Παρασκευή, Ιανουαρίου 30

Η Pre game της 14ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Συνεχίζεται το πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας το Σαββατοκύριακο με την 14η αγωνιστική και πολύ ενδιαφέροντες αγώνες τόσο στην κορυφή όσο και στην "ουρά".
Σημαντικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας
Τα πρωτοπόρα Διλινάτα αντιμετωπίζουν σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει "παγίδες" την πολύ δυνατή Σάμη
Τα πρωτοπόρα Διλινάτα
Στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι ο Α.Ο.Κ.Ι. που φιλοξενείται από τον Παγκέ πάει με μοναδικό στόχο τη νίκη
Δυνατό παιχνίδι Α.Ε.Κ.-Παλληξουριακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Τα ρέστα του ο Πυλαριακός με Πρόοδο Ιθάκης
Το ίδιο και οι Πρόννοι στα Τζανάτα με αντίπαλο τα Φωκάτα
Στην Ιθάκη δοκιμάζεται η αποδεκατισμένη Εικοσιμία φιλοξενούμενη του τοπικού Οδυσσέα 
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Σάββατο  31-1-2015 ώρα: 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Μαγουλάς
Σπύρος
Μενεγάτος Ε.
Μοσχονά Ε.
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ
Σάββατο  31-1-2015 ώρα: 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Αβάζαρος
Χρήστος
Μουζακίτης Β.
Λογοθέτης Β.
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Σάββατο  31-1-2015 ώρα  14:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μουζακίτης
Βασίλης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Αβάζαρος Χρ.
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑ/ΝΙΑΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο  31-1-2015 ώρα: 16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Αβάζαρος Χρ.
Κιόσης Κ.
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ
Κυριακή  1-2-2015 ώρα: 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Κομητόπουλος
Παναγής
Μοσχονά Ε.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
6.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
Κυριακή  2-2-2015 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ.. Αργοστολίου
Μενεγάτος
Λευτέρης
Μαγουλάς Σ.
Κιόσης Κ.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                   
Επικίνδυνη έξοδος για την Εικοσιμία στην Ιθάκη
Με τον αγώνα ανάμεσα στον Οδυσσέα Ιθάκης και την Εικοσιμία το Σάββατο το πρωί στις 11:00 στο Βαθύ ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Θα λέγαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αφού ο τοπικός Οδυσσέας παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός και επικίνδυνος.
Η Εικοσιμία από την άλλη μετά την απώλεια της πρόκρισης στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, την Δευτέρα από τον Α.Ο.Κ.Ι. και την ψυχολογία στο ναδίρ, τις πολλές απουσίες λόγω τιμωριών, αλλά και την κούραση από την «μάχη» πολύ κακό σύμμαχο, θέλει να φύγει από το νησί του Οδυσσέα με το τρίποντο της νίκης ώστε να διατηρηθεί τουλάχιστον στην 3η θέση. 
Θέση την οποία κατέχει μετά την εντυπωσιακή της νίκη 7-1 επί της Α.Ε.Κ. την προηγούμενη αγωνιστική.
Σίγουρα είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους γηπεδούχους, όμως, οι πολλές όπως τονίσαμε παραπάνω απουσίες, κάνουν ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση.
Θα απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι, Αλεξανδράτος Σπ., Δημ. Μαρκαντωνάτος και Κ. Κουμαριώτης, ενώ επιστρέφει ο Σπ. Αποστολάτος.
Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το καλύτερο και αν μπορέσουν να «κλέψουν» κάτι από τον μεγάλο τους αντίπαλο αυτό θα είναι ένα μεγάλο κέρδος για αυτούς.
Φαβορί: Θεωρούμε την ομάδα της Εικοσιμίας σαν το φαβορί της συνάντησης χωρίς να αποκλείουμε κάποια έκπληξη από την Ιθακήσια ομάδα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 12 βαθμούς (3 Ν., 3 Ι. και 7 Η) και οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 30 βαθμούς (9 Ν., 3 Ι., και 1 Η).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι με ανατροπή έκαναν το 0-2 σε 2-4 και πήραν τελικά τη νίκη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Ε. Μοσχονά.  
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                               
Ζητείται η νίκη....... Για να ελπίζει ο Πυλαριακός......... 
Για το καλύτερο πλασάρισμα η Πρόοδος
Την ίδια ώρα (11:00) στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ο Πυλαριακός που ψάχνει εναγωνίως βαθμούς φιλοξενεί την πολύ δυνατή φέτος ομάδα της Προόδου Ιθάκης.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη και το «χρυσό» τρίποντο. Τρεις βαθμοί που θα τους δώσουν «ανάσες» βαθμολογικές αλλά και ψυχολογικές για την δύσκολη συνέχεια. Σίγουρα αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Όμως εκεί που έχει φτάσει η ομάδα του Κ. Κουγιανού δεν έχει δικαίωμα να επιλέγει πλέον τα παιχνίδια, αντίθετα θα πρέπει να τα παλέψει όλα μέχρι το τέλος ανεξάρτητα από αντίπαλο και έδρες.
Οι φιλοξενούμενοι απαλλαγμένοι εδώ και καιρό από το άγχος του υποβιβασμού θα προσπαθήσουν με τη σειρά τους και θα κυνηγήσουν τον ίδιο στόχο με τους αντιπάλους τους, αφού θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα την φετινή περίοδο.
Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο θα επικρατήσει η ομάδα που θα έχει πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο.
Φαβορί: Δύσκολο και πολύ απρόβλεπτο παιχνίδι. Οι Ιθακήσιοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση αντίθετα με τους Πυλαρινούς που έχουν να δουν νίκη από την πρώτη αγωνιστική.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση ισόβαθμοι των Πρόννων με 4 βαθμούς (1 Ν., 1 Ι. και 11 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 7η με 16 βαθμούς ισόβαθμοι της Σάμης (4 Ν., 4 Ι., και 5 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν νικήσει στο Βαθύ με σκορ 2-1.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρο με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Β. Λογοθέτη.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                           
Η "μάχη" του Δ.Α.Κ. ξεχωρίζει αυτή την αγωνιστική
Ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής τα πρωτοπόρα Διλινάτα, τυπικά γηπεδούχα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο το μεσημέρι στις 2 μ.μ.!!! φιλοξενούν την πολύ επικίνδυνη Σάμη που το τελευταίο καιρό δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μπορεί να έχουν χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης για είσοδο στην τελική 4αδα, όμως διαθέτουν μια πολύ συγκροτημένη και ικανή ομάδα για να «ταλαιπωρήσει» τους πρωτοπόρους.
Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα διακρίνονται για το πάθος την συλλογική προσπάθεια αλλά και την σοβαρότητα τους σαν ομάδα και είναι σίγουρο ότι με την ίδια λογική θα παραταχθούν και το Σάββατο απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα του Γ. Καρελάκη.
Εμείς θεωρούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα οι τρεις βαθμοί για τους πρωτοπόρους, αν θέλουν να συνεχίσουν στην 1η θέση, είναι απαραίτητοι μιας και ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Α.Ε.Κ..
Τα Διλινάτα δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα παραταχθούν με την γνωστή πετυχημένη φετινή «συνταγή».
Η Σάμη αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και σε αυτό το παιχνίδι αφού θα έχει σημαντικές απουσίες, μεταξύ των οποίων του Ν. Μωραίτη που είναι τιμωρημένος αλλά και του Χρ. Μπεκατώρου ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Αν υπολογίσουμε και τον μικρό της Γεράσιμο Καλιβωκά που πήγε στον Α.Ο.Κ.Ι. τότε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο.
Φαβορί: Σπουδαίο ντέρμπι. Και εδώ δύσκολα μπορείς να χρήσεις απόλυτο φαβορί. Τα Διλινάτα όμως θεωρούμε, λόγω σταθερής παρουσίας ότι έχουν ένα μικρό προβάδισμα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση με 34 βαθμούς (11 Ν., 1 Ι. και 1 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 7η ισόβαθμοι της Προόδου Ιθάκης με 16 βαθμούς (4 Ν., 4 Ι., και 5 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει μια δύσκολη νίκη στα τελευταία λεπτά με σκορ 1-0.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.   
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                             
Δυνατό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ.... Έτοιμη για αντεπίθεση η νέα Α.Ε.Κ.
Μια καινούρια Α.Ε.Κ. αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αύριο το απόγευμα και ώρα 4 μ.μ. με αντίπαλο τον δυνατό Παλληξουριακό, αφού θα παραταχθεί αρκετά ενισχυμένη και με τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, Αλ. Κρούτη, Σ Τσιαουσντέλιο και Αντ. Κορσιάνο. Όμως και σε αυτό το παιχνίδι το πιθανότερο είναι να παραταχθούν και πάλι με δέκα.
Οι γηπεδούχοι μετά την «σφαλιάρα» από την Εικοσιμία την προηγούμενη αγωνιστική δείχνουν αποφασισμένοι να μη δώσουν εκ νέου δικαιώματα αμφισβήτησης και θα παρουσιαστούν έτοιμοι να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την πρωτιά στην κανονική περίοδο.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη παρά τις πολύ μικρέ,ς αν όχι μηδαμινές πλέον πιθανότητες εισόδου στην 4αδα μετά την εντός έδρας ήττα τους από την Σάμη, είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι αδιάφοροι αφού θέλουν μια μεγάλη νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου ώστε να αποδείξουν ότι άξιζαν κάτι παραπάνω.
Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες ιδιαίτερα με μια νίκη αύριο.
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι αφού και οι δυο ομάδες διακρίνονται για την ποιότητα και το καλό ποδόσφαιρο μέσα από το παιχνίδι τους.
Φαβορί: Δύσκολο παιχνίδι με την ενισχυμένη και αγωνιζόμενη στην έδρα της, Α.Ε.Κ. να έχει το προβάδισμα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 29 βαθμούς (9 Ν., 2 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 5η  με 19 βαθμούς (5 Ν., 4 Ι., και 4 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Δεν είχε νικητή το παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη αφού είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Κ. Κιόση.   
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                               
Σημαντικό παιχνίδι με φόντο.... το μέλλον τους
Μεγάλο παιχνίδι όμως είναι και αυτό των Τζανάτων την Κυριακή στις 3 μ.μ. και αφορά τα κάτω «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, με τους Πρόννους να φιλοξενούν τα Φωκάτα.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στη συνέχεια να δουν πιο αισιόδοξα τα πράγματα.
Οι γηπεδούχοι ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας συγκάτοικοι του Πυλαριακού δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα σε αυτή την συνάντηση εκτός της νίκης και των τριών βαθμών, αφού σε περίπτωση ήττας θα δυσκολέψει πολύ η κατάσταση και η συνέχεια για αυτούς θα είναι αβέβαιη.
Παίζουν λοιπόν με την πλάτη στον «τοίχο» και σίγουρα πολλά από τα φετινά τους όνειρα!
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, ομάδα που αδικείται στην σημερινή θέση που βρίσκεται αφού θα μπορούσε με περισσότερη τύχη να βρίσκεται ακόμη ψηλότερα, θα πάνε στα Τζανάτα με μοναδικό στόχο το τρίποντο το οποίο θα τους οριστικοποιήσει, εκτός απροόπτου την παραμονή στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει.
Συμπερασματικά θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι και αναμένουμε να κριθεί στην δύναμη και στο πάθος των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Προβλήματα για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν ιδιαίτερα. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους μιας και επιστρέφει και ο «μικρός» της ομάδας ο Γ. Αθηναίος πού εξέτισε την ποινή του.
Φαβορί: Σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει το μέλλον των ομάδων στη συνέχεια, δεν υπάρχουν φαβορί και όλα είναι ανοικτά.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση ισόβαθμοι του Πυλαριακού με 4 βαθμούς (1 Ν., 1 Ι. και 11 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 10η με 8 βαθμούς (2 Ν., 2 Ι., και 9 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μια πολύ αγχωτική νίκη με σκορ 1-0. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τις κες Ε. Μοσχονά και Χ. Μιχαλιτσιάνου   
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι
                                 
Χωρίς άγχος οι γηπεδούχοι... Νίκη για να συνεχίσει την "καταδίωξη" ο Α.Ο.Κ.Ι.
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το Αργοστολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Παγκεφαλληνιακό και Α.Ο.Κ.Ι.
Οι τυπικά γηπεδούχοι χωρίς κανένα πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού φέτος δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία με τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα και τα playoffs, θα πάνε στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς άγχος με στόχο τη νίκη ώστε να ανέβουν ψηλότερα βαθμολογικά.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν σκέφτονται τίποτε άλλο από τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης πρωτιάς και να πάνε με πλεονέκτημα στην διαδικασία.
Στον Πάγκε εκτός των μόνιμων απόντων δεν υπάρχουν άλλα ιδιαίτερα προβλήματα και ο Γ. Βασιλάκης θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στον πολύ δύσκολο για την ομάδα του αγώνα.
Ο Σπ. Παπαδάτος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Μάκη Πολλάκη και Σταύρο Καππάτο που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Εικοσιμία την περασμένη Δευτέρα. Όμως μπορεί να υπολογίζει στο νέο μεταγραφικό του απόκτημα από την Σάμη, τον νεαρό Γεράσιμο Καλιβωκά.
Φαβορί: Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό. Σίγουρα είναι μια Αργοστολιώτικη μονομαχία με τους "μελανόλευκους" να είναι πιο πλήρεις και το φαβορί.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 17 βαθμούς (5 Ν., 2 Ι. και 6 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 2η με 31 βαθμούς (10 Ν., 1 Ι., και 2 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0. 
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Κ. Κιόση.   

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
34
13
11
1
1
27
7
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
31
13
10
1
2
42
6
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
30
13
9
3
1
43
11
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
29
13
9
2
2
43
16
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
19
13
5
4
4
25
12
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
17
13
5
2
6
24
21
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
16
13
4
4
5
18
22
-.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
16
13
4
4
5
22
19
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
12
13
3
3
7
21
41
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
8
13
2
2
9
9
38
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
13
1
1
11
11
66
-.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
13
1
1
11
9
3














Η επόμενη αγωνιστική 
(15η 7-8/2/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου