Πέμπτη, Μαρτίου 26

Πανελλαδική αναγνώριση για Βαγγελάτου & Κώστα

ΚΕΦΟΑ

Έφτασε η ώρα μέρα που είναι για ένα σύντομο απολογισμό για την αγωνιστική δράση των τελευταίων ημερών.. Συμμετέχοντας πλέον ενεργά στα μεγαλύτερα τουρνουά της Ομοσπονδίας ο ΚΟΑ δείχνει ότι όχι μόνο μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο αλλά να διακριθεί και να έχει αθλητές του ανάμεσα σε μερικούς από τους καλύτερους αυτής της χώρας.. Όλα ξεκίνησαν στην Καλαμάτα και στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της ΕΦΟΑ το 1ο Ε2 της χρονιάς..
11076267_10202360142163964_6765581157967598504_nΕκεί όπου οι συνήθεις ύποπτοι Ευαγγελία Βαγγελάτου και Ελίνα Κώστα τέσταραν τις δυνάμεις τους ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής χρονιάς.. Η μεγαλύτερη της παρέας έπειτα από αρκετή ταλαιπωρία και πολλές αναβολές δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι παραδόθηκε στην πιο έτοιμη για το πρώτο τουρνουά Αντωνίου από την Τρίπολη..
Η μικρή Ευαγγελία Βαγγελάτου έπειτα από μία συγκλονιστική μάχη στον πρώτο γύρο η οποία κράτησε κοντά στις 3 ώρες έσωσε δύο match points και γύρισε το παιχνίδι κερδίζοντας την Μηναδάκη..
Στον δεύτερο γύρο παίζοντας με μία φανερά καλύτερη αντίπαλο, νούμερο 9 στην Ελλάδα, έφτασε πολλές φορές να προηγείται στο σκορ στο πρώτο σετ το οποίο τελικά έχασε με το πολύ κοντινό 6-4.. Οι πολλές και επαναλαμβανόμενες όμως αναβολές του αγώνα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν έκαναν εύκολη τη δουλειά της αποστολής του ΚΟΑ ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί δεδομένου του βεβαρημένου αγωνιστικού του σχεδιασμού και τις υπόλοιπες μέρες.
Για συνέχεια είχαμε το μεγαλύτερο τουρνουά επιπέδου 1 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη.. Η Ελίνα Κώστα αυτή την φορά φανερά πιο έτοιμη από την Καλαμάτα πάλεψε μέχρι τέλους μια πολύ δυνατή αντίπαλο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να την λυγίσει χάνοντας πραγματικά στις λεπτομέρειες στο τρίτο σετ με 6-4..
Η Ευαγγελία Βαγγελάτου παίζοντας εξαιρετικό τένις και προερχόμενη από τα προκριματικά κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό κερδίζοντας δύο παιχνίδια.. Στο τρίτο παιχνίδι στο τουρνουά οι δυνάμεις της την κούρασαν και δεν κατάφερε να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του κυρίως ταμπλό του 1ου Ε1 της χρονιάς..
Έπειτα από τρεις γεμάτες εβδομάδες τα δύο κορίτσια αυτά με τις νέες βαθμολογίες θα ανέβουν αρκετά στην πανελλήνια κατάταξη σημειώνοντας μια πρόοδο που δεν έχει ξαναγίνει στην Κεφαλλονιά..
Ευχόμαστε να παραμείνουν και οι δύο μακριά από τραυματισμούς και το μέλλον προβλέπεται σίγουρα λαμπρό και για τις δύο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου