Κυριακή, Ιουλίου 5

Όπως πάντα απόλυτη επιτυχία στον 4ο δρόμο "Φωκάτα 2015"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα με απόλυτη οργανωτική επιτυχία αλλά και συμμετοχές ο 4ος αγώνας δρόμου «Φωκάτα 2015».

Ήταν μια συνδιοργάνωση του δραστήριου Συλλόγου Α.Ο. Φωκάτων της ΚΕΔΗΚΕ και του Συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς και ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Κεφαλονιάς Κυρού Γερασίμου Φωκά.
Συμμετείχαν συνολικά 135 άτομα κάθε ηλικίας. Ειδικότερα, περίπου 75 άτομα άνω των 13 ετών έτρεξαν στη μεγάλη διαδρομή των 5.225 μ. με αφετηρία και τερματισμό την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη ενώ περίπου 60 παιδιά έως 6 και έως 12 ετών μετείχαν στις μικρότερες αποστάσεις των 50 και 500 μέτρων αντίστοιχα.
Πρώτος στον κύριο αγώνα αναδείχθηκε ο Σπύρος Δρακονταειδής με χρόνο 21:03, μια επίδοση που υπολείπεται μόλις κατά ένα δευτερόλεπτο από το περσινό ρεκόρ του αγώνα, που ανήκει στον Νικηφόρο Φωκά.
Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Γεράσιμος Μωραϊτης και ο Παρίσης Κουλουμπής ενώ η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε ήταν η Ευαγγελία Σαμόλη.
Μετά τον αγώνα διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος ένα διαγωνιστικό με επαναλήψεις άθλημα με κορμό βάρους 50 κιλών για τους άνδρες και 25 κιλών για τις γυναίκες.
Να συγχαρούμε τον δραστήριο πρόεδρο των Φωκάτων κ. Νίκο Φωκά και τις νοικοκυρές του Συλλόγου που βοήθησαν όπως πάντα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις και απονομές στους νικητές όπου εδόθησαν κύπελλα και μετάλλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου