταξύ Προόδου-Πυλαριακού. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη και οι φιλοξενούμενοι να "κλέψουν" ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτό.
Διλινάτα-Σάμη θα παλέψουν πολύ για το τρίποντο και αναμένεται μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. 
Εικοσιμία και Φωκάτα είναι τα φαβορί για νίκη απέναντι σε Οδυσσέα Ιθάκης και Πρόννους αντίστοιχα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί σοβαρότητα και σεβασμός απέναντι στους αντιπάλους τους.


Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  25-10-2014 ώρα 16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μουζακίτης  Β.
Μυρσίνιας Γ.
1.
Σάββατο  25-10-2014 ώρα 16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. –Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Ματιάτος
Διονύσης
Κιόσης Κ.
Λογοθέτης Β.
3.
Κυριακή  26-10-2014 ώρα 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Κιόσης
Κώστας
Λογοθέτης Β.
Βουτσινάς Α.
4.
Κυριακή  26-10-2014 ώρα 11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Μουζακίτης
Βασίλης
Μενεγάτος Ε.
Κομητόπουλος Π.
5.
Κυριακή  26-10-2014 ώρα 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε.Κ.
Κομητόπουλος
Παναγής
Ματιάτος Δ.
Μουζακίτης Β.
6.
Κυριακή  26-10-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Μενεγάτος
Λευτέρης
Μυρσίνιας Γ.
Καπογιαννόπουλος Γ.









Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                               
"Μάχονται" για τους πρώτους τους βαθμούς
                                     
Το Σάββατο το απόγευμα στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Κεραμειών ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.
Φωκάτα και Πρόννοι, χωρίς κάποιον βαθμό μέχρι τώρα στη συλλογή τους, θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να μαζέψουν παράλληλα πολύτιμους βαθμούς που θα είναι απαραίτητοι για την συνέχεια και την παραμονή τους στην κατηγορία.
Και οι δυο προέρχονται από ήττες αφού την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν, οι μεν γηπεδούχοι πολύ δύσκολα από τα Διλινάτα 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι εντός έδρας στα Τζανάτα από τον Παγκεφαλληνιακό εισπράττοντας μάλιστα την δεύτερη εξάρα τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Τα Φωκάτα και στα δυο παιχνίδια που αγωνίστηκαν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, πάλεψαν στα ίσια  με καλύτερους αντιπάλους και ίσως από ατυχία δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμη κάποιον ή κάποιους βαθμούς.
Οι Πρόννοι από την άλλη, όπως είπαμε, παρουσιάζονται σαν η πιο αδύναμη ή αν θέλετε η πιο ανέτοιμη ομάδα στο πρωτάθλημα, αφού όπως είπαμε μετράνε ισάριθμες ήττες και μάλιστα με εξάρες στα δυο πρώτα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.
Προβλήματα ιδιαίτερα για τους Μιχ. Αθηναίο και Γ. Κουρκουμέλη δεν υπάρχουν και αναμένεται να παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για το τρίποντο που θα ξεκολλήσει τις ομάδες τους από το «0» και παράλληλα θα δώσει την ανάλογη ψυχολογία για τη συνέχεια.                                     
Φαβορί:Οι γηπεδούχοι προβάλουν σαν το φαβορί του παιχνιδιού με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν παρουσιάσει στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Το σίγουρο είναι ότι οι Πρόννοι πάνε στις Κεραμειές για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Γ. Μυρσίνια.
Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                          
Ντέρμπι από τα παλιά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. - Παγκέ σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο
Στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι, ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δυο θέλουν τη νίκη για προφανείς λόγους.
Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να τριτώσουν το καλό για να παραμείνουν στην κορυφή και οι φιλοξενούμενοι να μην χάσουν και άλλο έδαφος αφού μια δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια θα τους απομακρύνει αρκετά από την κορυφή και θα δυσκολέψει την κατάσταση στη συνέχεια.
Οι «μελανόλευκοι» του Γ. Τζουγανάτου προέρχονται από μια σχετικά εύκολη νίκη επί του Πυλαριακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 4-0, ενώ οι «κυανόλευκοι» του Γ. Βασιλάκη από ένα εντυπωσιακό πέρασμα από τα Τζανάτα και μια μεγάλη νίκη με σκορ 6-2 επί των γηπεδούχων εκεί Πρόννων.
Προβλήματα στις δυο ομάδες εκτός από τις γνωστές απουσίες δεν υπάρχουν με τους δυο προπονητές να είναι πανέτοιμοι για το τρίποντο.
Εμείς αναμένουμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι από δυο καλές ομάδες.
Φαβορί:Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στο οποίο οι ομάδες αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι καλό θα χρειαστούν υπομονή, καθαρό μυαλό αλλά και πάθος.
Ένα μικρό προβάδισμα θα δίναμε στους τυπικά γηπεδούχους περισσότερο γιατί διαθέτουν πολλές επιλογές όπως επίσης και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Β. Λογοθέτη.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                                                    
Καλό παιχνίδι στο Βαθύ
Αναμένεται "μάχη" για το τρίποντο
                                      
Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή πρωί και ώρα 11:00, όπου στην Ιθάκη η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί τον Πυλαριακό και εδώ σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι του Κ. Πίπου μετά την εντός έδρας ήττα από την Α.Ε.Κ. αλλά και την ισοπαλία 2-2 στο ίδιο γήπεδο σαν τυπικά φιλοξενούμενοι του Οδυσσέα δε θα επιθυμούσαν κάποιο νέο στραβοπάτημα και θα επιδιώξουν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο με το σημαντικό για αυτούς τρίποντο.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Κ. Κουγιανού μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του Οδυσσέα Ιθάκης την πρώτη αγωνιστική, ήρθε στη συνέχεια η φυσιολογική ήττα 4-0 από τον Α.Ο.Κ.Ι. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με αποτέλεσμα να ψάχνουν και αυτοί την επάνοδό τους στα καλά αποτελέσματα και στις επιτυχίες.
Στα γνωστά προβλήματα του Κ. Πίπου ήρθε να προστεθεί και η τιμωρία του Ηλία Τσάμη, κάτι που τον αναγκάζει να ψάχνει λύσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Στα καλά νέα η επιστροφή του πολύπειρου Β. Πρεβεζιάνου.
Για τον Κ. Κουγιανό δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, ίσα ίσα που γυρίζει μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής ο Διον. Αλυσανδράτος, γεγονός που ισχυροποιεί κατά πολύ την ομάδα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Φαβορί: Λόγω έδρας θα δίναμε το προβάδισμα στην ομάδα της Ιθάκης. Απο εκεί και πέρα ο Πυλαριακός έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, κάτι που μας αναγκάζει να μην αποκλείουμε τίποτα.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Α. Βουτσινά.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
                        
Το φαβορί η Εικοσιμία..... 
Θα παλέψει για το καλύτερο ο Οδυσσέας Ιθάκης
                                  
Μισή ώρα αργότερα την ίδια ημέρα, στο Δημοτικό Κεραμειών η Εικοσιμία φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης σε ένα παιχνίδι στο οποίο είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Στην ομάδα από την Λειβαθώ μπορεί να υπάρχει μια μικρή απογοήτευση από τους χαμένους βαθμούς στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, πολύ περισσότερο από τον τρόπο που ήρθε αλλά και την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου.
Όμως όλοι στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο φαίνεται να έχουν βάλει στην άκρη την κακή παρένθεση στην κατά τα άλλα πολύ καλή παρουσία τους μέχρι τώρα και πλέον είναι πανέτοιμοι για να πάρουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει σε επαφή με την κορυφή.
Άλλωστε είναι και καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από τον αντίπαλό της και σίγουρα οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα αποτελέσει για έκπληξη!
Οι φιλοξενούμενοι του Οδυσσέα γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι το φαβορί ακόμη και για τον βαθμό της ισοπαλίας, για αυτό γίνονται επικίνδυνοι μιας και δε θα έχουν να χάσουν κάτι.
Έτσι θα κατέβουν στις Κεραμειές με στόχο μια καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ό,τι το καλύτερο.
Όπως η Εικοσιμία έτσι και ο Οδυσσέας προέρχεται από ισόπαλο αποτέλεσμα 
(2-2) στο τοπικό ντέρμπι με την Πρόοδο Ιθάκης.
Προβλήματα στους γηπεδούχους δεν υπάρχουν, μάλιστα επιστρέφει μετά την έκτιση ποινής μιας αγωνιστικής ο Κ. Χρηστάτος. Για τους φιλοξενούμενους ισχύει ό,τι κάθε φορά και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Σπ. Ζερβού.
Φαβορί: Εκτός αν πέσουν "θύμα" έκπληξης, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα στα "πόδια" τους. Φυσικά και οι "κιτρινόμαυροι" της Βόρειας Ιθάκης δεν έρχονται στις Κεραμειές για να πέσουν "αμαχητί"!!
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο.

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                   
Μεγάλο ντέρμπι στον Άγιο Αντώνη.......
Η ανάγκη της κατάκτησης του τρίποντου το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον
Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, στο ντέρμπι του Αγίου Αντωνίου, ο Παλληξουριακός υποδέχεται στις 3 μ.μ. την Α.Ε.Κ. σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα από όλο τον φίλαθλο κόσμο. Ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.
Ο Παλληξουριακός μετά το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σάμη στο Αργοστόλι δεν έχει περιθώρια άλλης συνεχόμενης βαθμολογικής απώλειας και είναι αποφασισμένος στο πρώτο του φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας στο "σπίτι" του και μπροστά στο κοινό του να πάρει το τρίποντο της νίκης.
Από την άλλη η Α.Ε.Κ. μετά την "επική" της ισοπαλία με την Εικοσιμία στο Αργοστόλι και τον τρόπο που την κατέκτησε, όντας αγωνιζόμενη με "9" ποδοσφαιριστές, πάει στο Ληξούρι με την ψυχολογία στα ύψη και με πίστη ότι θα τα καταφέρει απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο.
Οι "ερυθρόλευκοι" του Διονύση Λιονάτου δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και ο νεαρός προπονητής θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ώστε να πανηγυρίσουν οι Ληξουριώτες μια μεγάλη νίκη.
Η ομάδα του Γιώργου Τόγια αναμένεται και αυτή την αγωνιστική να παραταχθεί με "δέκα" αφού η έλλειψη μικρού "δένει" τα χέρια του αξιόλογου προπονητή της.
Επίσης είναι αναγκασμένος να δώσει λύση στην απουσία λόγω τιμωρίας του Θανάση Μπαζάρογλου.
Φαβορί: Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο ντέρμπι με τη συμμετοχή δυο εκ των κορυφαίων ομάδων του τοπικού ποδοσφαίρου. Επομένως είναι αδύνατη η οποιαδήποτε πρόβλεψη. Και οι δυο είναι ικανές να κατακτήσουν το τρίποντο. Σημαντικό ποσοστό στις προβλέψεις μας παίρνει και η ισοπαλία.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος  με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Β. Μουζακίτη.

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                      
Απειλεί να σπάσει το μέχρι τώρα αήττητο των Διλινάτων η Σάμη κατακτώντας παράλληλα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα 
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την Σάμη τυπικά γηπεδούχο να φιλοξενεί των εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Διλινάτων, σε ένα παιχνίδι που ο καθένας για τους δικούς του λόγους θέλει τη νίκη και το τρίποντο. Αν αυτό έρθει από τα Διλινάτα θα είναι το τρίτο συνεχόμενο μετά τις δυο νίκες τους επί του Πάγκε και των Φωκάτων στο συγκεκριμένο γήπεδο, αν είναι για την Σάμη τότε θα είναι το πρώτο της μια και προέρχεται από μία ήττα 1-2 στις Κεραμειές από την Εικοσιμία και μια ισοπαλία 1-1 με τον Παλληξουριακό την αγωνιστική που μας πέρασε.
Η ανάγκη, όπως είπαμε, των βαθμών δίνει στο παιχνίδι ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στέλνει μήνυμα ότι θα παρακολουθήσουμε ένα θεαματικό όσο και συναρπαστικό παιχνίδι. 
Άλλωστε είναι δυο ομάδες με ποιότητα και μάλιστα σημαντικά ενισχυμένες φέτος.
Οι τυπικά γηπεδούχοι καίγονται περισσότερο αφού σε περίπτωση ήττας ή ακόμη και ισοπαλίας, θα μείνουν αρκετά πίσω και η κατάσταση θα αρχίσει να δυσκολεύει την υλοποίηση των φετινών υψηλών τους στόχων.
Όχι ότι και οι φιλοξενούμενοι δεν καίγονται. Απλά με τις δυο πρώτες νίκες τους έχουν έναν βαθμολογικό "αέρα" στην αρχή του πρωταθλήματος, που τους δίνει το περιθώριο να καλύψουν αργότερα πιθανή απώλεια βαθμών.
Σοβαρές απουσίες για τον Γ. Καρελάκη σε ένα ακόμη παιχνίδι, οι τιμωρημένοι Ν. Μωραίτης και Α. Μετάι. Ευχάριστο νέο για τον κόουτς η επιστροφή του Κ. Μωραίτη, αλλά και του έμπειρου Β. Μιχαλάτου, που εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής από το παιχνίδι με την Εικοσιμία.
Στα ευχάριστα για τον Στ. Αναλυτή, η επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού και δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι με τα Φωκάτα, μεταξύ των άλλων Χρ. Τζωρτζάτος, Δημ. Τζωρτζάτος, Κ. Σκριβάνος, Αντ. Ψαριανός. Έτσι αναμένονται να παραταχθούν με πλήρη σύνθεση.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι με τις δυο ομάδες ικανές να κατακτήσουν το τρίποντο. Πιθανότητα υπάρχει ακόμη και για ένα ισόπαλο αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
6
2
2
0
0
10
0
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
6
2
2
0
0
3
1
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
2
1
1
0
5
3
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
2
1
1
0
4
3
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4
2
1
1
0
3
1
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
2
1
0
1
6
3
7.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
2
1
0
1
4
4
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
2
0
1
1
2
6
9.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
2
0
1
1
3
5
10.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1
2
0
1
1
2
3
11.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
2
0
0
2
1
4
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
2
0
0
2
2
12
Η επόμενη αγωνιστική (4η  1-2/11/14)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου