Τρίτη, Μαρτίου 24

Δύσκολη αποστολή τα Διλινάτα αύριο στην Πάτρα με αντίπαλο τον Άρη για το κύπελλο Ερασιτεχνών

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                
Για την πρόκριση στην Πάτρα τα Διλινάτα με αντίπαλο τον Άρη
Στην Πάτρα και στο γήπεδο Ντα λουζ της Οβρυάς, ταξιδεύει αύριο το πρωί η αποστολή των κυπελλούχων Διλινάτων, φιλοξενούμενη για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών από τον αντίστοιχο κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας Άρη Πατρών.
Ο αγώνας έχει ορισθεί να διεξαχθεί στο γήπεδο Ντα λούζ στην Οβρυά με ώρα έναρξης 3:30 μ.μ.. 
Διαιτητής είναι ο κ. Δ. Γκιάφης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Καλύβα και Β. Τριανταφύλλου όλοι από την Αιτωλοακαρνανία.
Η ομάδα του Γκ. Ρέντσι έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα της Πάτρας η οποία αν και βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα εν τούτοις είναι πολύ αξιόλογη και ποιοτική. Άλλωστε είναι κυπελλούχος Αχαΐας και αυτό λέει πολλά.
Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας θα πάει χωρίς φόβο και άγχος στην πρωτεύουσα της Αχαΐας προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο και γιατί όχι να μην πανηγυρίσει και την πρόκριση της στον επόμενο γύρο;
Προβλήματα απουσιών στην ομάδα του «Μεγάλου Χωριού», που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτή την φάση, υπάρχουν αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά ο κόουτς θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει με στόχο την πρόκριση.
Στην ομάδα του Άρη αγωνίζεται και ένας παλιός μας γνώριμος, με το πέρασμα του από το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και τον Παγκεφαλληνιακό. Ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός τερματοφύλακας. Πρόκειται για τον Ηλία Γεωργακόπουλο.
Να θυμίσουμε ότι αγώνας είναι μονός και αν στην κανονική του διάρκεια δεν υπάρξει νικητής τότε οι ομάδες θα οδηγηθούν σε ημίωρη παράταση στην οποία αν δεν αλλάξει κάτι τότε η ομάδα που θα συνεχίσει στον θεσμό θα αναδειχθεί μέσα από την διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.
Όποια ομάδα τελικά περάσει στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει  εκτός έδρας τον νικητή του άλλου ζευγαριού μεταξύ Τσικλητήρα Πύλου - Πανθυρεατικού στις 1 Απριλίου και ώρα 16:30.
Ποιός είναι ο αντίπαλος των Διλινάτων
Ο ιστορικός Άρης συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αχαΐας και βρίσκεται στην 9η θέση με 34 βαθμούς, 18 πίσω από τον πρωτοπόρο Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Μέχρι τώρα και σε 25 αγώνες, έχει 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες!
Για να κατακτήσει τον τίτλο του κυπελλούχου Αχαΐας, επικράτησε στον τελικό του Παμπελοποννησιακού, του συντοπίτη του Ατρόμητου με σκορ 2-0. Γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου