Δευτέρα, Αυγούστου 31

Ενισχύεται ο Ηρακλής Πρόννων ενόψει πρωταθλήματος Β' κατηγορίας


Μια πολύ σημαντική μεταγραφή αλλά και μια επιστροφή είχαμε αυτό το διάστημα στον Ηρακλή Πρόννων.
Δυο ποδοσφαιριστές ο Κυριάκος Στάβερης, που ανήκε στην Α.Ε. Κεφαλονιάς, (πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε κάποιο παιχνίδι αφού απουσίαζε στο εξωτερικό), και ο αδελφός του Νίκος, που  και αυτός επιστρέφει από την Αυστραλία που διέμενε τα τελευταία χρόνια, θα ενισχύσουν την ομάδα του Μάκη Γιαννάκη.
Όπως καταλαβαίνεται ο Ηρακλής ανεβαίνει αρκετά σκαλοπάτια  ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και σίγουρα πρέπει να είναι μέσα στους διεκδικητές.
Σκοπός βέβαια για τους ανθρώπους των Πρόννων, δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να διακριθεί και ότι καλύτερο στο τέλος προκύψει θα είναι στα συν της.
Η ομάδα τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου, υπό τις οδηγίες και πάλι του Μάκη Γιαννάκη.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γήπεδο των Τζανάτων και μετά την σκληρή δουλειά που θα γίνει για την φυσική κατάσταση των παικτών, θα ακολουθήσει το μοντάρισμα μέσω κάποιων φιλικών αγώνων με τοπικές ομάδες.
Στα ευχάριστα η παραμονή στην ενεργό δράση του έμπειρου, σκόρερ της ομάδας, Λεωνίδα Βανδώρου που φαίνεται να περνάει μια δεύτερη νιότη! Άλλωστε αυτή ήταν και η επιθυμία της ομάδας, αφού ο Λεωνίδας εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με την εμπειρία και το ήθος που διαθέτει θα βοηθήσει τα νέα παιδιά που και φέτος θα έχουν μεγάλη συμμετοχή και θα πάρουν τις ανάλογες ευκαιρίες από τον έμπειρο προπονητή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου