Τετάρτη, Ιουλίου 1

Ενισχύεται η Α.Ε.Κ. στις μεταγραφές προκειμένου φέτος να ολοκληρώσει τη "δουλειά"..... Το πρώτο σπουδαίο όνομα

Με στόχο, να συνεχίσει και με την ευχή να ολοκληρώσει, αυτό που δεν κατάφερε τελευταία στιγμή την σεζόν που έφυγε, δηλαδή την άνοδο στη Γ' Εθνική άρχισε να κινείται η πρωταθλήτρια ομάδα της Κεφαλονιάς, η Α.Ε.Κ, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας περιόδου, ιδιαίτερα τώρα που ανεβαίνουν δυο ομάδες. 
Τα στόματα στην ομάδα είναι κλειστά, όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας οι "κιτρινόμαυροι", με πλάνο πρωταθλητισμού, ήδη έχουν προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες αφού ενέταξαν στο δυναμικό τους δυο-τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από το τοπικό ποδόσφαιρο, κάτι που τους ανεβάζει σίγουρα επίπεδο.
Για το μόνο όμως που μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά, αφού οι πληροφορίες μας είναι επιβεβαιωμένες και δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση, είναι αυτή του Αλέξη Λυκούδη από τον Α.Ο.Κ.Ι.
Ο Ληξουριώτης ποδοσφαιριστής, όπως είναι γνωστό αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, με πολύ μεγάλη, παρά την ηλικία του, εμπειρία, είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και αυτό κάνει πολύ σημαντική την μεταγραφή του!
Τα ονόματα των υπολοίπων είναι γνωστά αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα ανακοινώνουμε.
Όσον αφορά τα ανοικτά μέτωπα στην ομάδα, ο ισχυρός της άντρας, Δημήτρης Κουμαριώτης έχει αναλάβει προσωπικά την τακτοποίηση τους και όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί.
Έτσι, προπονητής, θα συνεχίσει ο πετυχημένος Γιώργος Τόγιας.
Όσον αφορά τους Κρούτη, Τσιαουσντέλιο, οι πληροφορίες που μας έρχονται για την παραμονή τους είναι θετικές και αναμένεται, εκτός απροόπτου, να συνεχίσουν στους κιτρινόμαυρους και τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου