Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26

3ο τουρνουά αγάπης Α.Ο. Εικοσιμίας και Arsenal Soccer School


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Κεραμειών το τουρνουά αγάπης του Α.Ο. Εικοσιμίας και του Arsenal Soccer School. Ένα τουρνουά που διεξάγεται για 3η συνεχόμενη χρονιά και συμμετείχαν οι ομάδες του Arsenal Soccer School, του Πυλαριακού και του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Σκοπός του τουρνουά ήταν η συγκέντρωση τροφίμων  προκειμένου να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδες του νησιού μας και να δοθεί χαρά σε ανθρώπους που στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε και τα δυο τα έχουν μεγάλη ανάγκη.
Ο σκοπός επετεύχθη μιας και μαζεύτηκε ένας σημαντικός αριθμός τροφίμων, ρουχισμού αλλά και παιχνιδιών.
Κατ’ αρχή οι διοργανωτές είχαν αποφασίσει αυτή την φορά τα είδη που θα συγκεντρωνόταν να δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Όμως στην πορεία άλλαξαν την απόφαση τους, αφού όπως μας είπαν ο Δήμος δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον παρά του ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικά και έτσι τα παρέδωσαν στο φιλόπτωχο ταμείο της Ι. Μ. Κεφαλληνίας και τους εκπροσώπους του, ιερείς π. Ιωάννη Μεσολωρά και αρχιμανδρίτη π. Μάρκο Αποστολάτο, 
Δηλώσεις Δημ. Ζησιμάτου
Ας δούμε τι δήλωσε για το θέμα που προέκυψε με τον Δήμο και στην συνέχεια για το τουρνουά.
«Έχουμε ενημερώσει προφορικά τους ιθύνοντες αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η παρουσία κάποιου. Μας ενδιαφέρει το ουσιαστικό κομμάτι και όχι για το θεαθήναι ποιος θα καρπωθεί αυτή την κίνηση και ποιος θα τα παραλάβει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έρθει κάποιος να τα πάρει. Έτσι, λοιπόν, εξαιτίας της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής, την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε όσα συγκεντρώθηκαν να δοθούν τελικά στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας»! Σχετικά με το τουρνουά, ο κ. Ζησιμάτος τόνισε: “Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να αθληθούμε που είναι πολιτισμός αλλά και να προσφέρουμε σ’ ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ξέρουμε ότι αυτές οι μέρες είναι λίγο δύσκολες γιατί αρκετές κόσμος απουσιάζει λόγω των εορτών. Ανταποκρίθηκαν 2-3 ακαδημίες και νομίζω ότι είναι ικανοποιητική η προσέλευση των παιδιών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου