Σάββατο, Μαρτίου 28

Έχασε πολύτιμο έδαφος η Ανωγή 0-0 με τα Ομαλά στον Άγιο Αντώνη


Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  0-0
Την έκπληξη τα Ομαλά...... Και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου για τους Ληξουριώτες
Γκέλα για την Ανωγή η οποία σήμερα στον Άγιο Αντώνη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τα αδιάφορα Ομαλά, έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και ανόδου στην Α’ κατηγορία την προσεχή περίοδο.
Τα Ομαλά μάλιστα κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλές ελλείψεις και με «δέκα» ποδοσφαιριστές αφού δεν υπήρχε «μικρός» στην διάθεση του Γ. Μεσολωρά.
Η γηπεδούχοι σε μέτρια ημέρα δεν μπόρεσαν σε καμία στιγμή του αγώνα να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και οι φιλοξενούμενοι που κρατούσαν γερά κατάφεραν να φύγουν από το Ληξούρι με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.
Φάσεις
Στο 5’ οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν την εστία του Λουκέρη με ένα σουτ του Καραντινού-Νεόφυτου να περνάει άουτ.
Οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στο 12’ με το πλασέ του Γαβαλά να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Στ. Τσακαρισιάνο.
Η Ανωγή συνέχισε να δείχνει προβληματική έστω και αν ο Ν. Κουρούκλης «σπατάλησε» νωρίς-νωρίς δυο αλλαγές του.
Χωρίς φάσεις και κάτι ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές αφού οι φιλοξενούμενοι και πάλι με τον Καραντινό-Νεόφυτο θα πιάσουν ένα σουτ αλλά και πάλι η μπάλα περνάει λίγο άουτ από την εστία του Λουκέρη.
Στο 53’ ο Θωμάτος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και την μπάλα στο β’ δοκάρι, εκεί ο Αραβαντινός Α. θα πιάσει μια κεφαλιά που θα καταλήξει στα χέρια του Τσακαρισιάνου.
Μεγάλη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής να πάρουν το προβάδισμα όταν το πλασέ του Αραβαντινού-Λεωνίδη Κ., μετά την μεγάλη πάσα του Κουρούκλη, θα είναι χλιαρό με αποτέλεσμα να προλάβουν να διώξουν οι αμυντικοί λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή τέρματος του Στ. Τσακαρισιάνου.
Στο 62’ ο Κουρούκλης εκτελεί το φάουλ απ’ ευθείας αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Καραντινός-Νεόφυτος θα πιάσει το δυνατό σουτ και ο Λουκέρης σε ετοιμότητα θα διώξει την μπάλα κόρνερ.
Αδύναμο σουτ του Γαβαλά στο 66’ εύκολα αποκρούει ο Στ. Τσακαρισιάνος.
Η Ανωγή είχε τον έλεγχο και πίεζε για το «χρυσό» γκολ όμως με λάθος επιλογές δεν ερχόταν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το τελευταίο 10λεπτό η «μάχη» ζωντάνεψε για τα καλά και χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως για τους γηπεδούχους που διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι-αποβολή.
Και σαν να μην έφτανε αυτό παραλίγο στο τέλος τα Ομαλά να κάνουν μεγαλύτερη τη ζημιά.
Στο 84’ ο Κ. Αραβαντινός θα πασάρει στον Ρεμούντη, αυτός θα σουτάρει με την μια αλλά ο Στ. Τσακαρισιάνος αποκρούει σε κόρνερ.
Εκτελείται το κόρνερ με την μπάλα στην περιοχή με τον Α. Αραβαντινό να πιάνει την κεφαλιά και τον Στ. Τσακαρισιάνο να πετάει την μπάλα σε νέο κόρνερ.
Στο 88’ θα έχουμε την φάση που έφερε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων. Συγκεκριμένα ο Γαβαλάς θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να αποκρούεται πάνω στην γραμμή από αμυντικό των Ομαλών με το χέρι, σύμφωνα με τους γηπεδούχους, χωρίς ωστόσο ο διαιτητής να συμμεριστεί αυτή την άποψη και θα δείξει "παίζεται".
Στη συνέχεια δυο κεφαλιές του Γαβαλά μέσα από την περιοχή θα έχουν την ίδια τύχη αφού η μπάλα καταλήγει και στις δυο περιπτώσεις άουτ.
Τέλος όπως προαναφέραμε παραλίγο τα Ομαλά να πετύχουν αυτά το γκολ αφού στο 93’ ο Καραντινός-Νεόφυτος θα εκμεταλλευτεί το αμυντικό λάθος και από ύψος της περιοχής θα πιάσει το σουτ αλλά η μπάλα φύγει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόση με βοηθούς τους κ.κ. Μυρσίνια Γ. και Τούρλο Π..
Οι συνθέσεις
Ανωγή: (Ν. Κουρούκλης), Λουκέρης, Κουρούκλης, Αραβαντινός Α, Θωματος, Παπλάς, Αραβαντινός- Λεωνίδης Δ., Σιμωτάς Χ., Σιμωτάς Ι. (36’ Ρεμούντης), Σούπας (42’ Αραβαντινός Λ. Κ.), Βώρος, (61’ Κοζομπόλης), Γαβαλάς.

Ομαλά:(Γ, Μεσολωράς),  Τσακαρισιάνος Στ., Γαλιατσάτος (59’ Τζάκης), Διον. Γκαζάρ, Μαζαράκης, Δανελάτος, Τσακαρισιάνος Χρ, Μπελτσώνας, Μινέτος, Καραντινός-Νεόφυτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου