Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Συνέχεια επιτυχιών για τη Σάμη που νίκησε 2-0 τον Πυλαριακό (Φώτο)


Α.Ο. ΣΑΜΗ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  2-0
                                     
Νίκησε η Σάμη..... προσπάθησε πολύ ο Πυλαριακός αλλά και πάλι δεν πήρε κάτι
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σάμη, που δείχνει να «ξυπνάει» αφού σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Πυλαριακό επικράτησε με σκορ 2-0.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρακολούθησαν από την κερκίδα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.
Στα του αγώνα τώρα η οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να καθαρίσουν από νωρίς και να διώξουν το όποιο άγχος που πιθανόν υπήρχε.
Έτσι κατάφερε να πετύχουν και τα δυο τέρματα τους στον αγώνα τα οποία τελικά ήταν αυτά που στη συνέχεια της έδωσαν ένα ακόμη σημαντικό «τρίποντο».
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι περισσότερο πρόσεχαν να μη δεχθούν κάποιο τέρμα κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Κάτι φυσικά που δεν έγινε και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή θα βρει τους Σαμικούς να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοολ με σλάλομ Περιβολάρη και 1-0
Στο 9’ ο Περιβολάρης με ωραία ατομική ενέργεια και αφού αποφεύγει δυο αντιπάλους θα πιάσει το δυνατό σουτ που θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μακρή βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Η επόμενη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 34’ με τον Μπεκατώρο να βγάζει την σέντρα από δεξιά, ο Ι. Αμούργης δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία του Μακρή και στη συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Γκοοοοοοολ και 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 40’ ο ταχύτατος Ι. Αμούργης θα κυνηγήσει μια σχεδόν χαμένη φάση για την ομάδα του στην πάσα του Χρ. Μπεκατώρου, αφού θα περάσει τον Π. Σταμούλη στο σπρίντ, στη συνέχεια θα πιάσει ένα σουτ στην κίνηση με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Μακρή.
Με το σκορ στο 2-0 για την Σάμη θα οδηγηθούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μισό ο Πυλαριακός θα μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48’ ο Π. Σταμούλης θα πιάσει ένα σουτ έκτός περιοχής αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το «Γ» της εστίας του Ν. Φιλιππάτου.
Στο 58’  Π. Σταμούλης μετά την εξαιρετική πάσα του Διον. Αλυσανδράτου θα βγει στην πλάτη της άμυνας της Σάμης, θα μπει στην περιοχή και εκεί θα πιάσει το διαγώνιο σουτ με τον Φιλιππάτο όμως να πέφτει στην γωνία του και να αποκρούει με δυσκολία την μπάλα.
Η Σάμη θα απειλήσει στο 80’ με ένα μακρινό σουτ του Μπεκατώρου που όμως δεν θα απειλήσει τον Μακρή.
Στο 90+2’ ο Πυλαριακός θα μείνει με δέκα λόγω αποβολής του Π. Σταμούλη. Σε μια φάση που Στ. Τουλάτος-Π. Σταμούλης φαίνεται να τα..... λένε μεταξύ τους ο διαιτητής κ. Γ. Γασπαράτος θα δείξει δυο φορές την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων εξαντλώντας όλη του την αυτσηρότητα.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλάς και Δ. Βασιλόπουλος.
Σάμη:(Γιώργος Καρελάκης), Φιλιππάτος, Τουλάτος Β. (76' Νικολοβιέννης Θ.), Μινέτος, Μιχαλίτσης, Σκιαδαρέσης, Μπακατώρος, Αμούργης Αρ., Καλλιβωκάς Γ., Άννινος-Χωραφάς (89' Τουλάτος Στ.), Περιβολάρης, Αμούργης Ι..
Πυλαριακός:(Κώστας Κουγιανός), Μακρής, Φαντής (72' Γασπαρής Γ.), Παπαδάτος, Φούκας, Μπάλαϊ, Χειμώνας (46' Ποταμιάνος), Καλαφάτης (72' Αλεξάτος), Αλυσανδράτος Δ., Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης Π., Σταμούλης Ν..
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου