Τετάρτη, Νοεμβρίου 26

Εισιτήριο πρόκρισης εξασφάλισε η Εικοσιμία που νίκησε τον Πυλαριακό ......


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-3
                                           
Ήταν φαβορί και το απέδειξε η Εικοσιμία με τη νίκη της 3-0
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επίσης και στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της σειράς η Εικοσιμία με ανανεωμένη ενδεκάδα, υπό το φως των προβολέων δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στον ελλειπή Πυλαριακό παίρνοντας τελικά μια νίκη που της δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίζει από σήμερα την πρόκριση της στον επόμενο γύρο.
Μια νίκη με σκορ 0-3 που δεν μπορεί να αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του δίκαιου της επικράτησης των «κυανόλευκων» της Λειβαθούς.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς καλύτεροι και αποφασιστικοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με την πρόθεση να καθαρίσουν από νωρίς με τη νίκη και στη συνέχεια το σκορ. Κάτι που τελικά κατάφεραν και μπορούν να νιώθουν άνετοι για την ρεβάνς των Κεραμειών.
Ο Πυλαριακός όπως είπαμε με σοβαρές ελλείψεις ήταν αδύνατον να πετύχει κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Κ. Κουγιανού
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ οι φιλοξενούμενοι χάσουν καλή ευκαιρία με τον Χρηστάτο μετά από ωραία ενέργεια να μπαίνει στην περιοχή και να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μακρή.
Ο Μακρής στο 4’ θα κρατήσει το «0» για την ομάδα του όταν μετά από κοντινό σουτ του Αλεξανδράτου από πολύ κοντά θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα απομακρύνει την μπάλα.
Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 12’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ, οι αμυντικοί της Εικοσιμίας δυσκολεύονται να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους με αποτέλεσμα να φτάσει στον Π. Σταμούλη, ο τελευταίος θα κάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά ο Κ. Χρηστάτος θα την απομακρύνει λίγο πριν περάσει την γραμμή τέρματος της ομάδας του
Γκοοοοοολ και 0-1 για τους «κυανόλευκους» της Λειβαθούς
Με την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου ο Βαλεντής με παράλληλη πάσα θα βρει τον Αποστόλου λίγο έξω από την περιοχή, αυτός θα πιάσει το δυνατό συρτό σουτ και δεν αφήνει κανέναν περιθώριο στον Μακρή να αντιδράσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Στο 33΄ο Τραυλός με έξυπνη πάσα θα βρει στην περιοχή τον Αποστόλου, αυτός θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά θα είναι άστοχος στο σουτ που επιχειρεί με την μπάλα να περναέι ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Πυλαριακού.
Χωρίς κάτι αξιόλογοολκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξαν η Εικοσιμία ήταν ακόμη καλύτερη και πίεζε να αυξήσει την διαφορά ώστε να πάει άνετη στον επαναληπτικό.
Γκοοοοοοολ και 0-2 για την Εικοσιμία
Είναι το 56’, ο Μαρκαντωνάτος από αριστερά μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ θα βρει τον Αποστόλου, αυτός θα κλειστεί και η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών, κάτι που ευνοεί τον Τραυλό ο οποίος με δυνατό συρτόσουτ θα την στείλει στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
Γκοοοοοολ, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και στο 63’ θα πετύχουν το 0-3
Ο Κονόμη από αριστερά εκτελεί το φάουλ στην περιοχή των «κυανέρυθρων» της Πυλάρου και στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο εντελώς αμαρκάριστος Αλέξανδράτος δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.
Τελευταία φάση του αγώνα στο 74’, όταν ένα δυνατό σουτ από τον Κονόμη θα φέρει την νμπάλα να περάσει λίγο πλάι από το δεξί δοκάρι του Ξιγκά.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Σπ. Μαγουλά.
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Μακρής (58’ Ξύγκας), Φάντης, Χειμώνας, Φούκας, Κουλουμπής Ορ., Ποταμιάνος, Γασπαρής Ν., Σταμούλης Π. (76’ Δεπούντης), Αλυσανδράτος, Σταμούλης Ν. (46’ Αλεξάτος Γ.), Μπάλαϊ.
Εικοσιμία: (Δ. Ζησιμάτος), Μαστροκωστόπουλος, Κουμαριώτης, Τραυλός, Μινέτος, Αλεξανδράτος (65’ Καραϊσκος), Κονόμης, Βαλεντής (46’ Γρηγοράτος), Αποστόλου, Χρηστάτος, Στεφανάτος (70’ Μπλιάμπτης), Μαρκαντωνάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου