Κυριακή, Ιανουαρίου 18

Κάθε άλλο παρά γρουσούζικη αποδείχθηκε η σημερινή 13η αγωνιστική για τον Α.Ο.Κ.Ι. 7-0 τον Πυλαριακό (Φώτο)


Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  7-0
                                            
Εύκολο απόγευμα για τον Α.Ο.Κ.Ι. που ανέβηκε στην 2η θέση
Σε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και σε μια επίσης ευρεία νίκη επί του ουραγού Πυλαριακού εξελίχθηκε η σημερινή 13η αγωνιστική που κάθε άλλο παρά γρουσούζικη αποδείχθηκε.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου. Στη συνέχεια και στο δεύτερο με αποφασιστικότητα στην αρχή, πέτυχαν συνολικά άλλα πέντε γκολ μετατρέποντας τη νίκη τους τελικά σε μια εύκολη υπόθεση.
Ο Πυλαριακός δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι σε έναν καλύτερο και με περισσότερες λύσεις αντίπαλο με αποτέλεσμα να συνεχίσει να «ζει» με την αγωνία της παραμονής του.
Το παιχνίδι όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κρητική. Έτσι οι «μελανόλευκοι» ανέβηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (με ένα παιχνίδι παραπάνω) και περιμένουν ένα καλό νέο από το αυριανό ντέρμπι των Κεραμειών.
Να αναφέρουμε ότι ντεμπούτο με τους γηπεδούχους έκανε στο σημερινό παιχνίδι ο Άγγελος Κούκλης που πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με την «μαυρόασπρη» φανέλα.
Τα γκολ του  αγώνα
Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ για το 1-0 στο 36’ με σουτ του Κόμητα μέσα από την περιοχή ύστερα από την ωραία σέντρα από αριστερά του Κλειτογιάννη στον Λογκόνη και την πάσα του τελευταίου στον σκόρερ.
Άτυχοι θα σταθούν οι φιλοξενούμενοι αφού στο 41’ ο Δ. Αλυσανδράτος απέναντι από τον Πραστέλα θα στείλει την μπάλα στο αριστερό του δοκάρι και στην συνέχεια άουτ.
Πέναλτι θα κερδίσουν στο 44’ οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του καταπληκτικού και σήμερα Λογκόνη από τον Rexha. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλ. Πολλάτος που θα ευστοχήσει πετυχαίνοντας το 2-0 για την ομάδα του.
Με τον Α.Ο.Κ.Ι. μπροστά στο σκορ με δυο γκολ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο 49’ ο Λυκούδης αφού κερδίζει τις κόντρες θα πιάσει το δυνατό σουτ που θα στείλει την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Φλαμιάτου και το 3-0.
Ο Κούκλης στην επιστροφή του στα γήπεδα της Κεφαλονιάς με πολύ ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60’ θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας των φιλοξενουμένων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Ο Λυκούδης και πάλι στο 64’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα πετύχει το 5-0 για την ομάδα του.
Ο Πολλάκης που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο σε μια φάση ακριβώς όπως αυτή του 4-0 του Κούκλα, με δυνατό φάουλ στο 81’ θα πετύχει το 6-0.
Ο Αλ. Λυκούδης θα πετύχει το δικό του χατ τρικ  και το 7-0 για την ομάδα του στο 88’  δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.
Ο Ηλ. Κοσμάτος στη συνέχεια θα σταθεί άτυχος αφού στο σουτ που επιχειρεί θα δει την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Φλαμιάτου και στη συνέχεια άουτ.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Κ. Κιόση.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Πραστέλας, Παπαναστασάτος, Κλειτογιάννης (68’ Selenica), Καππάτος, Κοσμάτος, Λυκούδης, Κόμητας (68’ Πολλάκης), Λογκόνης, Δεστούνης, Πολλάτος Αλ. (Rola), Κούκλης.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Φλαμιάτος, Κουλουμπής, Φάντης, Φούκας (Γασπαρής Γ.), Rexha, Ποταμιάνος, Μακρής (Βιτωράτος K.), Αλυσανδράτος Δ., Σολδάτος, Σταμούλης Π., Ballas R..
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου