Δευτέρα, Απριλίου 27

Με Κεφαλονίτικη πρωτιά η 4η ποδηλατική διαδρομή "Αρχαία Ήλιδα- Αρχαία Ολυμπία

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η φετινή  ποδηλατική διαδρομή «Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας», που για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργάνωσαν, κατά την χθεσινή ημέρα,  οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας.
Οι συμμετοχές πλησίασαν τις 300, και η εκκίνηση δόθηκε χθες το πρωί από το παλαιό μουσείο Αρχαίας Ήλιδας, απ’ όπου και οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν για τις δύο διαδρομές, με τελικό προορισμό την Αρχαία Ολυμπία.

Η Κεφαλονιά είχε τη δική της εκπροσώπηση. Μάλιστα η κ. Τάνια Μπρέϊν από την ομάδα τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες σε μια διαδρομή 56 Km.
Εξάλλου, σκοπός της διαδρομής,  είναι η ένωση δύο τόπων με ιδιαίτερη ιστορική και πολιτιστική σημασία και η προβολή τους με έναν εναλλακτικό τρόπο, το ποδήλατο. 
Κάποιοι, λοιπόν, επέλεξαν την ασφάλτινη και κάποιοι άλλοι πιο… τολμηροί την χωμάτινη διαδρομή.
Την ικανοποίησή του για την μεγάλη συμμετοχή, αλλά και την προσφορά των εθελοντών, εξέφρασε ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος από τους Φίλους Ποδηλάτου Ήλιδας, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η ανταπόκριση δίνει δύναμη στα μέλη των Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας να συνεχίσουν την διοργάνωση και τα επόμενα χρόνια, αλλά και να πραγματοποιούν όλο το χρόνο δράσεις με βάση το ποδήλατο και την φύση. 
Η φετινή διοργάνωση ήταν  αφιερωμένη στα θύματα κάθε μορφής βίας.
Εφημερίδα Πρωινή
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Οι φώτο είναι από την σελίδα των Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας στο F/B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου