Σάββατο, Μαρτίου 21

Πέρασε από το Αργοστόλι η Εικοσιμία 3-0 τον Παγκέ


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-3
                                 
Σημαντική κυρίως από πλευράς ψυχολογίας νίκη της Εικοσιμίας
Σε ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και μέτριο στην επανάληψη σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Εικοσιμία επικράτησε του Παγκέ με σκορ 3-0.
Η Εικοσιμία μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Μετά το πρώτο 10λεπτο όμως ισορρόπησε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει αρκετά θεαματικό και την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει ταχύτατα πότε στη μια και πότε στην άλλη περιοχή.
Στην επανάληψη η εικόνα ήταν ίδια αλλά έλειψε η ποιότητα του πρώτου 45λεπτου με την Εικοσιμία πιο ουσιαστική στο τελευταίο 10λεπτο να πετυχαίνει άλλα δυο τέρματα και να φεύγει με μια σπουδαία νίκη απέναντι από μια νεανική και πολύ καλή ομάδα που δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και δεν κλείστηκε ποτέ στα καρέ της προκειμένου να «κλέψει» κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ ο Τούρλας θα κερδίσει τις κόντρες, θα μπει στην περιοχή από δεξιά αλλά θα σουτάρει άουτ.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων θα είναι άμεση αφού στο 6’ θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0. Ο Καραίσκος μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά θα κόψει παράλληλα την μπάλα περίπου στο ύψος του πέναλτι στον Κονόμη με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πιάνει το συρτό σουτ και να την στέλνει στην αριστερή γωνία του Κομπορόζου και στα δίχτυα του.
Κόρνερ από αριστερά στο 14’ εκτελεσμένο από τον Στεφανάτο, η μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής στον Αντωνάτο με την κεφαλιά του τελευταίου να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κομπορόζου άουτ.
Στο 27’ ο Τριανταφυλλίδης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά για τον Ντεντλάλα αλλά η κεφαλιά του τελευταίου θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Γιαννά.
Νέα κάθετη του Τριανταφυλλίδη στο 30’ για τον Ντεντλάλα που έμπαινε κάθετα και πολύ επικίνδυνα στην περιοχή για να προλάβει και με διπλή προσπάθεια ο Γιαννάς να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 32’ ο Κοτίνης θα προσποιηθεί περνώντας πάνω από την μπάλα σε φάουλ από δεξιά και πλάγια, ο Τούρλας που ακολουθούσε θα σουτάρει με δύναμη και ο εξαιρετικός Γιαννάς με εντυπωσιακή απόκρουση θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.
Άτυχοι στέκονται οι γηπεδούχοι αφού το πολύ μακρινό, δυνατό φάουλ του Τούρλα θα τραντάξει τη συμβολή των δοκών του Γιαννά.
Ο Κονόμη στο 42’ θα μπει στην περιοχή και θα βγάλει μια επικίνδυνη διαγώνια πάσα προς την εστία του Κομπορόζου για τον Αντωνάτο, όμως τελευταία στιγμή ο Μεγαδούκας θα διώξει την μπάλα κόρνερ.
Έτσι με την ομάδα της Λειβαθούς μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο οι φάσεις ήταν λίγες με τον Αποστόλου να μπαίνει αλλαγή και να «καθαρίζει».
Στο 84’ θα έχουμε σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Βασιλόπουλο την ανατροπή μέσα στην περιοχή του Αποστόλου από τον Αντωνίου και θα υποδείξει το πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κομπορόζου και στην ομάδα του προβάδισμα δυο τερμάτων.
Τέλος στο 87’ ο Χρηστάτος με μια ωραία ενέργεια θα φτάσει λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, θα βγάλει πολύ ωραία διαγώνια πάσα στον Ντουκάι, αυτός θα πασάρει στον Αποστόλου ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Κομπορόζο και στέλνει την μπάλα στην δεξιά του γωνία και στα δίχτυα για το τελικό 0-3.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Σ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Τριανταφυλλίδης, Μεγαδούκας, Βεκερίδης, Αντωνίου, Δραγκούτας (46’ Θωμάς), Κοτίνης (70’ Βασιλάκης), Μποσίνης (56’ Τσιγαρίδας), Ντεντλάλα, Τούρλας, Κατσιγιώργης.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κουμαριώτης, Βαλεντής, Ψάλτης, Κονόμη (75’ Ντουκάι), Αποστολάτος, Αντωνάτος (66’ Αποστόλου), Χρηστάτος, Καραίσκος (59’ Καπλάνι), στεφανάτος, Μαρκαντωνάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου