Κυριακή, Ιανουαρίου 18

Την έκπληξη της αγωνιστικής η Σάμη 2-0 στο Ληξούρι τον Παλληξουριακό


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  0-2
                              
Επιτέλους η τύχη δεν της γύρισε την πλάτη και στην γρουσούζικη 13η αγωνιστική πήρε μεγάλο διπλό στον Άγιο Αντώνη
Έχασε μεγάλες, αν όχι όλες, από τις πιθανότητες που είχε ο Παλληξουριακός για να μπει στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος αφού σήμερα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, που αποδείχθηκε γρουσούζικη για αυτόν, έχασε στον Άγιο Αντώνη με σκορ 2-0 από την Σάμη!
Οι Ληξουριώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.
Φάσεις και γκολ
Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 1’ ο Σπ. Μαρκάτος στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει την προβολή αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ από τα δοκάρια του Φιλιππάτου.
Μια παρόμοια φάση αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους στο 8’ ο Άννινος δεν προλαβαίνει την μπάλα που καταλήγει άουτ.
Η αναγκαστική στο 10’ λόγω τραυματισμού αλλαγή του Ηλ. Αντωνάτου σίγουρα άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι και οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ νωρίς τον ποδοσφαιριστή που πόνταραν πολλά σε αυτόν για την επιτυχία κάποιου γκολ.
Στο 27’ μετά από την σέντρα του Μαυροειδή από αριστερά ο Σπ. Μαρκάτος δεν πιάνει το ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα καταλήγει εκ νέου στον Μαυροειδή που θα βγάλει νέα σέντρα στην περιοχή αυτή την φορά για τον Ζάβαλη με την κεφαλιά όμως του τελευταίου να φεύγει άουτ.
Στο 44’  ο Σπ. Μαρκάτος θα πιάσει μια σέντρα σουτ που θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Φιλιππάτος. Με την εκτέλεση του ο Μαρκάτος θα αστοχήσει στην κεφαλιά του.
Έτσι οι δυο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.
Στο 46’ ο Λούλουδας θα πιάσει το σουτ και ο Φιλιππάτος αποκρούει και πάλι.
Στο 50’ ο Γ. Αμούργης θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Λούλουδα, θα πιάσει ένα δυνατό σουτ και θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Μαρκέτου και στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 58’ ο Φιλιππάτος θα κρατήσει το 0-1 για την ομάδα του αποκρούοντας το σουτ του Καμινάρη πέφτοντας στην δεξιά του γωνία.
Στο 60’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδάτο να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι, μετά την πάσα του Σπ. Μαρκάτου και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 78’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή τους, αφού ο Γαλανός θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω τραυματισμού και επειδή ο Π. Μαρκέτος είχε κάνει όλες τις αλλαγές του συνέχισαν για το υπόλοιπο με δέκα.
Έτσι ακριβώς στο 90’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν και δεύτερο τέρμα «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη τους και πάλι με τον Γ. Αμούργη με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή για το τελικό 0-2!
Εδώ να σημειώσουμε ότι στην αρχή του αγώνα η διοίκηση του Παλληξουριακού σε μια μικρή τελετή στον αγωνιστικό χώρο δια μέσου του αντιπροέδρου της Γιάλεμπ Ντιουανι, βράβευσε τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Κ. Νικολοβιέννη για το fair play του στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων του πρώτου γύρου.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Αντωνάτο και Β. Μουζακίτη.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός: (Π. Μαρκέτος), Μαρκέτος, Αντωνάτος Κ, Πρεντάνος, Αδηλίνης, Λούλουδας, Μαρκάτος Σωκ., Καμινάρης (49’ Μπράτι), Γαλανός, Αντωνάτος Ηλ. (10’ Μαυροειδής), Μαρκέτος Σπ., Ζάβαλης (72’ Λουκέρης).
Σάμη: (Γ. Καρελλάκης), Φιλιππάτος, Τουλάτος, Καλλιβωκάς, Σκιαδαρέσης, Νικολοβιέννης Θ. (86’ Τουλάτος), Μιχαλίτσης, Αμούργης Α., Νικολοβιέννης Κ. (90+5’ Μινέτος), Αννίνος-Χωραφάς (90’ Παπαδάτος), Περιβολάρης, Αμούργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου