Κυριακή, Νοεμβρίου 23

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου για την 2η αγωνιστική τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες


Με δυο αγώνες συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο απόγευμα το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ο Παπυργιακός πέρασε αλώβητος από τα Μακρυώτικα και τον Α.Ο. Ερύσσου επικρατώντας με σκορ 1-0.
Στον άλλον σημερινό αγώνα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, η Ανωγή έκανε "σεφτέ" στις νίκες με νίκη επί του Ηρακλή Πρόννων με το ίδιο σκορ.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Ομαλά φιλοξενούνται από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
0 - 1
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
1 - 0
 
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ  0-1
Πέρασε και από το ξερό των Μακρυωτίκων ο Παπυργιακός όπου με αντίπαλο την Έρυσσο πήρε σημαντικό "διπλό" και συνεχίζει στην κορυφή με 2Χ2. Η νίκη της ομάδας του Απ. Κοκκόση κρίνεται δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Μετά από κόρνερ του Κοψίνη στο 75’, ο Σαρλάνης με προβολή θα πετύχει το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικο.
Οι φιλοξενόμενοι αξίζει να σημειωθεί ότι έχασαν πέναλτι στο 81΄με τον ιδιαίτερα διακριθέντα Σιμάτο να αποκρούει την εκτέλεση του Σπ. Στρακάτου. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Ν. Σταμένης από τον Βασιλάτο.
Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι σε σουτ του Σταμένη ύστερα από κόρνερ του Κοψίνη.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μυρσίνιας με βοηθούς τον κ. Κ. Κιόση και την κ. Μ. Πασιούδη.
Οι συνθέσεις
Ερυσσος:(Γεράσιμος Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Βασιλάτος, Γιαννάτος, Αντύπας, Κατριβέσης, Ταβάνι Γκ., Διακάτος, Ταβάνι Γ. (79’ Ζαμπέλης), Σκιαδάρεσης (61’ Πατρίκιος), Τσιβόλας, Καψάλης (46’ Τραχάνης).
Παπυργιακός:(Απ. Κοκκόσης), Μενεγάτος, Παγουλάτος (58’ Κουμαριώτης), Στρακάτος, Τζωρτζάτος, Απέργης, Σαρλάνης, Σταμένης, Γκίκα, Κοψίνης, Μενεγάτος, Στρακάτος. 
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  1-0

Στο Ληξούρι και στον Άγιο Αντώνη η γηπεδούχος Ανωγή σήμερα το απόγευμα καλύτερη (ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο) επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Πρόννων πραγματοποιώντας την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα για τον Ηρακλή ήταν η πρώτη ήττα.
Το γκολ
Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε στο 16’ ο Κ. Αραβαντινός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από την κάθετη πάσα του Χ. Βώρρου.
Ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι στο 75’ ύστερα από το ωραίο σουτ του Γαβριελάτου και οι γηπεδούχοι στο 80’ με σουτ του Βώρρου.
Διαιτητής ο κ. Β. Λογοθέτης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Σπ. Μαγουλά. 
Οι συνθέσεις
Ανωγή:(Ν. Κουρούκλης), Κατωπόδης, Γαβαλάς, Αραβαντινός-Ζαφείρης, Βώρρος, Αραβαντινός Ανδρ., Αραβαντινός Λ. Ρεμούντης, Γιακουμάτος, Παρίσης (55' Σούπας), Καλέντζος (65' Λιάτος, Αραβαντινός Κ. (46' Τσίγκανος)

Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κολυβάς, Μέριανος (46' Διαμαντάτος Μ.), Καραλής, Γουλιμής, Ρασσιάς Γ., Δημητράτος Ε., Γιαννάκης (83' Διαμαντάτος Στ.), Κορισιάνος (46' Γαβριελάτος), Βανδώρος Λ., Σπαθής Α., Ρασσιάς Σπ.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
 ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
6
2
2
0
0
3
1
2.
 Α.Σ. ΟΜΑΛΑ *
3
1
1
0
0
2
0
3.
 Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
3
2
1
0
1
2
2
4.
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
3
2
1
0
1
3
1
5.
 Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
0
2
0
0
2
0
3
6.
 Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ *
0
1
0
0
1
0
3
Με * οι ομάδες με ένα λιγότερο παιχνίδι
Η υπόλοιπη αγωνιστική
αύριο Κυριακή 23-11-2014
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. ΠΑ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου