Παρασκευή, Απριλίου 24

Η Pre game της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Αυλαία στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον
Πρωταθλήτρια 2014-2015 και τρίτη συνεχόμενη η Α.Ε.Κ.
Φτάσαμε στην 6η  και τελευταία αγωνιστική με την οποία ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με τους δυο αγώνες  να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 25-26/4 στις Κεραμειές και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αντίστοιχα.  
Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs με τους οποίους πέφτει και η αυλαία του το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Από την περασμένη αγωνιστική έχουμε ήδη τον πρωταθλητή η μάλλον την πρωταθλήτρια, που είναι η Α.Ε. Κεφαλονιάς. Η νέα "βασίλισσα" του τοπικού ποδοσφαίρου με ένα ασύλληπτο ρεκόρ τριών συνεχόμενων κατακτήσεων κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να κόψει πρώτη το νήμα και στη συνέχεια να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο μας στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Αγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον στα δυο συγκεκριμένα παιχνίδι της αγωνιστικής και περισσότερο οι τέσσερις ομάδες θα αγωνιστούν από υποχρέωση και μόνο.
Στις Κεραμειές και στο πρώτα χρονικά παιχνίδι η πρωταθλήτρια ομάδα του Γ. Τόγια φιλοξενείται από την Εικοσιμία σε ένα παιχνίδι γοήτρου και τις δυο ομάδες να θέλουν νίκη για να ολοκληρώσουν η μεν Εικοσιμία με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις, η δε Α.Ε.Κ. για να πάει με καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ ανόδου.
Στο άλλο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Διλινάτων - Α.Ο.Κ.Ι., την Κυριακή το απόγευμα ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια και οι ομάδες θα αγωνιστούν μόνο για την ιστορία και το γόητρο. Ένα μικρό ενδιαφέρον, κυρίως στατιστικό, είναι τα Διλινάτα θέλουν επιτέλους να πάρουν έστω και την τελευταία στιγμή την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ 
Σάββατο  25-4-2015  ώρα: 17:30
Δημοτικό Κεραμειών
Ματιάτος
Διονύσης
Βασιλόπουλος Δ.
Μαγουλάς Σπ.
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
Κυριακή  26-4-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κομητόπουλος
Παναγής
Γασπαράτος Γ.
Μενεγάτος Ε.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                   
Θέλουν να κλείσουν με νίκη μια σπουδαία για αυτούς χρονιά οι πρωταθλητές σε ένα γήπεδο με όχι καλές αναμνήσεις
Με τον αγώνα Εικοσιμίας-Α.Ε.Κ. το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 5:30 μ.μ. στις Κεραμειές πέφτει η αυλαία της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, χωρίς και εδώ κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αυτό τα πάντα έχουν κριθεί από την προηγούμενη και η ομάδα του Αργοστολιού είναι η φετινή πρωταθλήτρια Μάλιστα με ένα μεγάλο ρεκόρ τριών συνεχόμενων κατακτήσεων.
Έτσι στις Κεραμειές οι ομάδες θα παίξουν για το γόητρο και τους πρωταθλητές με ένα λόγο περισσότερο, τη διατήρηση του αήττητου στη σειρά.
Οι γηπεδούχοι θέλουν από την άλλη να κλείσουν την αγωνιστική περίοδο με μια νίκη. Μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια.
Έτσι με όπλο την πολύ δυνατή τους έδρα και παρακαταθήκη το 7-1 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν για μια καλή εμφάνιση παράλληλα με την κατάκτηση ενός μεγάλου τρίποντου.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί με τη σειρά τους, να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως θέλουν να ολοκληρώσουν την ευχάριστη φετινή τους περιπέτεια στο τοπικό ποδόσφαιρο όπως αξίζει στους πρωταθλητές και να αποχαιρετήσουν μια επιτυχημένη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας ακόμη "οξυγόνο" εν όψει μπαράζ.
Πρόβλημα στον προπονητή των «κυανόλευκων της Λειβαθούς Δ. Ζησιμάτο η απουσία των τιμωρημένων Ι. Μινέτου και Π. Στεφανάτου αλλά και των πρωταθλητών του Γ. Τόγια η απουσία του τραυματία Χρ. Φωκά. Κατά τα άλλα οι δυο ομάδες δεν έχουν κάτι άλλο ιδιαίτερο να αντιμετωπίσουν.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος: 
Στον πρώτο γύρο και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2, ενώ στον δεύτερο στις Κεραμειές η Εικοσιμία είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό σκορ των 7-1!!
Επίσης στην Α' φάση του τοπικού κυπέλλου η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου είχε πάρει την πρόκριση με δυο νίκες. 1-0 στις Κεραμειές και 3-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στον α' γύρο των playoffs οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Σπ. Μαγουλά. 
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                 
Για την τελευταία εικόνα οι δυο ομάδες σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Λίγο αργότερα και στις 6 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος με τον επίσης αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα μεταξύ των Διλινάτων – Α.Ο.Κ.Ι..
Οι ομάδες θα παίξουν και εδώ για το γόητρο αλλά και την φανέλα.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά στα playoffs κατώτεροι των περιστάσεων, δεν είχαν τη συνέχεια που ονειρεύονταν και με μια ισοπαλία στους πέντε μέχρι τώρα αγώνες έχοντας 4 συνεχόμενες ήττες δεν μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι. Και αν η τελευταία εικόνα είναι αυτή που στο τέλος μένει να θυμάσαι. Ε, τότε τα Διλινάτα.... γκρέμισαν ότι κατάφεραν να κερδίσουν πριν κάποιους μήνες με όρεξη, πάθος και αγάπη για την ομάδα τους. Βέβαια χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, στη σειρά ήταν αρκετά άτυχοι ενώ σε κάποιους αγώνες αγωνίστηκαν με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.
Οι δευτεραθλητές του πρωταθλήματος, ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. με μια γενικά καλή παρουσία στην κανονική διάρκεια και ακόμη καλύτερη στην έναρξη των playoffs φάνηκε μετά το δυναμικό της πέρασμα από τις Κεραμειές και εκείνο το 5-2 ότι μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει την κούπα. Όμως αυτό δεν αποδείχθηκε αγωνιστικά αφού ένα γκολ στο 90’ στο μεγάλο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. ήταν αρκετό να τους σταματήσει το μεγάλο τους όνειρο.
Σε γενικές γραμμές ο Σπ. Παπαδάτος κατάφερε να φτιάξει ένα πολύ δυνατό και αξιόμαχο σύνολο με το οποίο έφτασε στην πηγή αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πιει «νερό». Έτσι χάθηκε η ευκαιρία τόσο για την ομάδα του να επανέλθει δυναμικά αλλά και τον ίδιο για μια τεράστια επιτυχία να κατακτήσει σαν προπονητής  τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Τελικά μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και στα δυο στρατόπεδα, όμως αγωνιστικά και οι δυο θέλουν να κλείσουν με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα τη χρονιά.
Οι δυο προπονητές, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αναμένεται να δώσουν την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή προηγούμενα. Ο Γκ. Ρέντσι δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του τιμωρημένου Χ. Χαραλαμπόγλου για ακόμη μια αγωνιστική.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου κοινή έδρα των ομάδων τα Διλινάτα στον α' γύρο είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 ενώ στον β' είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1. Επίσης στον ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου η ομάδα του Γκ. Ρέντσι είχε πάρει την πρόκριση στα πέναλτι (κ.α. και παράταση 0-0 πεν. 3-2)!
Στον α' γύρο των playoffs οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Ε. Μενεγάτο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
15
5
4
1
0
8
1
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
9
5
2
2
1
9
6
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5
5
1
2
2
7
10
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
5
0
1
4
3
10
Αποτέλεσμα εικόνας για SOCCER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου