Τρίτη, Ιανουαρίου 27

Η μεγάλη επιστροφή που ενισχύει πολύ την Α.Ε.Κ.


Νέα σπουδαία μεταγραφή για την Α.Ε.Κ. που επανένταξε στην ομάδα της έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το τοπικό ποδόσφαιρο και σίγουρα την ενισχύει σημαντικά και ίσως αλλάζει τα δεδομένα.
Πρόκειται για τον Άλκη Κρούτη ο οποίος τα τρία προηγούμενα χρόνια φορούσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ενώ φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας βασικό «κλειδί» της πορείας της ομάδας της Α.Ε. Μεσολογγίου που την αφήνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών από τον δεύτερο, Όμηρο Νεοχωρίου.
Ο Κρούτη έχει περάσει από αρκετές ομάδες είτε σαν επαγγελματίας είτε σαν ερασιτέχνης, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είναι ένας πολύ καλός σκόρερ με πολύ καλά στημένα και σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην Κεφαλονιά αύριο ή μεθαύριο, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να βγει το δελτίο του, όπως και του Τσιαουσντέλιο ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παλληξουριακό στο Αργοστόλι.
Είναι σίγουρο ότι θα είναι το βαρόμετρο στα χέρια του Γ. Τόγια και στην πορεία της Αργοστολιώτικης ομάδας και την  προσπάθεια της να παραμείνει για τρίτη συνεχή χρονιά στην κορυφή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Έτσι οι πρωταθλητές με μια ακόμη κίνηση του ισχυρού άντρα του Σωματείου Δημ. Κουμαριώτη, κλείνουν ένα-ένα τα κενά που άφησε η αποχώρηση του Καραίσκου με την απόκτηση του Τσιαουσντέλιο, αλλά και η βαριά ήττα από την Εικοσιμία που έδειξε ότι χρειάζονται συγκεκριμένες προσθέσεις.
Εν τω μεταξύ εκδόθηκε και το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Αντώνη Κορσιάνου και έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής τίθεται στην διάθεση του Γ. Τόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου