Παρασκευή, Απριλίου 17

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


Μεγάλο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ.
Φτάσαμε στην 4η και πολύ κρίσιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με τους δυο αγώνες των playoffs να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 18 και 19-4 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στις Κεραμειές αντίστοιχα. Μια αγωνιστική που μπορεί να βγάλει ακόμη και τον πρωταθλητή!
Συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ.
Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και των playoffs και η πρώτη του δευτέρου γύρου ή η 4η αγωνιστική της σειρά φαίνεται να είναι πολύ κρίσιμη για τους πρωτοπόρους Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι. αφού το μεταξύ τους ντέρμπι ίσως κρίνει πολλά για τη συνέχεια, μπορεί και τίποτε αλλά και τον πρωταθλητή. 
Η εικόνα που περιμέναμε και σας είχαμε σημειώσει στην προηγούμενη pregame έδωσε τελικά μια καλύτερη ως προς τα φαβορί. Ωστόσο αν εξαιρέσει κάποιος την Εικοσιμία οι υπόλοιπες τρεις παραμένουν στο "κόλπο" για την κούπα. Τα Διλινάτα βέβαια σε πολύ πιο δύσκολη θέση θα χρειαστούν πολλά για να το καταφέρουν.
Το Σαββατοκύριακο λοιπόν αναμένουμε νέες "μάχες" που ευχόμαστε να είναι μόνο αγωνιστικές αφήνοντας προπαντός πίσω τα επεισόδια της προηγούμενης αγωνιστικής.
Δεσπόζει το ντέρμπι της σειράς όπου στη ρεβάνς του 1-1 του α' γύρου και σε ένα μεγάλο όσο και σημαντικό παιχνίδι, χωρίς αύριο, η Α.Ε.Κ. τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου  τον Α.Ο.Κ.Ι..
Οι γηπεδούχοι λογικά με νίκη πρέπει να θεωρούνται πρωταθλητές μιας και θα αυξήσουν την διαφορά στο +4 και θα είναι απίθανο στις επόμενες δυο αγωνιστικές να αλλάξει η κατάσταση, αλλά και με ισοπαλία πάλι θα παραμείνουν φαβορί χωρίς όμως την σιγουριά του +4.
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που σκέφτονται είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα και τίποτε άλλο αφού σε μια τέτοια περίπτωση γίνονται το αυτοί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πριν από το μεγάλο ντέρμπι το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές θα διεξαχθεί το παιχνίδι Εικοσιμίας-Διλινάτων με πολύ περιορισμένο το βαθμολογικό του ενδιαφέρον και αυτό από την πλευρά των Διλινάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Σάββατο  18-4-2015  ώρα: 17:30
Δημοτικό Κεραμειών
Ματιάτος
Διονύσης
Μενεγάτος Ε.
Κομητόπουλος Π.
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
Κυριακή  19-4-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Γασπαράτος
Γιώργος
Βασιλόπουλος Δ.
Μαγουλάς Σπ.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                          
Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον... Τα Διλινάτα θέλουν νίκη για να ελπίζουν στη συνέχεια παραμένοντας στο κόλπο
Το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές και ώρα 5:30 μ.μ. η Εικοσιμία φιλοξενεί τα Διλινάτα στη ρεβάνς του 1-1 του α’ γύρου.
Ένα παιχνίδι περιορισμένου βαθμολογικού ενδιαφέροντος αφού οι γηπεδούχοι μετά τη νέα ήττα τους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από την Α.Ε.Κ. την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έχουν πλέον πιθανότητες να ανατρέψουν την κατάσταση με τη διαφορά μάλιστα στους -8 βαθμούς.
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι βρίσκονται στο -4 και πρέπει να γίνουν πολλά για να αλλάξει διαφαινόμενη κατάσταση. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Α.Ο.Κ.Ι. ήταν επώδυνη για την ομάδα του «Μεγάλου Χωριού». 
Μια κατάσταση όμως που δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε και να μειώσει την προσπάθεια όλων στην ομάδα και την φετινή καταπληκτική τους πορεία. Ας μην διαφεύγει σε κανέναν ότι είναι οι κυπελλούχοι του τοπικού ποδοσφαίρου.
Όπως και να έχει  θεωρούμε ότι οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη και το γόητρο.
Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου είχε μια αρκετά καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα και στην κανονική του διάρκεια. Ξεκίνησε με όνειρα τα playoffs αλλά η ισοπαλία μεταξύ των δυο ομάδων στην 1η κιόλας αγωνιστική, την έκανε αουτσάιντερ και τελικά μετά από δυο απανωτές ήττες, όπως είπαμε ούτε με θαύμα δεν προλαβαίνει.
Ο Γκ. Ρέντσι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Χαραλαμπόγλου-Τζωρτζάτο Δημ. που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο Δ. Ζησιμάτος για τον ίδιο λόγο τον Γ. Μινέτο.
Τα μεταξύ τους
 αποτελέσματα φέτος:
Στις Κεραμειές και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 και σε αυτό του δεύτερου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν επικρατήσει τα Διλινάτα με σκορ 2-1! Επίσης στον πρώτο γύρο των playoffs και πάλι είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                             
Και τώρα οι δυο τους....... Αγώνας χωρίς αύριο στο Δ.Α.Κ.
Και τώρα οι δυο τους;… Ξεκαθάρισμα λογαριασμών; Για την κούπα; Όπως και να το πεις, όπως και να το δεις, κάπως έτσι αναμένουμε το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στις 6 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα σε Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι., ανάμεσα στις πρωτοπόρες και πιο ποιοτικές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.
Οι τυπικά γηπεδούχοι με νίκη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι φετινοί πρωταθλητές αφού η διαφορά θα φτάσει στο +4. Μια διαφορά που είναι αδύνατον να καλυφθεί στις επόμενες δυο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση των playoffs αλλά και του πρωταθλήματος. Και με ισοπαλία όμως πάλι θα έχουν τον πρώτο λόγο αφού θα διατηρηθεί το +1 που τους δίνει ένα μικρό αβαντάζ. Με ήττα τα πράγματα «στραβώνουν» επικίνδυνα και κατά την άποψη μας από φαβορί κινδυνεύουν να γίνουν αουτσάιντερ.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν μπορούν να σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και το «χρυσό» τρίποντο. Μια νίκη που θα κάνει αυτούς, φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α’ κατηγορίας.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου σαφώς βελτιωμένη σε αυτή την σειρά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για αυτό, ο αντίπαλος είναι ισάξιος και ο ίδιος «καίγεται» για τη νίκη ή τουλάχιστον να μην χάσει.
Θεωρούμε ότι η πιο σοβαρή, ψύχραιμη και με καθαρό μυαλό ομάδα θα πάρει αυτό που χρειάζεται.
Περιμένουμε μια μεγάλη «μάχη» και θέλουμε να πιστεύουμε ότι από αυτήν θα βγει νικητής και το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θα επαναλάβουν ότι την προηγούμενη αγωνιστική.
Το ίδιο θα περιμένουμε και από τους φίλους των δυο ομάδων που αναμένεται να κατακλύσουν το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, χειροκροτώντας κάθε καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων!!
Περιμένουμε και την διαιτησία να κάνει καλά τη δουλειά της και στο τέλος η ομάδες να μην αισθάνονται αδικία, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος: 
Οι παραπάνω ομάδες είχαν: Στον πρώτο γύρο η Α.Ε.Κ. νίκησε με σκορ 2-1 ενώ στον δεύτερο είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1! Τέλος στον πρώτο γύρο των playoffs και πάλι είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Σπ. Μαγουλά.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
9
3
2
1
0
4
1
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
8
3
2
1
0
8
4
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
3
0
1
2
2
4
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
3
0
1
2
3
8
Αποτέλεσμα εικόνας για SOCCER
Η επόμενη 5η αγωνιστική των playoffs
(Τετάρτη 22/4/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
***** Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου