Παρασκευή, Νοεμβρίου 21

Η Pre game της 7ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


Σπουδαία παιχνίδια σε κορυφή και "ουρά" αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας
Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τους αγώνες για την 7η αγωνιστική. 
Παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά χωρίς να λείπει και από τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό.
Στον βαθμολογικό πίνακα ούτε μετά από 6 αγωνιστικές άλλαξε κάτι, όπως και στην τετράδα ή αν θέλετε πεντάδα. Στην 1η θέση με το απόλυτο νικών συνεχίζουν "αγκαλιά" ο Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα που έχουν κάνει ένα καταπληκτικό 6Χ6. 
Η Εικοσιμία αμέσως μετά στην 3η θέση, παραμένει και ακολουθεί τους πρωτοπόρους, μόνο που η διαφορά των μέχρι πριν μιας αγωνιστικής δυο βαθμών έγινε πέντε. 
Στην 4η προνομιούχα θέση πέρασε η Α.Ε.Κ. που επικράτησε του Παγκέ και σε συνδυασμό με την ήττα του Παλληξουριακού στην Ιθάκη τον άφησε από κάτω και στην 5η θέση. 
Την 6η θέση μοιράζονται η Πρόοδος Ιθάκης με τον Παγκεφαλληνιακό, ενώ στην 8η ανέβηκαν τα Φωκάτα μετά την σπουδαία νίκη τους επί της Σάμης. Η τελευταία κατρακύλησε κατά τρεις θέσεις με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 9η.
Στην 10η παραμένει ο Πυλαριακός, στην 11η ο Οδυσσέας Ιθάκης και ουραγός στην τελευταία θέση η ομάδα των Πρόννων μιας και στο μεταξύ τους παιχνίδι μοιράστηκαν βαθμούς και τέρματα.
Την 6η αγωνιστική, σε σχέση με την 5η οι επιθέσεις (32) ξανασίγησαν αφού πέτυχαν 18 τέρματα.
Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου,  το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στο Ληξούρι στο ντέρμπι Παλληξουριακού-Εικοσιμίας, αλλά και σε αυτό της ουράς μεταξύ Πρόννων-Πυλαριακού στα Τζανάτα. 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια:
Ενδιαφέροντα μπορούν να χαρακτηριστούν και αυτά μεταξύ των πρωτοπόρων και αήττητων Διλινάτων με την Πρόοδο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αλλά και του επίσης πρωτοπόρου και αήττητου Α.Ο.Κ.Ι. με την επικίνδυνη Σάμη. Να θυμίσουμε εδώ ότι στην "άκρη" του πάγκου των κιτρινόμαυρων θα καθήσει για πρώτη φορά ο Σπ. παπαδάτος.
Ο Παγκεφαλληνιακός στη συνέχεια και στο ίδιο γήπεδο φιλοξενεί την άλλη Ιθακήσια ομάδα και θέλει νίκη για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο μια δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας του στην τελική 4αδα.
Η Α.Ε.Κ. σαφώς βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες με μια 4η συνεχόμενη νίκη απέναντι στα πάντα επικίνδυνα Φωκάτα.


Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  22-11-2014 ώρα: 10:15
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
Γασπαράτος
Γιώργος
Αντωνάτος Γ.
Μαγουλάς Σπ.
2.
Σάββατο  22-11-2014 ώρα: 12:15
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Αντωνάτος
Γεράσιμος
Γασπαράτος Γ.
Κομητόπουλος Π.
3.
Σάββατο  22-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Κομητόπουλος
Παναγής
Ματιάτος Δ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
4.
Κυριακή  23-11-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Μενεγάτος
Λευτέρης
Μαγουλάς Σπ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
5.
Κυριακή  23-11-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Ματιάτος
Διονύσης
Λογοθέτης Β.
Κιόσης Κ.
6.
Κυριακή  23-11-2014 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Μουζακίτης
Βασίλης
Κομητόπουλος Π.
Καπογιαννόπουλος Ι.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                    
Για το 7χ7 τα Διλινάτα....... 
Να "κλέψουν" κάτι από το παιχνίδι οι Ιθακήσιοι
Με το παιχνίδι Διλινάτων-Προόδου Ιθάκης το Σάββατο το πρωί στις 10:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Τα Διλινάτα φέτος με μια τρελή πορεία και με ένα καταπληκτικό 6Χ6 οδηγούν την κούρσα της κατηγορίας συγκάτοικοι με τον Α.Ο.Κ.Ι. και βρίσκονται μέσα στους φετινούς τους στόχους που είναι κατ’ αρχήν η εξασφάλιση θέσης στην τελική τετράδα και η συμμετοχή τους στα playoffs και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει.
Δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό ποδοσφαιρικό πρόσωπο και σίγουρα αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.
Όπως είπαμε έχουν πετύχει μέχρι τώρα έξι συνεχόμενες νίκες και παραμένουν αήττητα.
Από την άλλη η Πρόοδος με πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια της, δείχνει μια σχετικά καλή εικόνα φέτος αλλά και με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, όταν αγωνίζεται μακριά από το Βαθύ και αυτό το πλήρωσε την προπερασμένη αγωνιστική στην μοναδική της εκτός Ιθάκης έξοδο και την βαριά ήττα 6-0 στις Κεραμειές από την Εικοσιμία.
Το καλό όμως για την ομάδα του Κ. Πίππου είνα ότι έδειξε χαρακτήρα και την επόμενη αγωνιστική πήρε μεγάλη νίκη από τον δυνατό Παλληξουριακό.
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύουμε ότι δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα χρειαστούν πάθος και σοβαρότητα για να πάρουν την 7η σερί νίκη τους. Οι Θιακοί, μια ομάδα με πολύ πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν, κατεβαίνουν στο Αργοστόλι με σκοπό να ανατρέψουν τα δεδομένα στην κορυφή, βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί, αν κατέβουν με λιγότερες απουσίες από την προηγούμενη φορά.
Τα προβλήματα στις δυο ομάδες από απουσίες είναι σημαντικά. Σίγουρα θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας, από τους γηπεδούχους οι, Χρ. και Δημ. Τζωρτζάτος, παίζεται η συμμετοχή του Σπ. Κουρκουμέλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και του Ν. Ταγκίρη που πιθανόν να βρίσκεται εκτός νησιού. Στα ευχάριστα η συμμετοχή στην αποστολή του Φ. Τανουσάι, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Γ. Τσιντήλας που είναι τιμωρημένος.
Φαβορί:Είναι ένα παιχνίδι που δείχνει τους πρωτοπόρους σαν φαβορί. Όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγελαστεί από αυτό και μόνο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν την έκπληξη και χρειάζονται μεγάλη προσοχή!
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Αντωνάτο και Σπ. Μαγουλά.
           
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
                        ,  
Ζητούμενο η άμεση επιστροφή στις νίκες για τον Παγκέ
Δύσκολη η αποστολή του Οδυσσέα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Την ευκαιρία που θα τον επαναφέρει στις νίκες θα ψάξει ο Παγκεφαλληνιακός, αμέσως μετά και ώρα 12:30 στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Οι κυανόλευκοι του Αργοστολιού έχουν ανεβάσει στροφές σε μια προσπάθεια να προλάβουν και στη συνέχεια να διεκδικήσουν θέση στην τελική 4αδα. Σίγουρα το ξεκίνημα βαθμολογικά δεν ήταν ανάλογο των προσδοκιών των ανθρώπων της ομάδας με αποτέλεσμα να έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος. Όμως η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs κάθε άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί απαγορευτική αφού είναι μόνο τέσσερις βαθμοί. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα αφού κάθε απώλεια θα σημαίνει καταστροφή στα όνειρα τους.
Οι Ιθακήσιοι με μέτριο ξεκίνημα, παρά την καλή τους παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια, χωρίς νίκη και  δυο μόνο ισοπαλίες μέχρι τώρα θα χρειαστούν πολύ μεγάλη προσπάθεια μετά την ισοπαλία στην έδρα τους με τους Πρόννους, ομάδα με την οποία αναμένεται να παλέψουν μεταξύ τους για το ποια θα σωθεί, ώστε να πετύχουν τον στόχο της παρουσίας τους και στο επόμενο πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο γκολ 3-2 από την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. ενώ οι φιλοξενούμενοι όπως προαναφέραμε από μια "άσχημη" εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τους Πρόννους.
Το πρόβλημα για τον Γ. Βασιλάκη, εκτός του μόνιμα πλέον απόντα Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, είναι ο Ν. Κίριο ο οποίος αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό που είναι πιθανόν να του στερήσει τη συμμετοχή. Όσον αφορά τον Σπ. Ζερβό θα πρέπει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να λύσει τα όποια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει.
Φαβορί:Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρούμε ότι υπάρχει φαβορί και αυτός είναι ο γηπεδούχος Παγκεφαλληνιακός που δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο άλλης βαθμολογικής απώλειας.
Διαιτητής ο κ. Γ. Αντωνάτος που μετά το ντεμπούτο στην Β' την προηγούμενη αγωνιστική θα κάνει το ίδιο, όμως αυτή την φορά στην Α', με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Π. Κομητόπουλο.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                          
 Για την 3η συνεχόμενη νίκη τους οι γηπεδούχοι........
Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το καλύτερο οι φιλοξενούμενοι
 
Το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι που αποκλειστικά θα ψάξει το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στα επικίνδυνα Φωκάτα.
Οι πρωταθλητές θέλουν να διευρύνουν το ρεκόρ νικών τους και να πάνε σε μια τρίτη συνεχόμενη, ώστε να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην κορυφή και ότι έχει να κάνει με την τετράδα.
Οι γηπεδούχοι με ένα ξεκίνημα που θα μπορούσε και όλοι περίμεναν να είναι καλύτερο, βρίσκεται σε θέση 4άδας, «συγκάτοικος» του Παλληξουριακού έχοντας μέχρι τώρα στους έξι συνολικά αγώνες της τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες αλλά και μια ήττα.
Τα Φωκάτα από την άλλη, με μια αξιοπρεπή μέχρι τώρα παρουσία και με δυο νίκες τέσσερις ήττες συνολικό απολογισμό, δείχνουν ότι δεν θα κινδυνέψουν στη συνέχεια και θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν ώστε να κατακτήσουν στο τέλος μια καλή θέση στην βαθμολογική κατάταξη της Α’ κατηγορίας.
Σχετικά με το παιχνίδι οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορεί και δε θέλουν να σκέφτονται πιθανή γκέλα αφού κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό.
Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Λακήθρας δεν θα κατέβει στο Δ.Α.Κ. για περίπατο και όλοι στην ομάδα του Μιχ. Αθηναίου είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και ό,τι καλύτερο προκύψει για αυτούς θα είναι θετικό, κυρίως στην ψυχολογία.
Δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα του Γ. Τόγια θα κατέβει με δέκα ή έντεκα. Κατά τα άλλα πρόβλημα είναι μόνο η απουσία του τιμωρημένου Σ. Ζαμπαύτη. Και ο Μιχ. Αθηναίος έχει κάποια προβλήματα απουσιών. 
Φαβορί: Οι γηπεδούχοι σαφώς έχουν το προβάδισμα για μια επιτυχία, αλλά όπως είπαμε τα Φωκάτα θα παραταχθούν για το καλύτερο και μάλιστα χωρίς άγχος, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνα.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Ι. Καπογιαννόπουλο. 

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                  
Ντέρμπι με τη νίκη να έχει  φόντο παραμονής 
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή όπου στα Τζανάτα οι Πρόννοι στην μεγάλη προσπάθεια που επιχειρούν να αποχωριστούν την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα φιλοξενούν τον Πυλαριακό σε ένα άκρως σημαντικό για την πορεία των δυο ομάδων παιχνίδι.
Η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πολύ καλή της εμφάνιση και το σπουδαίο "Χ" στο Βαθύ με τον Οδυσσέα Ιθάκης, «καίγεται» για το τρίποντο. Ένα τρίποντο το οποίο θα αλλάξει πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα σε αυτήν και παράλληλα θα την απομακρύνει από τον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας.
Και ο ελλιπής Πυλαριακός όμως ποντάρει πολλά σε αυτό το παιχνίδι, μιας και η ομάδα των Πρόννων έχει τις ίδιες με αυτόν βλέψεις, που δεν είναι άλλες από την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Κ. Κουγιανού προέρχεται από μια ήττα με πολλά παράπονα για την διαιτησία, όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για την αυστηρότητα του διαιτητή κ. Κομητόπουλου, που «ξεγύμνωσε» την ομάδα με τρεις αποβολές βασικών ποδοσφαιριστών της (Κ. Βιτωράτος-Δ. Αλυσανδράτος-Π. Σταμούλης). 
Και μιλάμε για ποδοσφαιριστές αναντικατάστατους οι οποίοι κάνουν την διαφορά.
Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί κυρίως στη δύναμη και στη διάθεση των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Προβλήματα εκτός του τραυματία Δ. Κατσιλίδη και του τιμωρημένου Δ. Χιόνη δεν αντιμετωπίζει ο Γ. Κουρκουμέλης και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει στο ντέρμπι. Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για τον Κ. Κουγιανό, ο οποίος πρέπει να ψάξει πολύ για να βρει λύσεις και αντικαταστάτες των τιμωρημένων βασικών ποδοσφαιριστών τους οποίους προαναφέραμε.
Φαβορί:Με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι σίγουρα όλα δείχνουν γηπεδούχους. Το σίγουρο για τον Πυλαριακό είναι ότι θα αγωνιστεί για το καλύτερο, αντιμέτωπος εκτός των γηπεδούχων και των δικών του προβλημάτων.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου.

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                    
Το απόλυτο ντέρμπι στον Άγιο Αντώνη με το νικητή σχεδόν να κλείνει θέση στην τελική 4αδα
Την ίδια ώρα στο Ληξούρι και τον Άγιο Αντώνη στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων στη συνέχεια.
Και οι δυο ομάδες μπορούμε να πούμε ότι ξεκίνησαν αρκετά καλά τις φετινές τους υποχρεώσεις και μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αήττητες. Όμως δε τα κατάφεραν να διευρύνουν το ρεκόρ τους αφού ο μεν Παλληξουριακός ηττήθηκε στην Ιθάκη από την τοπική Πρόοδο 1-0 και η Εικοσιμία στην έδρα της και στο ντέρμπι με τον Α.Ο.Κ.Ι. 0-1.
Και οι δυο πάντως κινούνται σε τροχιά 4αδας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η  θέση ισόβαθμοι της Α.Ε.Κ. με 11 βαθμούς και 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 13 βαθμούς 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Σίγουρα η ψυχολογία και των δυο μετά από τις πρώτες φετινές τους ήττες δεν μπορεί να είναι όπως επιθυμούν οι προπονητές τους, με αποτέλεσμα ένα κομμάτι από το βάρος της προετοιμασίας τους να έχει πέσει εκεί!
Όπως είπαμε το παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Για τους γηπεδούχους μια πιθανή νίκη σημαίνει 3η θέση, ενώ για τους φιλοξενούμενους εκτός του ότι θα διατηρηθούν στην 4η θέση, παράλληλα θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό τους στην τελική 4αδα και τα playoffs με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.
Πρόβλημα  στην ομάδα του Διον. Λιονάτου η απουσία του τιμωρημένου Ρ. Βολνίτσκι, ενώ σε αυτή του Δημ. Ζησιμάτου σίγουρη είναι η απουσία του Αθ. Τραυλού για τον ίδιο λόγο.
Φαβορί:Σε ένα παιχνίδι Παλληξουριακού-Εικοσιμίας ανεξαρτήτου έδρας δεν μπορείς να χρήζεις φαβορί. Και οι δυο ομάδες δικαιούται να κάνουν όνειρα για το τρίποντο.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Κ. Κιόση.

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                       
Έτοιμος για το 7Χ7 ο Α.Ο.Κ.Ι.....
Θα παλέψει για το καλύτερο η Σάμη
Στο τελευταίο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η αγωνιστική την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα και αήττητος μέχρι τώρα Α.Ο.Κ.Ι. με νέο «αφεντικό» στον πάγκο του, τον Σπ. Παπαδάτο, φιλοξενεί την δυνατή Σάμη σε ένα παιχνίδι που θέλει να κερδίσει και να παραμείνει στην κορυφή παράλληλα με το 7Χ7!!
Οι πρωτοπόροι μέχρι τώρα έχουν μόνο νίκες και συγκεκριμένα έξι. Προέρχονται από μεγάλο διπλό στις Κεραμειές επί της Εικοσιμίας στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και εύκολα κανείς μπορεί να καταλάβει σε πόσο υψηλό βαθμό βρίσκεται η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
Σημαντικό φυσικά είναι και το γεγονός της παρουσίας του Σπ. Παπαδάτου, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή ως προπονητής του Α.Ο.Κ.Ι. και ύστερα από τρία πετυχημένα χρόνια στην Α.Ε.Κ., θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» σε μια εποχή που η ομάδα του είναι από τα φαβορί για το νταμπλ.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι της Σάμης με μια μέτρια μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών, που μάλλον  την βγάζει σχεδόν από τον στόχο της και μια δυσάρεστη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στις Κεραμειές από τα Φωκάτα, σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά για να "κλέψει" κάτι από αυτό το παιχνίδι... Θα προλάβει όμως;
Τα προβλήματα για τον Σπ. Παπαδάτο είναι πολλά αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Αλ.Πολλάτο και Γ. Βουκελάτου, ενώ ο Χ. Λαμπρόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.
Για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γ. Καρελάκης, ιδιαίτερα με τον Χ. Μπεκατώρο, προσπαθεί να βρει λύση για να τα ξεπεράσει!
Φαβορί:Θεωρούμε, παρά τις ελλείψεις τους, τους πρωτοπόρους πιο πλήρη και με περισσότερες λύσεις ομάδα. Για αυτό πιστεύουμε ότι είναι και το φαβορί του συγκεκριμένου αγώνα. Η Σάμη, μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη, ανεξάρτητα από τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα, κατεβαίνει στο Αργοστόλι να παλέψει και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορέσει από αυτό το παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι
18
6
6
0
0
20
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
18
6
6
0
0
13
2
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
13
6
4
1
1
16
6
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
11
6
3
2
1
20
7
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11
6
3
2
1
12
5
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
7
6
2
1
3
13
10
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
6
2
1
3
7
14
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6
6
2
0
4
5
14
9.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
6
1
2
3
10
8
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
6
1
0
5
6
14
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
2
6
0
2
4
8
22
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1
6
0
1
5
5
32
Η επόμενη αγωνιστική (8η  29-30/11/14)
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
6.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου