Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Με "σβηστές μηχανές" ο Παλληξουριακός επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τους Πρόννους με σκορ 7-0

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  7-0
                         
Ακόμη σκοράρουν στο Ληξούρι
Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής ο Παλληξουριακός με νέο προπονητή στον πάγκο του (έκανε ιδανικό ντεμπούτο), τον Παναγή Μαρκέτο συνέτριψε σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη τους προβληματικούς φέτος Πρόννους και επανήλθε με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες μετά από αρκετό καιρό.
Η ομάδα από το Ληξούρι ήταν ανώτερη των Πρόννων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σχεδόν «σβηστές μηχανές» πέτυχε μια εντυπωσιακή εφτάρα!!
Φάσεις και γκολ
Στο 19’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 1-0 ύστερα από ωραίο πλασέ του Σπ. Μαρκάτου μέσα από την περιοχή.
Το 2-0 δεν θα αργήσει για τους ερυθρόλευκους του Ληξουριού αφού στο 22’ ο Λούλουδας θα στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μάσαλη.
Στο 30’ ο Τοζάι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει τα τέρματα για την ομάδα του τρία και 3-0.
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Σπύρος Μαρκάτος θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και το 4-0 για την ομάδα του με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά.
Με το σκορ στο 4-0 υπέρ του Παλληξουριακού θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και οι Ληξουριώτες ήταν αυτοί που κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας ακόμη τρια τέρματα για να γραφτεί το τελικό 7-0.
Σε μια ωραία ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων στο 68’ ο Σπύρος Μαρκάτος θα γίνει κάτοχος της μπάλας στην περιοχή των Πρόννων και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για το δικό του χατ τρικ αλλά και το 5-0 της ομάδας του.
Το 6-0 για την ομάδα του Π. Μαρκέτου θα πετύχει ο πρώτος της σκόρερ Ηλ. Αντωνάτος στο 85’ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Τέλος στο 88’ θα είναι η σειρά του Ν. Μαυροειδή να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς της ομάδας του αφού θα είναι αυτός που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων πετυχαίνοντας το τελικό 7-0 για την ομάδα του.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Γ. Μυρσίνια.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Π. Μαρκέτος), Μαρκέτος, Κ. Αντωνάτος, Ν. Μαυροειδής, Αδηλίνης, Λούλουδας, Σωκ. Μαρκάτος, Σπ. Μαρκάτος, Γαλανός (66’ Μαλλιώρης), Ηλ. Αντωνάτος, Τοζαι (58’ Παπαδάτος), Ζάβαλης (53’ Μπούρας).
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Μάσαλης, Κορκός, Παππάς, Μαγουλάς, Μπεσλίκας, Κυρ. Κουρκουμέλης, Αλεξίου (53’ Μαράτος), Κ. Ζαπάντης, Ιντζές, Τραυλός, Δημ. Ζαπάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου