Σάββατο, Ιανουαρίου 24

Φιλική νίκη των Διλινάτων (Φώτο-Video)


Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» οι ποδοσφαιριστές τους, παράλληλα με την αναβολή των αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των Εθνικών Εκλογών, είχαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Διλινάτα-Α.Ε.Κ. μέσα από ένα φιλικό προπόνησης.
Τόσο ο Γιώργος Τόγιας όσο και ο Γκόνι Ρέντσι κατέβασαν τις ομάδες τους με αρκετές απουσίες δίνοντας παράλληλα λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι τώρα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πρωτοπόρα Διλινάτα ούτε στα φιλικά δεν χάνουν μιας και επικράτησαν με σκορ 3-1!
Τα γκολ
Μετά από κόρνερ του Κ. Τζωρτζάτου από δεξιά ο Δημ. Τζωρτζάτος με κεφαλιά θα πετύχει το 1-0 για την ομάδα του.
Ο Χαραλαμπόγλου θα είναι ο σκόρερ του 2-0, όταν μετά το εντυπωσιακό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά του Παν. Κορσιάνου η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Παυλάτου και στην επαναφορά ο αμυντικός μέσος της ομάδας των Διλινάτων με σουτ από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα.
Ο Ταγκίρης μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά θα μπει στην περιοχή και θα βγάλει μια επικίνδυνη σέντρα, οι αμυντικοί δεν διώχνουν σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο Χρ. Τζωρτζάτο και αυτός λίγο μέσα από την περιοχή με συρτό σουτ να την στείλει στα δίχτυα του Παυλάτου για το 3-0.
Η Α.Ε.Κ. θα μειώσει λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με σουτ του Θαν. Μπαζάρογλου που εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο από την άμυνα των Διλινάτων.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και ένα δοκάρι σε ένα τεχνικό φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Αντ. Κορσιάνου.
Video
Φώτο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου