Κυριακή, Μαρτίου 29

Αγγαρεία στο Δ.Α.Κ. και..... Α.Ε.Κ. - Πυλαριακός 5-0


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  5-0
                                               
Στα playoffs σαν δεύτερη να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Α.Ε.Κ.
Σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. χωρίς να πιάσει κάποια φοβερή απόδοση, και με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, επικράτησε εύκολα του Πυλαριακού με σκορ 5-0.
Η ομάδα του Γ. Τόγια θα συνεχίσει στα playoffs και με bonus +2 βαθμών, ενώ αυτή του Κ. Κουγιανού ολοκλήρωσε την φετινή της παρουσία στην Α’ κατηγορία σε μια πολύ καλή χρονιά αφού κέρδισε με το «σπαθί» της την παραμονή στην κατηγορία και θα συνεχίσει για δεύτερη περίοδο σε αυτήν. Άνετα μπορεί να χαρακτηρισθεί άκρως επιτυχημένη με τον Κ. Κουγιανό να βάζει την προσωπική του «σφραγίδα» σε αυτό το σύνολο που ο ίδιος «δημιούργησε».
Στο παιχνίδι τώρα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι είχαν την κατοχή πέτυχαν 5 γκολ και η νίκη τους, κάτι που μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα, ήταν δίκαιη και καθαρή.
Φάσεις και γκολ
Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία αν προηγηθούν, όταν ο Μπαλάι θα κερδίσει την μπάλα από λάθος των αμυντικών, θα προχωρήσει και θα μπει στην περιοχή αλλά το πλασέ του δεν είναι καλό και αποκρούεται από τον Παυλάτο.
Στο 6’ οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στην ευκαιρία του Πυλαριακού με γκολ και το 1-0 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαζάρογλου λίγο έξω από την περιοχή.
Στο 11’ ο Χασάι θα πιάσει ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής και ο Μακρής αποκρούει εντυπωσιακά.
Δοκάρι για τον Μπαζάρογλου μετά το σουτ που επιχειρεί, εκτός περιοχής στο 16’ για τους «κιτρινόμαυρους».
Στο 24’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων αφού θα προηγηθούν 2-0. Ο Μπαζάρογλου θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Χασάι με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά τον Μακρή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Χωρίς άλλη ευκαιρία θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο η εικόνα θα παραμείνει η ίδια και οι γηπεδούχοι στο 52’ με τον Κουμαριώτη να εκτελεί με πάσα το φάουλ από αριστερά στον Εμιλιάνο και τον τελευταίο να πιάνει το σουτ που είναι άστοχο μιας και η μπάλα περνάει ψηλά από την εστία του Μακρή.
Στο 66’ ο Κουμαριώτης θα πραγματοποιήσει ένα μακρινό δυνατό σουτ αλλά και πάλι ο Μακρής θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 70’ ο Χασάη μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή για να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Κόμητας που την σπρώχνει εύκολα στην κενή εστία επιτυγχάνοντας το 3-0.
Μετά από δυο λεπτά ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, Εμιλιάνο θα πετύχει το 4-0 για την Α.Ε.Κ. και το 30ο προσωπικό του στο πρωτάθλημα με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά την καταπληκτική κάθετη πάσα του Ευτηριάδη.
Στο 76’ οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν το τελικό 5-0. Ο Κουμαριώτης με ωραία σέντρα από αριστερά θα βρει στην περιοχή τον Neizar, αυτός θα πιάσει το πλασέ στην κίνηση με τον Μακρή να αποκρούει προσωρινά για να έρθει στην επαναφορά της, ο Κόμητας που δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στην άδεια εστία και στα δίχτυα.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 86’ με τον Θωμά να εκτελεί το μακρινό φάουλ και τον Μακρή να διώχνει την μπάλα κόρνερ πάνω από τα δοκάρια του.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Ε. Θανάση.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Γ. Τόγιας), Παυλάτος, Καλογηράς, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (46’ Ευτηριάδης), Κουμαριώτης, Χασάι, Ζαμπαύτης (46’ Neizar), Θωμάς, Δρόσος (46’ Κόμητας), Ανδρικόπουλος, Λαμπρόπουλος.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Φάντης (52’ Δεπούντης), Delaj (82’ Θεοδωράτος), Παπαδάτος, Διαμαντής, Γασπαρής Ν., Σταμούλης Ν. (12’ λ.τ. Γασπαρής Γ.), Μπαλάι, Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης Π., Φούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου