Τρίτη, Νοεμβρίου 25

Επιτέλους κύπελλο αύριο πρωί και απόγευμα


Τοπικό κύπελλο αύριο με 4 αγώνες
Ύστερα από αρκετό καιρό ποδοσφαιρικής απραξίας στο τοπικό κύπελλο Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών επιτέλους ξαναρχίζει αύριο με τους πρώτους αγώνες των ομάδων για την 1η φάση, 2η σειρά της διοργάνωσης.
Από τα τέσσερα παιχνίδια του αυριανού προγράμματος δυο παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον ενώ σε άλλα δυο θα λέγαμε ότι ξεχωρίζουν τα φαβορί.
Μάλιστα τρία από αυτά θα διεξαχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τα δυο υπό το φως των προβολέων και άλλο ένα το πρωί στην Ιθάκη με την Πρόοδο να φιλοξενεί τον Παλληξουριακό.
Πιο αναλυτικά στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Ιθάκης στο οποίο όπως προαναφέρουμε συγκρούονται δυο πολύ καλές ομάδες η Πρόοδος και ο Παλληξουριακός.
Αρκετό ενδιαφέρον έχει και αυτό μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Σάμης.Τα άλλα δυο είναι αυτά που ξεχωρίζουν οι ομάδες που είναι τα φαβορί όχι μόνο για τη νίκη αλλά και την πρόκριση!
Συγκεκριμένα Τα Διλινάτα με αντίπαλο την Ανωγή έχουν σημαντικό προβάδισμα και δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση σε αυτό το "ζευγάρι". Στο τελευταίο που ολοκληρώνει και την αγωνιστική μεταξύ Πυλαριακού-Εικοσιμίας ισχύουν ακριβώς τα ίδια.

Εδώ να θυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί και οι ρεβάνς θα δοθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια στις έδρες των αυριανών φιλοξενούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου