Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Πήραν το Κεφαλονίτικο ντέρμπι οι παίδες του ΑΣΚ (54-47 τον ΝΕΟΛ στο Ληξούρι)


Οι παίδες του ΑΣΚ πήραν το Κεφαλονίτικο ντέρμπι νικώντας στο Ληξούρι τον ΝΕΟΛ με 54-47 και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στην Γ’ φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.
Τα πιτσιρίκια του Μάκη Μαρκάτου, έβγαλαν διάθεση και ενέργεια στο παρκέ και έφτασαν στην τελική επικράτηση. Σε απόδοση ξεχώρισε ο Θεοδωράτος με 26 πόντους και ένα τρίποντο.
ΝΕΟΛ – ΑΣΚ 47-54
Ημίχρονο: 12-22
Διαιτητές: Καμίτσος - Μαρινάκης
ΝΕΟΛ: (Μανώλης Δούλιας): Πυλαρινός 22 (2), Παριώτης 9, Αραβαντινός 7.
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Θεοδωράτος 26 (1), Μουίκης Γιάννης 10 (1), Τραυλός 8, Ντεράι 3, Χατζής 4, Γιαννάτος 2, Κουμαριώτης 1, Γασπαράτος, Ζαπάντης, Παυλάτος.
 
Οι Εφηβοι του ΑΣΚ είχαν εξ’ αντικειμένου δύσκολο έργο κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας στο Αργοστόλι και ηττήθηκαν με 103-40, παίρνοντας όμως παραστάσεις που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον. 
Ημίχρονο: 25-48
Διαιτητές: Καμίτσος - Μαρινάκης
ΑΣΚ (Σάββας Κυριακίδης): Παπαδημητρίου 15, Μουίκης Γεράσιμος 18 (1), Αντωνέλλος 3 (1), Φραγκιάς 2, Ντιήλ Ντ. 2, Λάλης Χάρης, Λάλης Βασίλης, Τζωρτζάτος, Ντιήλ Αντζ.
 
Ξεκούραστο «δίποντο» για τους άνδρες του ΑΣΚ
 
Τέλος ενα ξεκούραστο «δίποντο» πήρε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2’ ΕΣΚΑ-Η, καθώς ο Πατρέας, δεν κατέβηκε στην Κεφαλονιά να αγωνιστεί.  Ως εκ τούτου, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της ομάδας μας με 20-0. Ο ΑΣΚ εξακολουθεί να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. 
ΦΩΤΟ ΣΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου