Κυριακή, Ιανουαρίου 18

Επανήλθε στις νίκες ο Παγκέ 5-2 τους Πρόννους (Φώτο)


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 5-2
                                   
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι... Άργησαν πολύ οι φιλοξενούμενοι
Εύκολα ο Παγκεφαλληνιακός επικράτησε 5-2 τελικά σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου των Πρόννων και επανήλθε στις νίκες.
Ο Θανάσης Τούρλας ανήμερα της εορτής του έκανε δώρο στον εαυτό του και μαζί βάλθηκε να κεράσει την ομάδα του με πολλά γκολ. Έτσι κατάφερε και πέτυχε τρία. 
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κάπως αργά όμως και όταν πλέον είχε κριθεί το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχθούν την 11η φετινή τους ήττα και να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό στην Β’ κατηγορία.
Ο Πάγκε μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλε τον δικό του ρυθμό.
Φάσεις και γκολ
Έτσι στο 4’ ο Τούρλας με μεγάλη μπαλιά θα βρει τον Αρμάντο εντελώς «ξεχασμένο» στην περιοχή με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ  και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσαιντ στον σκόρερ.
Στο 13’ ο Αρμάντο και πάλι θα κάνει ένα διαγώνιο σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 16’ ο Πάγκε θα πετύχει το 2-0 και ουσιαστικά βάζει νωρίς-νωρίς τέλος στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Αρμάντο κάνει την συρτή μπαλιά, ο Τούρλας με ωραία προσποίηση θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επρχόμενος Γιαννάτος με ωραίο πλασέ θα την στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μπεσλίκα.
Στο 27’ οι Πρόννοι χάνουν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο απαιχνίδι αφού θα σταθούν άτυχοι όταν το σουτ εκτός περιοχής του Λιναρδάτου θα φέρει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του νεαρού Μαγδαληνού.
Στο 30’ ο Τούρλας με ωραίο πλασέ από αριστερά θα πετύχει το 3-0 για την ομάδα του.
Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν και πάλι όταν ο Κουτροκόης θα σουτάρει το φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.
Στην επανάληψη η εικόνα παρέμεινε η ίδια με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 5-0 και να επαναπαύονται. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μειώσουν τελικά οι φιλοξενούμενοι στο τελικό 5-2. Αλλά μέχρι εκεί.
Στο 51’ ο Τούρλας θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 4-0 για την ομάδα του με δυνατό σουτ μετά την πάσα του Κοτίνη.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τούρλας και πάλι πετυχαίνοντας το δικό του χατ-τρικ και το 5-0 για την ομάδα του, όταν θα δεχθεί την ωραία πάσα του Αρμάντο, θα μπει περιοχή και αφού αποφεύγει και τον Μπεσλίκα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση των Πρόννων είναι άμεση αφού στο 61’ θα μειώσουν σε 5-1 με πλασέ του Αναγνώστη στο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν ακόμη περισσότερο στο 65’ σε 5-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιναρδάτου. Το είχε κερδίσει ο ίδιος.
Μέχρι τη λήξη δεν υπήρχαν ιδιαίτερα καλές φάσεις.
Διαιτητής ο κ. Κομητόπουλος με βοηθούς τη
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Μαγδαληνός, Μπάμπης, Γ. Μεγαδούκας, Τριανταφυλλιδης, Γιαννάτος (59’ Τζάκης), Κατσιγιωργης, Κοτινης (55’ Βασιλάκης),  Θωμάς, Αρμαντο, Τούρλας, Τσιγαρίδας (53’ Μπάμπης Σ.).
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Μπεσλίκας, Αλεξίου (79’ Γκούντης), Παππάς, Κορκος-Κουρης, Στελλος, Κουρκουμέλης, Κουτροκόης, Τζανίνος Κ., Κατσιλίδης (79’ Σολωμός), Λιναρδάτος, Αναγνώστης (68’ Τζανίνος Δ.).
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου