Κυριακή, Φεβρουαρίου 15

Νίκη της Α.Ε.Κ. 3-1 τους Πρόννους....αλλά και πολύ άγχος από την αστοχία των παικτών της (Φώτο)


Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  0-3
                       
Όταν σοβαρεύτηκε νίκησε 3-0 η Α.Ε.Κ. τους Πρόννους
Αφού προβλημάτισε με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες για περίπου 65’ η Α.Ε.Κ. σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα, τελικά επικράτησε με σκορ 0-3 και συνεχίζει την καταδίωξη των πρωτοπόρων σε μικρή απόσταση.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο σε ένα γήπεδο με πολλά προβλήματα και τους γηπεδούχους να παίζουν άριστα το τεχνικό οφσάιντ.
Έτσι με τον Μπεσλίκα σε καλή ημέρα και με την δυνατή τους άμυνα παρότι από το 12’ βρέθηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κυρ. Κουρκουμέλη και τον εκνευρισμό να δημιουργεί πρόβλημα στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες, κρατούσαν με νύχια και με δόντια το 0-0. Βέβαια μετά από μια ώρα παιχνιδιού η κούραση άρχισε να φαίνεται στις προσπάθειες των παικτών του Γ. Κουρκουμέλη κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι έμπειροι «κιτρινόμαυροι» και τελικά πέτυχαν να πάρουν τη νίκη και μάλιστα με  σκορ 3-0!
Η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη αφού ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και έχασαν πολλές και καλές ευκαιρίες.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο 7’ με τον Αντ. Κορσιάνο απέναντι από τον Μπεσλίκα να μην μπορεί να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας των Πρόννων απέκρουσε την μπάλα.
Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα αφού ο Κουρκουμέλης Κυρ. θα δεχθεί 2η κίτρινη (κόκκινη κάρτα) για ένα δυνατό μαρκάρισμα και θα δει το υπόλοιπο του αγώνα από την κερκίδα αφήνοντας την ομάδα των Πρόννων με αριθμητικό μειονέκτημα.
Και πάλι ο Κορσιάνος στο 23’ μετά από την πολύ ωραία πάσα του Μήλα θα «νικηθεί» από τον τερματοφύλακα των Πρόννων.
Στο 24’ ένα λάθος γύρισμα του Φωκά δεν θα εκμεταλλευτεί ο Ριστάνης αφού θα αποκρούσει ο Τσιαουστντέλιο.
Ο Κρούτη θα εκτελέσει το φάουλ ο Μπεσλίκας αποκρούει προσωρινά την μπάλα και στην επιστροφή της το σουτ του Βασ. Σπανού θα την στείλει άουτ.
Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ακριβώς στο 45’  και σε ένα εξαιρετικό 1-2 Κρούτη-Κορσιάνου ο τελευταίος θα σουτάρει αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπορεί να νικήσει τον Μπεσλίκα.
Έτσι με το άγχος στην πλευρά των γηπεδούχων από το 0-0 θα πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την 15λεπτη ανάπαυλα.
Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι με παίκτη παραπάνω θα πιέσουν ψηλά και θα δημιουργούν δύσκολες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων.
Στο 51’ ο Κορσιάνος θα χάσει άλλη μια καλή ευκαιρία αφού ο Μπεσλίκας θα αποκρούσει και αυτή την φορά το πλασέ του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο επόμενο λεπτό άλλη μια ευκαιρία θα πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων αφού ο Κορσιάνος θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά μετά το κόρνερ από αριστερά του Ζαμπαύτη, αλλά ο Μπεσλίκας του λέει "όχι" και θα αποκρούσει για μια ακόμη φορά.
Ο Κορσιάνος στο 54’ θα βρει έξυπνα τον Θωμά στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου θα σταματήσει στο δοκάρι της εστίας των Πρόννων.
Στο 65’ ο Κρούτη θα μπει στην περιοχή και λίγο πριν πετύχει το 0-1 θα ανατραπεί από τους αμυντικούς των γηπεδούχων με τον διαιτητή κ. Κομητόπουλο να υποδεικνύει την παράβαση.
Στη συνέχεια την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Χασάη που θα λύσει το "γόρδιο δεσμό" για την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ο Δρόσος με πολύ έξυπνη πάσα στο 75' θα βρει μέσα στην περιοχή και αριστερά τον Κορσιάνο, αυτός με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα για το 0-2.
Τέλος στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+1’ ο Κρούτη μετά από ασίστ του Κορσιάνου από κοντά με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα  ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για την Α.Ε.Κ..
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Μπεσλίκας, Αλεξίου, Ζαπάντης Μιχ., Μαγουλάς, Σολωμός Γ., Κουρκουμέλης Κυρ., Χιόνης, Ζαπάντης-Τζανίνος, Ριστάνης (63’ Σολωμός Ηλ.), Τραυλός, Παπάς (63’ Γκούντης).
Α.Ε.Κ.:(Γ. Τόγιας), Τσιαουνστντέλιο, Στεφανάτος (60’ Κόμητας), Μήλας, Σπανός Β. (60’ Ανδρικόπουλος), Χασάη, Φωκάς, Ζαμπαύτης, Κορσιάνος, Κρούτη, Λαμπρόπουλος, Θωμάς (67’ Δρόσος).
Φώτο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου