Κυριακή, Ιουλίου 12

Έπεσε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό η αυλαία του τουρνουά Grassroots της UEFA


Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», και ολοκληρώθηκε, το τουρνουά της UEFA Grassroots το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση μας και την Ενωση Σάλας. 
Συμμετείχαν και σήμερα αρκετοί μικροί ποδοσφαιριστές και διεξήχθησαν πέντε συνολικά αγώνες.
Στο τουρνουά, όπως σας έχουμε ενημερώσει συμμετείχαν ομάδες αγοριών ηλικίας από 6-11 ετών και αγωνίστηκαν σε αγώνες 6Χ6, χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και φυσικά χωρίς καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Στον αγωνιστικό χώρο ο Ενωσιακός προπονητής Δ. Λιονάτος προσπάθησε για το καλύτερο και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται να τον δικαιώνει.
Παρόντες για μια ακόμη φορά στους αγώνες ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Βαλσαμής και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Γ. Καραντινός. Ο τελευταίος εκτέλεσε και καθήκοντα γραμματείας με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.
Στο τέλος παραδόθηκαν τιμητικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες και στις ομάδες δώρο μπάλες από τον αντιπρόεδρο κ. Θέμη Βαλσαμή.
Εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους διοργανωτές καθώς και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ε. Μαζαράκη που έφερε μια τόσο σημαντική διοργάνωση στο νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου