Παρασκευή, Οκτωβρίου 31

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας

Δυνατές αναμένονται οι "μάχες" σε όλα τα γήπεδα

Φτάσαμε πια στην 4η αγωνιστική του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλα τα γήπεδα.
Στην 1η θέση με το απόλυτο νικών ο Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα που έχουν κάνει με το "καλημέρα" το 3Χ3. 
Από εκεί και κάτω με διαφορά δυο βαθμών βρίσκεται η Εικοσιμία στην 3η θέση. Έπονται Α.Ε.Κ. και Παλληξουριακός που "μοιράζονται" την 4η θέση με 5 βαθμούς. Συνέχεια και στην 6η θέση η Πρόοδος, όπου με τη νίκη της 2-1 επί του Πυλαριακού, ανέβηκε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα. 
Την 7η θέση μοιράζονται τρεις ομάδες: Παγκεφαλληνιακός, Πυλαριακός και Φωκάτα, ενώ στην 10η επίσης συγκατοικούν Σάμη και Οδυσσέας.
Τέλος στην "ουρά" παραμένουν μόνοι τους πλέον οι Πρόννοι χωρίς βαθμούς μέχρι τώρα και πρέπει να συνέλθουν αν δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες στη συνέχεια.
Φαίνεται εδώ ότι προδιαγράφεται αυτό που είχαμε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή θα έχουμε φέτος ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων, αφού μια τέτοια εικόνα παρουσιάζει και ο βαθμολογικός πίνακας. Το παρήγορο μέχρι στιγμής είναι ότι κάθε παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (2 αγώνες μάλιστα κρίθηκαν σε αυτό το χρονικό διάστημα την 3η αγωνιστική). Την 3η αγωνιστική οι επιθέσεις σε σχέση με την 2η (25) "σίγησαν" αρκετά αφού επιτεύχθηκαν 15 τέρματα.
Τώρα όσον αφορά στις "μάχες" του Σαββατοκύριακου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τα πρωτοπόρα και αήττητα Διλινάτα να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια και επίσης αήττητη ομάδα των "δέκα" της Α.Ε.Κ..
Ο άλλος πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο.Κ.Ι. θα ταξιδέψει Ιθάκη σε μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην πολύ δυνατή στην έδρα της Πρόοδο. Μια Πρόοδο που παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στο Βαθύ!
Ο Παλληξουριακός και αυτός θα βρεθεί στο νησί του Οδυσσέα φιλοξενούμενος του τοπικού Οδυσσέα με σύνθημα το τρίποντο, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τον φέρει αρκετά πίσω βαθμολογικά. Οι Θιακοί φέτος παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί και θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι τους αναλογεί από το παιχνίδι.
Η Σάμη, που ακόμη δεν έχει "γευθεί" την χαρά μιας νίκης, πάει στα Τζανάτα με μοναδικό στόχο να κάνει "σεφτέ". Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ισχύει ό,τι και για τους Ληξουριώτες. Από την άλλη και οι Πρόννοι σίγουρα ποντάρουν πολλά σε αυτό το παιχνίδι.
Ο Πυλαριακός με πολύ καλή μέχρι τώρα παρουσία στα "σαλόνια" της Α' κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου, φιλοξενεί τυπικά γηπεδούχος την αήττητη Εικοσιμία και θα παλέψει για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που αντικειμενικά μπορεί να πούμε ότι είναι το φαβορί για τη νίκη αν είναι σοβαρή.
Τέλος, Παγκεφαλληνιακός και Φωκάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θέλουν βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παίζουν στην έδρα τους και μοναδικός τους στόχος είναι το τρίποντο μιας και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών. Τα Φωκάτα θα κατέβουν στο Αργοστόλι με στόχο να "κλέψουν" ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτό το παιχνίδι!


Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  1-11-2014 ώρα 10:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Μενεγάτος
Λευτέρης
Κομητόπουλος Π.
Καπογιαννόπουλος Ι.
1.
Σάββατο  1-11-2014 ώρα 12:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
Κομητόπουλος
Παναγής
Καπογιαννόπουλος Ι
Μενεγάτος Ε.
3.
Σάββατο  1-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Λογοθέτης Β.
Γιαννοπούλου Κ.
4.
Κυριακή  2-11-2014 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Μουζακίτης
Βασίλης
Τριάντος Δ. Αντωνάτος Γ.
5.
Κυριακή  2-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Ματιάτος
Διονύσης
Κομητόπουλος Π.
Καπογιαννόπουλος Ι.
6.
Κυριακή  2-11-2014 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Βουτσινάς
Άγγελος
Λογοθέτης Β.
Βασιλόπουλος Δ.





Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                          
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Ιθάκη........
Οριακό για τον Παλληξουριακό αφού κινδυνεύει να  χάσει την επαφή του με την κορυφή
Με το παιχνίδι Οδυσσέα Ιθάκης- Παλληξουριακού το Σάββατο στις 10:00 το πρωί στο Βαθύ ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι με μια ισοπαλία μέχρι τώρα αλλά με παρακαταθήκη την σπουδαία τους εμφάνιση στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Εικοσιμία στις Κεραμειές, θα προσπαθήσουν στην έδρα τους για το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή και ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος ομάδα.
Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία αλλά δεν έχει αγωνιστική συνέχεια που ίσως να οφείλεται σε έλλειψη δυνάμεων.
Οι φιλοξενούμενοι με υψηλούς στόχους φέτος και όπως προαναφέραμε ιδιαίτερα ενισχυμένοι φέτος δεν έχουν κάνει το ξεκίνημα το οποίο θα επιθυμούσαν αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει δυο ισοπαλίες και μια νίκη, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι αρκετά οριακό για αυτούς μιας και σε περίπτωση νίκης των πρωτοπόρων θα έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.
Έτσι θα ταξιδέψουν αποφασισμένοι και με μοναδικό στόχο το τρίποντο στην Ιθάκη. Προβλήματα ιδιαίτερα δεν αντιμετωπίζει κάποιος από τους δυο προπονητές και όπως είναι φυσικό θα κατεβάσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη.
Φαβορί:Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε μια "σκληρή" έδρα σίγουρα δεν μπορεί να γίνει προβλέψιμο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εμείς θεωρούμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής έχουν την δυνατότητα να φύγουν με το τρίποντο, αλλά αλίμονο αν υποτιμήσουν τον Οδυσσέα.
Διαιτητής ο κ. Λ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                     
"Επικίνδυνη" αποστολή για τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ.Ι.... 
Η Πρόοδος χωρίς φόβο.... αλλά με πάθος για το καλύτερο
Αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:30, σε άλλο ένα σπουδαίας σημασίας παιχνίδι, η γηπεδούχος Πρόοδος φιλοξενεί των εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο.Κ.Ι..
Έναν Α.Ο.Κ.Ι. που στις πρώτες τρεις αγωνιστικές δείχνει πολύ δυνατός έχοντας κάνει ένα 3Χ3, με 12 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό, αλλά και αποφασισμένο φέτος να επιστρέψει στην κορυφή. Μια κορυφή που σίγουρα περνάει από την Ιθάκη και από μια πολύ δύσκολη έδρα.
Οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο πήραν σημαντική νίκη στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι από τον Παγκεφαλληνιακό με σκορ 2-0. 
Οι γηπεδούχοι με καλή θα λέγαμε μέχρι τώρα παρουσία έχοντας μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία είναι μέσα στους στόχους τους. Γνωρίζουν πολύ καλά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει για αυτούς το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο, σίγουρα όμως θα προσπαθήσουν να πάνε το παιχνίδι στην δύναμη, μιας και η έδρα τους φαντάζει δύσκολη για κάθε αντίπαλο και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.
Προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί του Πυλαριακού 2-1.
Πρόβλημα για τον Κ. Πίππο η απουσία του αμυντικού μέσου της ομάδας Δ. Αρταβάνη. Από την άλλη ο Γ. Τζουγανάτος δεν έχει καμία απώλεια για αυτό το παιχνίδι.
Φαβορί:Θεωρούμε τους φιλοξενούμενους πιο πλήρεις, με πολλές επιλογές αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι όσο "καυτή" και αν είναι η Θιακιώτικη έδρα. Για όλα αυτά θα δώσουμε το προβάδισμα σε αυτούς. Βέβαια οι γηπεδούχοι θα παλέψουν, όπως κάνουν κάθε φορά το παιχνίδι και είναι ικανοί όσο και επικίνδυνοι να "γκρεμίσουν" κάθε πρόβλεψη.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                   
Με προσοχή και σοβαρότητα για το τρίποντο η Εικοσιμία......
Για την έκπληξη ο Πυλαριακός
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ., ο πολύ αξιόλογος φέτος Πυλαριακός φιλοξενεί την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Εικοσιμίας.
Μια νίκη και δυο ήττες μετράει μέχρι τώρα η ομάδα του Κ. Κουγιανού στο πρωτάθλημα και δείχνει ικανή να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην Α' κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια τα παλεύει και σίγουρα θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω από αυτά τα πρώτα τρία.
Οι φιλοξενούμενοι, αήττητοι μέχρι στιγμής, με δυο νίκες και μια ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Α.Ο.Κ.Ι. και Διλινάτα και φαίνεται ότι για μια ακόμη χρονιά θα είναι μέσα στους στόχους τους.
Σίγουρα η ομάδα από την Λειβαθώ είναι καλύτερη, ποιοτικότερη και με περισσότερες λύσεις, στοιχεία που την κάνουν φαβορί για τη νίκη.
Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε από αυτό το παιχνίδι για αυτό θα παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα και την έκπληξη. Αλίμονο όμως αν δεν τύχουν του ανάλογου σεβασμού, τότε μπορεί όντως να έχουμε εκπλήξεις.
Φαβορί: Όπως είπαμε η Εικοσιμία είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι κάτι βέβαια που μένει να το αποδείξει. Σίγουρα η ομάδα από την Πύλαρο θα παλέψει για το καλύτερο και για αυτό θα χρειαστεί την ανάλογη προσοχή.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Κ. Γιαννοπούλου.

Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                                 
Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Παγκέ........
Απειλούν τα Φωκάτα να συνεχίσουν με μια νέα επιτυχία
Την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και συγκεκριμένα στις 11:00 ο Παγκεφαλληνιακός που μέχρι τώρα, με εξαίρεση το παιχνίδι των Τζανάτων, προσπαθεί να βρει τον περυσινό καλό του εαυτό, φιλοξενεί τα Φωκάτα.
Ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και τις ομάδες να επιθυμούν την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.
Οι μεν γηπεδούχοι για να μην αποχαιρετήσουν από πολύ νωρίς τον μοναδικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από την δεύτερη συνεχή συμμετοχή τους στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος και στα playoffs.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι να σώσουν όσο πιο νωρίς γίνεται την "παρτίδα"  και την υπόθεση παραμονή ώστε στη συνέχεια να ψάξουν το καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Οι "κυανόλευκοι" του Γ. Βασιλάκη προέρχονται από ήττα 0-2 από τον Α.Ο.Κ.Ι. και η ομάδα από την Λακήθρα, του Μ. Αθηναίου από από μια δύσκολη εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τους Πρόννους.
Και οι δυο ομάδες μέχρι τώρα, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν από μια νίκη και δυο ήττες.
Άλλα προβλήματα εκτός από τα γνωστά δεν υπάρχουν στις δυο ομάδες με αποτέλεσμα οι προπονητές τους να παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και το τρίποντο.
Φαβορί: Δύσκολο και απρόβλεπτο μπορεί να πει κάποιος ότι είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους  χωρίς να αποκλείουμε τίποτε, κυρίως λόγω έδρας.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Τριάντο και Γ. Αντωνάτο.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                       
Σπουδαίο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. ...... και οι δυο θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο τους και τα Διλινάτα την παραμονή τους στην κορυφή
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα αήττητα πρωτοπόρα Διλινάτα φιλοξενούνται από την επίσης αήττητη περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
"Καυτό" παιχνίδι και για τις δυο ομάδες αφού οι γηπεδούχοι από τη μια θέλουν να μείνουν κοντά στις προνομιούχες θέσεις της 4αδας, μιας και ξέρουν πολύ καλά ότι με στραβό αποτέλεσμα θα έχουν μείνει πολύ πίσω και η συνέχεια θα γίνει πολύ αγχώδης για αυτούς. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θέλουν τη νίκη σε ένα ακόμη παιχνίδι ώστε να πραγματοποιήσουν το 4Χ4 και να συνεχίσουν να οδηγούν στην χειρότερη περίπτωση την "κούρσα" του πρωταθλήματος μαζί με τον Α.Ο.Κ.Ι., που αγωνίζεται στην Ιθάκη σε μια καλή έδρα και σε ένα δύσκολο παιχνίδι.
Έτσι αναμένεται ένα δυνατό και με πάθος από τις αντίπαλες ομάδες που δε θέλουν να σκέφτονται τυχόν στραβοπάτημα και τους λόγους σας τους εξηγήσαμε παραπάνω.
Οι πρωταθλητές και σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να παραταχθούν και πάλι με "δέκα", πράγμα που κάνει ακόμη δυσκολότερη την προσπάθεια τους.
Τα Διλινάτα προέρχονται από νίκη απέναντι στη Σάμη 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ η Α.Ε.Κ. μπορεί να νιώθει "πικραμένη" που δεν έφυγε με το τρίποντο από τον Άγιο Αντώνη αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αντίθετα με τους αντιπάλους της στο δικό τους παιχνίδι.
Προβλήματα για τους δυο προπονητές δεν υπάρχουν και αναμένεται να παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και το "χρυσό" τρίποντο.
Φαβορί: Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και έτσι το περιμένουμε. Οι τυπικά γηπεδούχοι θα έχουν σοβαρό μειονέκτημα στον "λιγότερο παίκτη" και οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν με υπομονή να το εκμεταλλευτούν. Σίγουρα όμως αυτό δεν τους κάνει φαβορί. Έτσι πιστεύουμε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και την ισοπαλία να είναι ένα από αυτά.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος  με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                          
Ζητείται επειγόντως νίκη στη "μάχη" των Τζανάτων.....  
Στένεψαν επικίνδυνα τα περιθώρια και για τους δυο
Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας είναι αυτό μεταξύ των Πρόννων και της Σάμης την ίδια ώρα στα Τζανάτα.
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο και οι δυο θέλουν τη νίκη  για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Οι μεν γηπεδούχοι για να σπάσουν το "ρόδι" και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα τρίποντο που θα τους ξεκολλήσει από την "ουρά" και θα τους βοηθήσει παράλληλα ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει. Άλλωστε όλοι στους Πρόννους γνωρίζουν ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές και δεν συγκεντρώνουν τους απαραίτητους βαθμούς η κατάσταση για την σωτηρία τους μπαίνει σε δύσκολη πορεία.
Όμως και οι φιλοξενούμενοι περίμεναν πολύ περισσότερα από τον έναν βαθμό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα με αποτέλεσμα ένας στόχος να τίθεται σε αμφισβήτηση, ειδικά αν και σε αυτό το παιχνίδι δεν καταφέρουν να φύγουν με το τρίποντο. 
Ένα τρίποντο εκτός του ότι θα είναι καθαρό "χρυσάφι", παράλληλα  θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά για την συνέχεια.
Και οι δυο προέρχονται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στις Κεραμειές με τα Φωκάτα και από ατυχία και μόνο δεν πήραν κάτι από αυτό το παιχνίδι, ηττήθηκαν με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι του Γ. Καρελάκη δέχθηκαν ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τα Διλινάτα που ήταν αρκετό να τους οδηγήσει στην ήττα με σκορ 1-0.
Από τους Πρόννους του Γ. Κουρκουμέλη εκτός από τα γνωστά προβλήματα θα απουσιάσει και ο Δ. Χιόνης που είναι τιμωρημένος. Αντίθετα για τον Γ. Καρελάκη τα νέα είναι ευχάριστα αφού επιστρέφουν τρεις ποδοσφαιριστές του, ο Ν. και ο Κ. Μωραίτης και ο Α. Μετάι που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ στην διάθεση του θα είναι και όσοι απουσίαζαν από το άτυχο για αυτούς παιχνίδι με τα Διλινάτα. 
Φαβορί: Οι φιλοξενούμενοι πάνε στα Τζανάτα με μοναδικό στόχο τη νίκη και προπάντων χωρίς προβλήματα. Οι γηπεδούχοι που δείχνουν ανεβασμένοι τελευταία θα αγωνιστούν για τον ίδιο λόγο. Προβλέπουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τους Σαμικούς ένα κλικ πιο μπροστά στην πρόβλεψή μας.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Δ. Βασιλόπουλο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
9
3
3
0
0
12
0
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
9
3
3
0
0
4
1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
7
3
2
1
0
8
5
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
5
3
1
2
0
6
4
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5
3
1
2
0
4
2
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4
3
1
1
1
5
6
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
3
3
1
0
2
6
5
8.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
3
1
0
2
5
6
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
3
1
0
2
2
4
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
3
0
1
2
4
10
11.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1
3
0
1
2
2
4
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
3
0
0
3
2
13

Η επόμενη αγωνιστική (5η  8-9/11/14)
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου