Τρίτη, Απριλίου 21

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
PLAY OFFS  Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας και  η κορυφή δεν άλλαξε κάτοχο, αφού  η Α.Ε.Κ.στο μεγάλο ντέρμπι με τον Α.Ο.Κ.Ι. με ένα γκολ στο 90' "έκλεψε" μια νίκη-τίτλου και αύξησε τη διαφορά στους +4 βαθμούς
Στο άλλο χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ Εικοσιμίας-Διλινάτων στις Κεραμειές η ομάδα της Λειβαθούς επικράτησε με σκορ 3-1 κάνοντας έτσι "σεφτέ" στις νίκες σε αυτή την σειρά.
        
Μια ανάσα από την "κούπα" οι κιτρινόμαυροι
Δεν άλλαξε το σκηνικό στην κορυφή μετά τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής αφού η μεγάλη νίκη της Α.Ε.Κ. όχι μόνο την διατήρησε στην κορυφή αλλά της έδωσε και έναν "αέρα" 4 βαθμών παράλληλα με απόσταση μιας ανάσας από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος της!!
Οι "κιτρινόμαυροι με την διαφορά στους +4 βαθμούς φιλοξενούν τυπικά γηπεδούχοι τα Διλινάτα και θέλουν μια νίκη για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Επικράτησαν στον συγκεκριμένο αγώνα με σκορ 1-0 ακριβώς στο 90' με ένα "χρυσό" γκολ που πέτυχε ο Αντ. Κορσιάνος, και έφερε την ομάδα του ένα βήμα από την "κούπα".
Στο άλλο παιχνίδι, αδιάφορο βαθμολογικά, της αγωνιστικής η Εικοσιμία επικράτησε στις Κεραμειές των Διλινάτων, που παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις,  με σκορ 3-1 κατακτώντας την πρώτη της νίκη στη σειρά των playoffs, αντίθετα με την ομάδα του "μεγάλου χωριού" που ακόμη την ψάχνει!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής playoffs
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3 - 1
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.1 - 0
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική τους σειρά....
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  3-1
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, χωρίς πάντως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία πήρε την πρώτη της νίκη για τα playoffs αφού επιβλήθηκε των Διλινάτων με σκορ 3-1 θέτοντας τα ουσιαστικά εκτός πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι, είχαν την υπεροχή, εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές και σημαντικές απουσίες των φιλοξενούμενων, είχαν τον έλεγχο και κυκλοφορώντας σωστά και με υπομονή την μπάλα δημιουργούσαν ευκαιρίες απέναντι από την εστία του Κοσμάτου πετυχαίνοντας τρία γκολ και μια δίκαιη νίκη.
Τα Διλινάτα από την άλλη με εμφανή σημάδια απογοήτευσης τόσο από τα ανεπιτυχή, και άτυχα αποτελέσματα στη σειρά, όσο και από τα γεγονότα της προηγούμενης αγωνιστικής δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν (εκτός τα τελευταία λεπτά) και να είναι ανταγωνιστικά όσο θα έπρεπε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, και σε μια δύσκολη έδρα με αποτέλεσμα για 4ησυνεχόμενη αγωνιστική να μην μείνουν και πάλι μακριά από τη χαρά μιας νίκης. Η ήττα τους αυτή μάλιστα είναι η 3η συνεχόμενη.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  1-0
Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4ηαγωνιστική των playoffs και έφερε την Α.Ε.Κ. μια ανάσα από την 3ησυνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 με ένα γκολ ακριβώς στο 90’.
Οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κάτι όμως που δεν κατάφεραν αφού τόσο η πίεση των βαθμών αλλά και το άγχος δημιουργούσε λάθη και ευκαιρίες κυρίως από σύγχυση ή στημένα.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και παιζόταν κυρίως στο κέντρο αφού φάνηκε ότι και οι δυο προπονητές πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνες τους και μετά τη νίκη.
Στο τέλος η «χρυσή» αλλαγή των «κιτρινόμαυρων» και συγκεκριμένα στο 90’ ο Αντ. Κορσιάνος θα είναι αυτός που θα εκμεταλλευτεί την στιγμιαία σύγχυση στην άμυνα του Αγκούσι μετά το φάουλ του Μπαζάρογλου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που δίνει το δικαίωμα στους τυπικά γηπεδούχους να πιστεύουν αλλά και να βρίσκονται μια ανάσα από την τρίτη συνεχή κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος.
Την 4η αγωνιστική των playoffs επικράτησαν οι γηπεδούχοι.... 
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε  "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" αφού είχαμε δύο (2) νίκες έναντι καμίας των φιλοξενούμενων.
Πέντε (5) ήταν οι ποδοσφαιριστές και αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν άριστο, αφού δεν βγήκαν από τα τσεπάκια των "αρχόντων"  κόκκινες. 
Επίσης αυτή την αγωνιστική βγήκαν συνολικά 11 κίτρινες κάρτες!!!! 2 περισσότερες από την προηγούμενη!!
Στα σημαντικά της ημέρας το νικηφόρο σερί Α.Ε.Κ. που την έφερε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας αλλά και η 4η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη για τα Διλινάτα
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 2 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την   αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
2 νίκες για τους γηπεδούχους, 0 για τους φιλοξενούμενους, και καμία ισοπαλία.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, την 4η αγωνιστική ημέρα σημειώθηκαν συνολικά 5 τέρματα. 
Σκορ είχαμε και στα 2 παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής. 
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν από 4 έναντι των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,5 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Α.Ο.Κ.Ι. με 8 τέρματα στο ενεργητικό του.
Καλύτερη άμυνα:Της Α.Ε.Κ. με 1 γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση:Των Διλινάτων με  3 τέρματα ενεργητικό. 
Χειρότερη άμυνα:Της Εικοσιμίας με γκολ παθητικό.
Περισσότερες νίκες: Α.Ε.Κ. 3.
Περισσότερες ισοπαλίες:Όλες οι ομάδες έχουν από 1.
Περισσότερες ήττες:Διλινάτα 3.
Λιγότερες νίκες:Διλινάτα με 0!!
Λιγότερες ισοπαλίες:Όλες οι ομάδες έχουν από 1.
Λιγότερες ήττες:Α.Ε.Κ. 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 11. Περισσότερες στο παιχνίδι Α.Ε.Κ. -Α.Ο.Κ.Ι. συνολικά με 9!!. Διαιτητής ήταν ο κ. Γ. Γασπαράτος.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν άριστο, αφού δεν είχαμε κάρτες αυτού του χρώματος.
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
12
4
3
1
0
5
1
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
8
4
2
1
1
8
5
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
4
0
1
3
3
7
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
4
1
1
2
6
9

Η επόμενη 5η αγωνιστική των playoffs
Ομάδες
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Α.Ε. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Τετάρτη
22/04/15
15:30
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Τετάρτη
22/04/15
18:00
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
Αποτέλεσμα εικόνας για διαιτησια
* Στις πολύ καλές διαιτησίες του διημέρου. Πρέπει να τα λέμε όλα. Σίγουρα λάθη έγιναν, γινόταν και θα συνεχίζουν να γίνονται. Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι ότι είναι ανθρώπινα και κάποιες φορές δικαιολογούνται.
Δεν φταίνε για όλα οι άνθρωποι με τα "μαύρα"....... Υπάρχουν και αλλού ευθύνες....
* Στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν οι πάντες μετά τα παρατράγουδα της 3ης αγωνιστικής. Ένα καλό σημάδι για το πολύπαθο ποδόσφαιρο των νησιών μας. Ιδιαίτερα στο μεγάλο ντέρμπι με το τεράστιο βαθμολογικό του ενδιαφέρον δεν άνοιξε "μύτη" απογοητεύοντας τους εξυπνάκηδες που έβλεπαν "αίμα και άμμο". Όλα ολοκληρώθηκαν όπως έπρεπε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες αλλά πολύ περισσότερο στους δυο προπονητές οι οποίοι έδωσαν το παράδειγμα. Τελειώνοντας το παιχνίδι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρούν τους αντιπάλους. Μια πραγματικά όμορφη εικόνα που ελπίζουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος!! 
* Στον Αναλυτή junior, γιο του Στάθη.... "προπονητή" των Διλινάτων, ο
οποίος αυτή την αγωνιστική έπαιξε κατ' ανάγκη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας προπαίδων των Διλινάτων. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο να πετύχει αυτό που πολύ καλά έχει μάθει... Με απ' ευθείας λοιπόν εκτέλεση φάουλ έγινε τερματοφύλακας-σκόρερ. Πιστεύω ότι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στο τοπικό ποδόσφαιρο και στα πρωταθλήματα των υποδομών!!!!
Η εκτέλεση πάντως μας θύμισε Silavert στα ντουζένια του......
* Στον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας που κατέκλυσε τις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου προκειμένου να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι. για την 4η αγωνιστική των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη και όλοι ζούσαν την αγωνία για την τύχη της ομάδας τους. Τελικά οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ.Ι. έφυγαν στο τέλος με την πίκρα της ήττας και πιθανόν της απώλειας του πρωταθλήματος, αντίθετα με αυτούς της Α.Ε.Κ. που στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη επιτυχία που την φέρνει μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
* Στους φίλους του sportsthea για τα καλά τους λόγια. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς. Είστε η δύναμη μας! Λυπούμαστε πολύ που δεν τα δημοσιοποιούμε αλλά είπαμε... ανώνυμα από όπου και να προέρχονται είτε μας ενθαρρύνουν είτε μας συγχαίρουμε είτε οτιδήποτε άλλο εμπεριέχουν δεν θα τα ανεβάζουμε.
Με την ευκαιρία φίλε για τις προτάσεις σου και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για το τοπικό ποδόσφαιρο συμφωνώ απόλυτα. 
Θα ήταν πολύ καλό να τα έστελνες και πάλι με την υπογραφή σου. Συγχώρεσε μας που θα δεν αναρτώνται αλλά εξηγήσαμε παραπάνω το λόγο. 
Και πάλι σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά για το καλό του ντόπιου ποδοσφαίρου.
 Στα πλην της αγωνιστικής 
Αποτέλεσμα εικόνας για δικαιοσυνη* Η κλήση κάποιων ομάδων σε απολογία (ήδη απολογήθηκαν και περιμένουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή) από την διοργανώτρια του τοπικού ποδοσφαίρου γιατί λέει αγωνίστηκαν σε μια γιορτή του Ηρακλή Πρόννων στα Τζανάτα χωρίς την άδεια της.... λες και ήταν κανένας αγώνας Champions league. Σίγουρα ο κανονισμός της δίνει το δικαίωμα. Όμως σε κάποια πράγματα θα πρέπει να αφήσουμε τους τύπους και να δούμε την ουσία αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά το ποδόσφαιρο μας!!! 
Τα παραπάνω τα μεταφέρουμε όπως μας τα είπε παράγοντας από την μια ομάδα που συμμετείχε.
Είναι σαν τα φιλικά που γίνονται κατά καιρούς και μας παρακαλάνε οι παράγοντες και οι προπονητές των ομάδων να μην το αναφέρουμε σαν φιλικό αλλά σαν παιχνίδι προπόνησης!!!! γιατί αλλιώς θα τιμωρηθούν!!!!!
Στα όσα τελευταία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς συμβαίνουν στα πρωταθλήματα υποδομής. Κάποιοι δεν πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται και ότι έχουν να κάνουν με τρυφερές ηλικίες. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει που απευθύνονται. Και σίγουρα δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι. Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες παντού! Επιτέλους ας τις αναλάβουμε όλοι και ας προχωρήσουμε σε μέτρα αναβάθμισης του ποδοσφαίρου μας. Κάθε χρόνο πάμε και χειρότερα. Όλοι το λένε και το παραδέχονται αλλά κανείς δεν κάνει κάτι!!!!
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ

Με το "δεξί" ο ΝΕΟΛ στην "μάχη" των playoffs
Μεγάλη και εύκολη νίκη στο Αίγιο 80-39 την ΕΦΑ
Η ομάδα μπήκε ψυχωμένη με καλή άμυνα απ’ τη αρχή του παιχνιδιού, και  πέτυχε αρκετά εύκολα καλάθια, παίρνοντας μια διαφορά που συντηρούσε και μεγάλωνε όσο περνούσε ο χρόνος. Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του ΝΕΟΛ ήταν τα πολλά εύκολα καλάθια, τα λίγα τρίποντα, ο γρήγορος ρυθμός και η δυνατή άμυνα με εντυπωσιακές τάπες. Πολύ σοβαρή και ομαδική εμφάνιση, όπως φαίνεται και απ’ την κατανομή των πόντων.
Η επόμενη 2η αγωνιστική το Σάββατο 26-4
(playoffs)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/04/15

ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡ.
26/04/15
9:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ
26/04/15
7:00:
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΜΠΕΓ - ΝΙΚΗ ΑΣ
Εύκολη νίκη για τον Κεφαλληνιακό 70-50 τον Ολυμπιακό Πατρών
Με νίκη 70-50 επέστρεψε στην δράση ο Κεφαλληνιακός αφού επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού Πατρών με σκορ 70-50 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου και στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.-Η.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 26-4-15 και ώρα 1 μ.μ. και πάλι φιλοξενεί στην έδρα του την Ίλλιδα
Η βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
ΠΕΤΕΙΝΟΙ Α.Ο
11
6
5
1
0
370
329
ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΕΝΑΙΙΚΩΝ ΑΣ
10
6
4
2
0
334
287
ΗΛΙΔΑ ΑΣ
10
6
4
2
0
295
309
ΑΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2013
11
6
4
3
0
407
370
ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
9
6
3
3
0
333
337
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΟ ΒΡΑΧΝ.
8
5
3
2
0
297
251
ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΟ ΑΧΑΙΑΣ
7
6
1
5
0
309
336
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΣ
6
6
0
6
0
227
353
Η επόμενη αγωνιστική
(8η 26-4-2015)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/04/15
6:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΕΝΑΙΙΚΩΝ ΑΣ - ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
26/04/15
1:00:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΑΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 201 - ΗΛΙΔΑ ΑΣ
26/04/15
3:00:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΟ ΑΧΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΣ
26/04/15
7:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΠΕΤΕΙΝΟΙ Α.Ο - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΟ ΒΡΑΧΝ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς τη άδεια του Sportsthea.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου