Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16

Συγκίνηση και τιμητικές διακρίσεις στην γιορτή του ιστορικού Παγκέ (ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη επιτυχία αλλά και συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε η γιορτή με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χθες το βράδυ από τον Παγκεφαλληνιακό. 
Πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις ενώ όλοι βούρκωσαν την στιγμή της τήρησης ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του πρώην προέδρου της ομάδας Παντελή Τριανταφυλλίδη που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας.
Την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης κ. Γεράσιμος Φωκάς.
Παρόντες όλα τα μέλη του Δ.Σ.. Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μαγδαληνός τον οποίο ταλαιπωρεί μια ίωση και παρέμεινε κλινήρης.
Μετά την κοπή έγιναν απονομές σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα δείχνοντας έτσι ότι δεν ξεχνάει αυτούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βοήθησαν να πετύχει κατά καιρούς τους στόχους της, αλλά και σε ποδοσφαιριστές της που είχαν διακριθεί την προηγούμενη χρονιά.
Νίκος Βουτσινάς ο οποίος ως προπονητής είχε κερδίσει το τοπικό κύπελλο την περίοδο 2012-2013.
Νίκος Κορσιάνος όπου και αυτός την περίοδο 1991-1992 είχε κερδίσει το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας
Τιμήθηκαν επίσης οι Γ. Νουρεντίνι, Θαν. Τούρλας, Μαρ. Βασιλάκης και η περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα παίδων του Συλλόγου.
Την όμορφη αυτή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης με τον αντιπρόεδρο κ. Θέμη Βαλσαμή αλλά και πολλοί φίλοι της ιστορικής αυτής ομάδας.
Να ευχηθούμε στον ιστορικό Παγκέ καλή αθλητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία και ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανε αν και μας αιφνιδίασε ευχάριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου