Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20

Η Pre game της 17ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


Συνεχίζεται το πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας το Σάββατο με την 17η αγωνιστική και αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες. Η αγωνιστική περιλαμβάνει μόνο τέσσερα παιχνίδια  αφού τα άλλα δυο μεταφέρονται, λόγω των Απόκρεω, την προσεχή Τετάρτη 25-2-201
Εύκολο φαινομενικά παιχνίδι για τα Διλινάτα με τον Πυλαριακό
Το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη "λειψή" 17η αγωνιστική όσον αφορά την 4αδα εστιάζεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι μεταξύ Α.Ε.Κ.-Παγκέ, αλλά και στα Τζανάτα όσον αφορά τα κάτω "πατώματα".
Στον Άγιο Αντώνη ο Παλληξουριακός σε ενδιαφέρον παιχνίδι φιλοξενεί την δυνατή Πρόοδο και στο Δ.Α.Κ. νωρίτερα από το ντέρμπι τα Διλινάτα φιλοξενούν τον ουραγό Πυλαριακό.
Περάσαμε τα 2/3 του πρωταθλήματος και πλέον λάθη και απώλειες δεν συγχωρούνται είτε στην κορυφή είτε στην "ουρά".
Στην 4αδα μπορεί μόνο μαθηματικά να μην έχει ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους, αλλά οι τέσσαρες πρώτες ομάδες θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να συμβεί το αντίθετο.
 Όσο για την τελική κατάταξη αυτή την στιγμή όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Ίσως σε μερικές αγωνιστικές να φανεί κάτι στον "ορίζοντα", αν και εμείς θεωρούμε ότι η αγωνία της θέσης θα τραβήξει μέχρι τέλους!
Στην ουρά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ο Πυλαριακός να βρίσκεται στην δυσχερέστερη θέση από όλους. Όμως τίποτε δεν έχει χαθεί και πολύ μεγάλο ρόλο, στο ποια ομάδα θα πει το "πικρό" αντίο, θα παίξει το αποτέλεσμα αυτής της αγωνιστικής μεταξύ Οδυσσέα-Πρόννων και στην συνέχεια, με τις παραπάνω προυποθέσεις, αυτός μεταξύ των δυο ομάδων ή το ντέρμπι των Μακριώτικων την επόμενη αγωνιστική. Όσο για τα Φωκάτα θεωρούμε ότι δύσκολα θα μπουν σε περιπέτειες.
Υπομονή λοιπόν και η αγωνία στο κόκκινο.....

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας – ημερομηνία – ώρα - γήπεδο
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ 
Σάββατο  21-2-2015 ώρα: 11:30
Δημοτικό Τζανάτων
Αβάζαρος
Χρήστος
Κομητόπουλος Π.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
2.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
Σάββατο  21-2-2015 ώρα: 11:30
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μαγουλάς Σπ.
Μοσχονά Ε.
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο  21-2-2015 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Κομητόπουλος Π.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
Σάββατο 21-2-2015 ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Αβάζαρος
Χρήστος
Βασιλόπουλος Δ.
Μαγουλάς Σπ.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
                          
Φουλ επίθεση από τους Πρόννους για τους τρεις βαθμούς
Πάει στα Τζανάτα παρά τις ελλείψεις του να το παλέψει ο Οδυσσέας
Ένα από τα πιο σημαντικά φετινά παιχνίδια για την παραμονή τους στην κατηγορία δίνουν το Σάββατο το πρωί 11:30 στα Τζανάτα οι Πρόννοι με αντίπαλο τον δυνατό Οδυσσέα Ιθάκης.
Οι γηπεδούχοι με 7 βαθμούς βρίσκονται στην προτελευταία θέση 3 πάνω από τον Πυλαριακό και αν υπολογίσει κανείς ότι το μεταξύ τους παιχνίδι είναι στην έδρα των αντιπάλων τους εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει την κρισιμότητα του για τους γηπεδούχους.
Είναι ένα παιχνίδι από αυτά που μπορεί να δώσουν «σωσίβιο» στις προσπάθειες του Γ. Κουρκουμέλη, το οποίο διεξάγεται στην δυνατή τους έδρα και μη έχοντας κανένα απολύτως περιθώριο βαθμολογικής απώλειας εύκολα επίσης γίνεται αντιληπτό ποιος θα είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας των Πρόννων.
Από την άλλη ο Οδυσσέας, ο οποίος μπορεί μαθηματικά να μην έχει σώσει την κατηγορία όμως θεωρούμε ότι δύσκολα μπορεί να μην συμβεί αυτό, θα κατέβει στα Τζανάτα με τον ίδιο στόχο ώστε να καθαρίσει οριστικά την υπόθεση παραμονή αλλά και το καλό πλασάρισμα στη συνέχεια στην τελική κατάταξη.
Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τους έμπειρο κεντρικό μέσο Κυρ. Κουρκουμέλη που είναι τιμωρημένος.
Από τους «κιτρινόμαυρους» της Βόρειας Ιθάκης θα απουσιάσει ακόμη μια αγωνιστική ο Π. Κουτσουβέλης αλλά και ο Renato Bisha για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι ανοικτό στο κάθε αποτέλεσμα. Για τους γηπεδούχους μια νίκη θα είναι σκέτο «χρυσάφι».
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 7 βαθμούς (32 Ν., 1 Ι. και 13 Η) και οι φιλοξενούμενοι στην 9η με 12 βαθμούς (3 Ν., 3 Ι., και 10 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Η αναμέτρηση στο Βαθύ είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη με σκορ 2-2.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τον κκ. Π. Κομητόπουλο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                     
Ενδιαφέρον παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη
Την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι η άλλη Θιακιώτικη ομάδα, η Πρόοδος, φιλοξενείται από τον Παλληξουριακό σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν πολύ μικρή πιθανότητα για την συμμετοχή τους στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος (υπάρχουν μαθηματικές), όμως κάθε άλλο παρά αδιάφοροι θα παρουσιαστούν μιας και θέλουν από την μια να εξαντλήσουν έστω και αυτές τις λίγες που έχουν αλλά και από την άλλη να συνεχίσουν έως το τέλος με καλά αποτελέσματα ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος.
Οι φιλοξενούμενοι με μια πολύ καλή, όπως έχουμε ξαναπεί πορεία φέτος είναι σίγουρο ότι δεν πάνε στο Ληξούρι για «τουρισμό». Θα πάνε να παλέψουν, όπως κάνουν σε κάθε τους παιχνίδι με οποιοδήποτε αντίπαλο, με στόχο να φύγουν από τον Άγιο Αντώνη με το καλύτερο αποτέλεσμα.
Φαβορί: Δύσκολο παιχνίδι για ακριβείς προβλέψεις. Θεωρούμε όμως ότι οι γηπεδούχοι και λόγω έδρας έχουν το προβάδισμα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση, με 25 βαθμούς (7 Ν., 4 Ι. και 5 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 2η, με 36 βαθμούς (11 Ν., 3 Ι., και 1 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στην έδρα τους, στο Βαθύ με σκορ 1-0.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλός με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Ε. Μοσχονά.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                           
Νίκη για να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα 
σε Α.Ο.Κ.Ι. - Εικοσιμία την προσεχή Τετάρτη θέλουν οι πρωτοπόροι
Συνέχεια της αγωνιστικής το απόγευμα της ίδιας ημέρας όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα πρωτοπόρα Διλινάτα τυπικά γηπεδούχα φιλοξενούν τον Πυλαριακό.
Ένα παιχνίδι που αναμφισβήτητα φαβορί είναι οι πρωτοπόροι και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα, να προσθέσουν μια ακόμη νίκη και τρεις σημαντικούς βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Μετά μάλιστα και το πέρασμα τους από την Ιθάκη και τον Οδυσσέα, παρά τα σημαντικά τους προβλήματα και την ψυχολογία στα ύψη θα κατέβουν στο Δ.Α.Κ. σοβαροί και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο τους, έστω και αν είναι ουραγός,  όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για μια καλή εμφάνιση που θα βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια και ιδιαίτερα ενόψει τελικού.
Ο Πυλαριακός ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με μια μόνο νίκη στους μέχρι τώρα 16 αγώνες του, βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση και το μέλλον του στην κατηγορία κρίνεται αβέβαιο.
Η ομάδα του Κ. Κουγιανού έχασε μεγάλη ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον δυνατό Παλληξουριακό, να πάρει έστω τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, αφού «είδε» να χάνεται αυτός στα τελευταία λεπτά.
Όπως και να έχει όμως οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα παραταχθούν στο Δ.Α.Κ. για την καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο προκύψει από αυτή αφού γνωρίζουν πόσο δύσκολα μπορούν να κάνουν την έκπληξη σε ένα τέτοιο παιχνίδι και μάλιστα με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος!
Φαβορί: Ούτε λόγος να γίνεται για αυτό αφού αντιμέτωποι βρίσκονται οι πρωτοπόροι με τους ουραγούς. Όμως στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα αφού οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή τους με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνοι και να χρειάζονται την ανάλογη προσοχή.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση με 40 βαθμούς (13 Ν., 1 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 12η με 4 βαθμούς (1 Ν., 1 Ι., και 14Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τη νίκη στον ίδιο γήπεδο με σκορ 3-1.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλο με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                        
Ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. με την Α.Ε.Κ. να σκέφτεται και το ντέρμπι της Τετάρτης που μπορεί να την ανεβάσει σκαλοπάτι 
Λίγο αργότερα (6 μ.μ.) στο ίδιο γήπεδο η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι , το οποίο αποτελεί και το Αργοστολιώτικο ντέρμπι.
Οι πρωταθλητές μετά την μέτρια εμφάνιση στα Τζανάτα με τους Πρόννους, θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και αυτό το παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ενόψει της συνέχειας αλλά και των playoffs. Είναι πολύ ενισχυμένοι πλέον σε όλες τους τις γραμμές και το μόνο που δεν σκέφτονται είναι η απώλεια κάποιου-ων βαθμών. 
Σίγουρα είναι πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλος τους και με περισσότερες επιλογές μέσα από ένα καλύτερο ρόστερ.
Ο Παγκέ από την άλλη και αυτός προέρχεται από μέτρια εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από την Σάμη.
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση της προσπαθεί με εξασφαλισμένη εδώ και καιρό την παραμονή της να προετοιμάσει αυτήν της επόμενης περιόδου δίνοντας τους παιχνίδια με το σκεφτικό να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες.
Φαβορί:Είναι ένα ντέρμπι που ανεξάρτητα τη θέση και τους στόχους της, κάθε ομάδα θέλει να το κερδίσει. Οι γηπεδούχοι χωρίς άγχος θα κατέβουν για την "ζημιά" για αυτό χρειάζονται προσοχή.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση, συγκάτοικοι του Α.Ο.Κ.Ι. με 38 βαθμούς (12 Ν., 2 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 7η με 21 βαθμούς (6 Ν., 3 Ι., και 7 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν επικρατήσει αρκετά δύσκολα με σκορ 3-2.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Σπ. Μαγουλά. 

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
40
16
13
1
2
33
12
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
39
16
12
3
1
53
12
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
38
16
12
2
2
52
19
-.
Α.Ο.Κ.Ι.
38
16
12
2
2
51
8
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
25
16
7
4
5
31
15
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
22
16
6
4
6
27
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
21
16
6
4
7
31
27
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
19
16
5
4
7
21
27
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
12
16
3
3
10
22
50
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
8
16
2
2
12
12
49
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
7
16
2
1
13
12
71
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
16
1
1
14
10
44


















 
Η επόμενη αγωνιστική
(18η 28/2 & 1/3/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
sportsthea
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου