Κυριακή, Μαρτίου 22

Με βαριά εντός έδρας ήττα αποχαιρέτησαν την Α' κατηγορία οι Πρόννοι


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-7
                                         
Στην Β' οι Πρόννοι μετά από δυο χρόνια στην Α'
Σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα ο Παλληξουριακός με μια άνετη νίκη του 7-0 έστειλε και μαθηματικά τους Πρόννους στην Β’ τοπική κατηγορία για την επόμενη περίοδο.
Οι φιλοξενούμενοι, σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» για την ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη, καλύτεροι και πιο ποιοτικοί δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στους γηπεδούχους και τελικά έφυγαν από τα Τζανάτα με μια άνετη όσο και δίκαιη νίκη.
Για τους γηπεδούχους το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή αφού αν έπαιρναν αυτοί τη νίκη είχαν κάποιες ελπίδες αν και μηδαμινές όμως τις είχαν για να παραμείνουν στην κατηγορία έστω και μέσω ενός μικρού θαύματος. Τα χθεσινά αποτελέσματα δεν βοήθησαν καθόλου την συμπαθή ομάδα των Πρόννων  αλλά και η αποβολή του Λιναρδάτου τα έκανε ακόμη χειρότερα.
Έτσι μετά από δυο χρόνια παραμονής στην μεγάλη κατηγορία την αποχαιρετούν με όχι και τον καλύτερο τρόπο!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4’ οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν «θηλιά στο λαιμό» των γηπεδούχων όταν ο Ζερβός μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Πρόννων θα πλασάρει περνώντας την μπάλα πάνω από τον Μπεσλίκα που πραγματοποιεί έξοδο και θα την στείλει στα δίχτυα πραγματοποιώντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι από το 20΄ θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα δυσκολεύοντας πολύ έτσι τα πράγματα στην συνέχεια αφού ο Δ. Λιναρδάτος θα δει την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του κ. Ματιάτου για επικίνδυνο παιχνίδι σε αντίπαλο.
Στο 25΄ο Καμινάρης με κάθετη πάσα θα βρει το Λουλούδα δεξιά και αυτός με παράλληλη πάσα στην περιοχή θα βρει τον Ζάβαλη, που θα πλασάρει εύκολα τον Μπεσλίκα για το 0-2.
Οι «ερυθρόλευκοι» διευρύνουν το προβάδισμά τους σε 0-3 στο 36΄ με κεφαλιά του Αδηλίνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζερβού από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα και θα φέρει τους γηπεδούχους με το ένα πόδι στην Β΄ Κατηγορία.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61΄, αφού πλέον οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, ο Ηλ. Αντωνάτος μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι του Ζάβαλη θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπεσλίκα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
Σειρά του Ζάβαλη στο 65΄ να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ και το 0-5 για την ομάδα του όταν θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο εξωτερικό σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας των γηπεδούχων και στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι στο 79΄ με τον Σωκράτη Μαρκάτο μετά από κόρνερ εκτελεσμένο με εναλλαγή Ζερβού-Μπράντι, ο τελευταίος με ωραία σέντρα θα τον βρει στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστο και αυτός εύκολα με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-6.
Τέλος, στο 85΄ οι φιλοξενούμενοι μετά τη διαγώνια «λόμπα» του Λουλούδα στο δεύτερο δοκάρι και την ωραία προβολή του Μπράντι, που θα πετύχει το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του Παλληξουριακού, θα γράψουν το τελικό 0-7.
Έτσι, μετά από αυτή τους την ήττα οι γηπεδούχοι επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια στην Β΄ Κατηγορία.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Γ. Μυρσίνια.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Μπεσλίκας, Αλεξίου (70΄ Μαράτος), Παππάς (82΄ Γκουντής), Σολωμός Γερ., Τραυλός, Κουρκουμέλης, Χιόνης, Τζανίνος-Ζαπάντης, Κατσιλίδης, Λιναρδάτος, Αναγνώστης (46΄Ζαπάντης Μιχ.).
Παλληξουριακός:(Π. Μαρκέτος), Καραϊσκος, Μπούρας, Αντωνάτος Κ., Λουλούδας, Μαρκάτος Σωκρ., Ζάβαλης, Βολνίσκι, Αντωνάτος Ηλ. (65΄Μπράντι), Καμινάρης (60΄ Μαρινάκης), Αδιλίνης (55΄ Μαυροειδής), Ζερβός.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου