Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25

Ένας Κεφαλονίτης με σπουδαία παρουσία στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο άνοιξε "φτερά" για τον Ζακυνθιακό και την Γ' Εθνική



Στον Ζακυνθιακό, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα αγωνίζεται από τον Γενάρη ένα δικό μας παιδί. Ο Δ. Μαρκαντωνάτος που μέχρι τώρα πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε μια άλλη ομάδα της Ζακύνθου, τον Α.Ο. Λεβάντε ο οποίος αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία και προηγείται στην βαθμολογία με 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στα μισά του Α’ γύρου.
Η συμβολή κάτω από τα δοκάρια των πρωτοπόρων του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου του Δημήτρη στην μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας, ήταν μεγάλη και οι σπουδαίες εμφανίσεις του ανάγκασαν την νέα του πλέον ομάδα να στρέψει το ενδιαφέρον της σε αυτόν προσδοκώντας πολλά από την παρουσία του.
Οι πληροφορίες από το γειτονικό νησί αναφέρουν ότι ο Ζακυνθιακός τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και την ομάδα του και απομένουν μόνο τα τυπικά, δηλαδή οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει τις 28 του μήνα.
Θεωρούμε ότι οι παράγοντες του Ζακυνθιακού έκαναν διάνα με την απόκτηση του Δημήτρη Μαρκαντωνάτου λύνοντας το πρόβλημα στην θέση «1» αφού η αξία του Κεφαλονίτη τερματοφύλακα είναι γνωστή!
Εμείς να ευχηθούμε στον φίλο Δημήτρη να είναι γερός και να πετύχει τα καλύτερα με την φανέλα του Ζακυνθιακού σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου