Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18

Την 1η θέση στους 25ους Βαλκανικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε σήμερα ο βετεράνος Κεφαλονίτης αθλητής Δ. Αυγουστάτος

BAVACS 2015 THESSALONIKI
Μεγάλη επιτυχία για τον Κεφαλονίτη (κατάγεται από τα Σαρλάτα) αθλητή Διονύση Αυγουστάτο στην θεσσαλονίκη και στους 25ους Βαλκανικούς αγώνες ανοικτού στίβου Βετεράνων.

Ο Βετεράνος Κεφαλονίτης αθλητής μετά την κατάκτηση της πρωτιάς στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στο Βαλκανικό κλειστού στίβου τον χειμώνα στην Κωνσταντινόπολη, κατάφερε σήμερα στη Θεσσαλονίκη να επαναλάβει το κατόρθωμα του και να κερδίσει και πάλι την πρώτη θέση, αυτή την φορά στον ανοικτό στίβο.
Μάλιστα είχε να αντιμετωπίσει σπουδαίους αθλητές και ιδιαίτερα τον Κροάτη Κνες.
Τελικά ο Διονύσης με μια σπουδαία βολή έστειλε την σφαίρα στα 12,56 και τον ίδιο στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, κατακτώντας παράλληλα το "χρυσό" μετάλλιο.
Συγχαρητήρια στον Διονύση Αυγουστάτο που έκανε με τη νίκη του αυτή γνωστή την Κεφαλονιά μας σε όλα τα Βαλκάνια.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Διονύση Αυγουστάτο ο οποίος χαρούμενος για τη νέα μεγάλη του επιτυχία μας είπε:
«Πραγματικά νιώθω πολύ χαρούμενος και συγκινημένος με τη σημερινή μου επιτυχία και την κατάκτηση της 1ης θέσης στους 25ους Βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων που διεξάγονται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη.
Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πετάξω πολύ περισσότερα μέτρα και θα κατακτήσω νέες νίκες.
Σήμερα είχα να αντιμετωπίσω έναν εξαιρετικό αθλητή με πολύ σημαντική παρουσία και πολλές νίκες σε τέτοιους αγώνες, τον Κροάτη Κνες, αλλά με πίστη στις δυνατότητες μου κατάφερα να το περάσω και να κατακτήσω για την χώρα μας το "χρυσό" μετάλλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου