Τρίτη, Νοεμβρίου 25

H εκδήλωση υποδοχής των Ολυμπιονικών του "Ευ αγωνίζεσθαι" στο θέατρο "Κέφαλος" ( Πλούσιο Φωτορεπορτάζ"


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό θέατρο ο «Κέφαλος» η υποδοχή των Ολυμπιονικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ευ αγωνίζεσθαι» Άννα Πολλάτου, καθώς και του προέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρου Κούβελου.

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η Δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η μητέρα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκου μας Άννας Πολλάτου Κατερίνα αλλά και αρκετός κόσμος.
Η αλήθεια είναι ότι σε μια τέτοια εκδήλωση θα περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο της Κεφαλονιάς.
Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η προώθηση του Αθλητισμού στην νεολαία του νησιού μας.
Η εκδήλωση άνοιξε με κεφαλλονίτικα τραγούδια και καντάδες από την Παιδική μαντολινάτα της ΚΕΔΗΚΕ, υπό τη διεύθυνση του Διονύση Παγουλάτου. Ακολούθησε η εκφώνηση του Ολυμπιακού Υμνου από την εξαιρετική σοπράνο, Αναστασία Ζαννή, η οποία έκλεισε και την εκδήλωση με τραγούδια και τον Εθνικό Ύμνο.
Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς οι προσκεκλημένοι καθώς και οι, Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης.
Να πούμε ότι τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκη οι παρευρισκόμενοι αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, μέλη σήμερα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) συγκεντρώθηκαν στον “Κέφαλο” με λευκά τριαντάφυλλα και ένα κλαδί ελιάς καθώς και με τιμητικές πλακέτες. Οι αθλητές που παραβρέθηκαν ήταν: Νίκη Μπακογιάννη (Ολυμπιονίκης Αλμα εις Υψος), Γιώργος Τζελίλης (Ολυμπιονίκης Αρσης Βαρών), Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Μαρία Γεωργάτου, Ευα Χριστοδούλου, Ευμορφία Ντώνα, (Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Γυμναστικής), Σοφία Παπαδοπούλου (Ολυμπιονίκης Ιστιοπλαϊας), Ελενα Πλατάνα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας) και η Κεφαλονίτισα Ελένη Δαρδαμάνη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής). Μάλιστα, όταν τους δόθηκε ο λόγος από την Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ιλεάνα Κλοκώνη για να απευθύνουν έναν χαιρετισμό δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους και κάλεσαν όλους να παρευρεθούν αύριο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. 
Ο Δήμαρχος και ο Αγγελος Κωνσταντάκης τίμησαν ακόμη τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρο Κούβελο. 
Μια κίνηση που ανταπέδωσε με τη σειρά του και ο τελευταίος. Ακόμη, τιμήθηκε και η άλλοτε προπονήτρια της Άννας Πολλάτου, Μποζένα Μπαρτκόφσκα. 
Από τις αρχές του νησιού παρευρέθηκαν ακόμη ο ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης, Διονύσης Λυκούδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος και ο Αντιπρόεδρος, Χρήστος Λευκαδίτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Λυκούδης και Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ, Ναπολέων Μαραβέγιας, ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Δραγώνας, ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ, Σπύρος Σακαλής και άλλοι. Την παρουσίαση της μοναδικής βραδιάς έκανε η δημοσιογράφος, Ελευθερία Κουλουριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου