Πέμπτη, Αυγούστου 20

Τι γίνεται μέχρι τώρα στο τοπικό μεταγραφικό "παζάρι" και τις υπόλοιπες 6 ομάδες της Α' κατηγορίας


Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας για το τοπικό μεταγραφικό «παζάρι» σήμερα θα συνεχίσουμε με τα νέα των υπόλοιπων έξι ομάδων του πρωταθλήματος.
Εδώ και όσο κατεβαίνουνε τις θέσεις του περυσινού βαθμολογικού πίνακα, αν εξαιρέσεις τον Παγκεφαλληνιακό, οι υπόλοιπες ομάδες κινούνται στα γνωστά, όπως και τις προηγούμενες περιόδους, στάνταρ.
Ας δούμε όμως ξεχωριστά την κάθε μια από αυτές τις έξι που στο φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να παρουσιαστούν έχοντας σαν στόχο, άλλες την καλή παρουσία και το ιδανικό πλασάρισμα και άλλες έτοιμες να δώσουν τη δική τους "μάχη" για την παραμονή τους στην Α' κατηγορία.
Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακος
Η ιστορική ομάδα του Παγκεφαλληνιακού μετά την "αποτυχία" της πέρυσι να μπει στα μπαράζ, φέτος αλλάζει στόχους για το κάτι παραπάνω.
Πρώτη μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Αργοστολίου η συνεργασία της με έναν καταξιωμένο άνθρωπο και τεχνικό τον Θ. Βουκελάτο που σίγουρα την ανεβάζει αγωνιστικά.
Κάποιες μεταγραφές και εδώ όπως στις περισσότερες ομάδες δεν έχουν ανακοινωθεί. Ωστόσο προπονητής και διοικούντες έχουν αρχίσει να κινούνται πολύ δραστήρια για την ενίσχυση της ομάδας τους και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα μιας και η παρουσία του Θόδωρου αποτελεί μαγνήτη για τους ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Οι «κυανόλευκοι» σίγουρα και όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια θα βασιστούν στην ακαδημία τους και στα νέα "δικά" τους παιδιά. Αυτά που ήρθαν από αυτή πέρυσι και ήδη έχουν αποκτήσει τις ανάλογες εμπειρίες για να συνεχίσουν ακόμη και σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και κάποια άλλα που διακρίνονται και φαίνεται να έχουν δυνατότητες.
Από την ομάδα αποχώρησε για την Α.Ε.Κ. ο Νίκος Κίριο.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Η Πρόοδος του Κώστα Πίππου και αυτή την χρονιά θα βασιστεί στην περυσινή της ομάδα που θα είναι πιο ενισχυμένη αφού είναι πολύ πιθανή η επιστροφή στην ενεργό δράση του Αλέξανδρου Δευτεραίου (αποθεραπεύτηκε πλήρως) όσο και των Γ. Μιχαλιτσιάνου ο οποίος θα επιστρέψει στην ομάδα από αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Αχαΐας και Σεβ. Μολφέση ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επιστρέφει και πάλι στην Ιθάκη.
Ο πρώτος αγωνίζεται ως επιθετικός και ο δεύτερος ακραίος μπακ.
Κατά τα άλλα ακούγεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας και μια πολύ καλή προσθήκη στη συνέχεια παρ' ότι οι άνθρωποι της ομάδας δε επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.
Η Πρόοδος θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την Κυριακή 23-8, ενώ έχουν ήδη κλειστεί και κάποια φιλικά παιχνίδια εκτός νησιού.
Στον πάγκο και αυτή τη χρονιά θα καθίσει ο πετυχημένος Κ. Πίππος.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Αποτέλεσμα εικόνας για προοδοσ ιθακησΟ Οδυσσέας Ιθάκης φέτος θα συνεχίσει με τον ίδιο βασικό κορμό παικτών, συν τα αρκετά νέα παιδιά που θα εντάξει στην πρώτη ομάδα. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος πολύ περισσότερο, φαίνεται ότι θα στηριχθεί σε αυτά.
Στα μεταγραφικά θέματα η ομάδα της Β. Ιθάκης βρίσκεται σε κάποιες συζητήσεις αλλά δεν βιάζεται αφού η μεταγραφική περίοδος, όπως μας είπαν, είναι φέτος μεγάλη και δε θα βιαστούν με στόχο το καλύτερο.
Βασικά ο στόχος για φέτος είναι να σταθεροποιηθεί στην Α' κατηγορία και να τερματίσει σε μια καλύτερη θέση από πέρυσι, κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητές της. Όμως ο δεύτερος και πολύ σημαντικός στόχος είναι να συνεχίσει και να αποκτήσει "παράδοση" η παιδική ομάδα, που ήδη συσπειρώνει πολύ καινούργιο κόσμο γύρω της.
Στον πάγκο και φέτος, (άλλωστε η περυσινή του δουλειά αναγνωρίστηκε από όλους και ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο η παρουσία του σε αυτόν), θα συνεχίσει ο Σπύρος Ζερβός έχοντας τη βοήθεια του Κώστα Κουτσουβέλη και του Γιάννη Μαρνέζου.
Α.Ο. Φωκάτα
Η ομάδα της Λακήθρας συζητάει κάποιες καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και για αυτό έχει ρίξει τα «δίχτυα» της προς Πυργί μεριά προκειμένου να αποκτήσει κάποιους που και αυτοί επιθυμούν να παίξουν στα Φωκάτα, αφού όπως φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» από το Πυργί δεν πρόκειται να αγωνιστούν την προσεχή περίοδο σε κανένα πρωτάθλημα σύμφωνα με αυτά που ανακοίνωσαν οι διοικούντες την ομάδα. Επίσης προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με ένα πολύ καλό όνομα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Στον πάγκο της ομάδας για ακόμη μια χρονιά θα καθίσει και πάλι ο ο επιτυχημένος προπονητής Μιχάλης Αθηναίος
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Αποτέλεσμα εικόνας για προοδοσ ιθακησ
Στον Πυλαριακό δεν αναμένονται σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Ο Διονύσης Αλυσανδράτος αποτελεί παρελθόν από τους «κυανέρυθρους της Πυλάρου και αναμένεται να συνεχίσει στη Σάμη. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες μας ενδιαφέρον από την ίδια ομάδα υπάρχει και για τον Αλέξη Ποταμιάνο αλλά και τον Παναγή Σταμούλη με τους διοικούντες να μην τις επιβεβαιώνουν (ιδιαίτερα για τον τελευταίο).
Για ακόμη μια χρονιά ο πετυχημένος Κώστας Κουγιανός θα συνεχίσει την πετυχημένη δουλειά που ξεκίνησε πέρυσι ώστε η ομάδα να καθιερωθεί στις μεσαίες θέσεις της Α’ κατηγορίας.
ΠΟΟΚΑΠ Παπυργιακός
Αν ισχύσουν όσα ανακοίνωσε πριν καιρό η διοίκηση της ομάδας περί αποχώρησης της, σίγουρα αυτό θα είναι ένα πλήγμα για την κατηγορία αλλά και το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
Μέχρι στιγμής δεν κινείται τίποτε στην ομάδα του Πυργιού και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον στους «ερυθρόλευκους.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας αν δεν κατέβει οριστικά η ομάδα πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της αναμένεται να μετακινηθούν στα Φωκάτα αφού οι σχέσεις μεταξύ των δυο ομάδων είναι παραπάνω και από φιλικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου