Πέμπτη, Νοεμβρίου 27

Βήμα πρόκρισης για τον Παλληξουριακό 2-1 στην Ιθάκη την Πρόοδο


ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-2
                                 
Με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο οι Ληξουριώτες
Στο παιχνίδι που έγινε χθες το πρωί στην Ιθάκη για την 2η σειρά του τοπικού κυπέλλου, ο Παλληξουριακός πήρε τη ρεβάνς της πρόσφατης ήττας του για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο από την Πρόοδο Ιθάκης με μια σημαντική νίκη 2-1.
Το παιχνίδι που κρίθηκε στο 88’ ήταν μέτριο και πολύ δυνατό με τους Θιακούς να διαμαρτύρονται για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.
Έτσι η ομάδα με τα «ερυθρόλευκα» από το Ληξούρι θα πάρει ένα σπουδαίο «2» που την κάνει φαβορί στον επαναληπτικό του Αγίου Αντωνίου.
Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι από το 68’ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Αντ. Παπαδόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα.
Τα γκολ
Η ομάδα του Κ. Πίππου θα προηγηθεί 1-0 στο 3ο μόλις λεπτό με τον καταπληκτικό Redon Qorraj.
Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 με τον Ηλία Ζερβό.
Το νικητήριο γκολ για τους Ληξουριώτες θα πετύχει ο Ηλίας Αντωνάτς στο 88’  φέρνοντας παράλληλα την ομάδα του ένα βήμα πριν την πρόκριση της στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ. Β. Μουζακίτης και Γ. Μυρσίνιας.
Οι συνθέσεις:
Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Γρίβας, Τ. Τσιντήλας (89’ Κωστόπουλος), Βρεττός, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τόφαλος (90’ Τόφαλος), Κασσιανός, Qorraj, Αρταβάνης, Τσίρος (84’ Τσάμης).
Παλληξουριακός:(Δ. Λιονάτος), Λουκέρης, Σωκ. Μαρκάτος, Αδηλίνης, Λαδάς (78’ Σπ. Μαρκάτος), Κ. Αντωνάτος, Πρεντάνος, Ζερβός, Tozaj Ν. Μαυροειδής (58’ Ζάβαλης), Κατσιβέλης, Ηλ. Αντωνάτος
Φώτο από τον Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου