Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14

Και επίσημα σήμερα η προετοιμασία των Φωκάτων με τον καθιερωμένο αγιασμό (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές και επίσημα η «πρώτη» του Α.Ο. Φωκάτων με τον καθιερωμένο αγιασμό παρουσία του Δ. Σ. της ομάδας με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο της κ. Νίκο Φωκά, αλλά και τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και της μεγάλης ομάδας.
Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα όμως οι πολλές απουσίες λόγω εργασίας δεν επέτρεπαν να γίνει η σωστή δουλειά. Σήμερα λοιπόν ο Μιχ. Αθηναίος έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση μιας και έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Ο φετινός στόχος της ομάδας της Λακήθρας είναι να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατόν από το άγχος του υποβιβασμού και να σώσει νωρίς την «παρτίδα» παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στους φίλους της.
Μετά τον αγιασμό ο προπονητής των «κυανόλευκων» της Λακήθρας έτρεξε για αρκετή ώρα τους ποδοσφαιριστές τους με και χωρίς μπάλα.
Τις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρουν τα φιλικά ώστε να μονταριστεί η ομάδα ενόψει των επίσημων φετινών της υποχρεώσεων.
Ας δούμε τι δήλωσαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Φωκάς και ο προπονητής κ. Μιχ. Αθηναίος για το φετινό ξεκίνημα των ανανεωμένων Φωκάτων:
Νίκος Φωκάς πρόεδρος
«Θέλω να ευχηθώ μια καλή χρονιά στην ομάδα και τους παίκτες μας, στον προπονητή μας, στο διοικητικό συμβούλιο και σε όλες τις ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Να τελειώσει πάνω απ' όλα αυτή η χρονιά με υγεία. Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από κάθε χρονιά, να ανεβαίνουμε σκαλί χρόνο με το χρόνο και πάνω απ' όλα να τελειώσουμε με υγεία. Κάναμε προσπάθειες να δυναμώσουμε λίγο την ομάδα μας και πιστεύω ακράδαντα ότι φέτος θα πάμε αρκετά καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Είμαστε τρίτη χρονιά στην Α' Κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε και να πάμε ακόμη καλύτερα».
Μιχάλης Αθηναίος προπονητής
«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και να σας ευχαριστήσω που παραβρεθήκατε σήμερα στην πρώτη επίσημη της ομάδας μας, στον καθιερωμένο αγιασμό. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε ακόμη μια χρονιά, να συντονίσουμε, να φτιάξουμε μια ομάδα στην οποία έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά. Ο μήνας αυτός είναι δύσκολος και από εδώ και στο εξής θα μαζευτούμε κανονικά. Πάνω από όλα εύχομαι να έχουμε υγεία, να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο του νησιού μας. 
Εύχομαι και οι παράγοντες οι οποίοι ανήκουν στον χώρο, του ποδοσφαίρου, Δημοτική Αρχή να βοηθήσουν, διότι έχουμε πολλές δυσκολίες αναφορικά με τα γήπεδα. Πρώτο μέλημά μας είναι να προστατεύσουμε την υγεία των παιδιών, είναι κάτι το οποίο τονίζουμε συνέχεια και θέλουμε επιτέλους κάποιοι να το ακούσουν αυτό και να καταλάβουν ότι η υγεία των ποδοσφαιριστών κινδυνεύει, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα από τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτά τα λέμε και νομίζουμε ότι μπαίνουν και βγαίνουν από τα αυτιά των υπευθύνων. Τώρα δεν το καταλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές ότι θα έχουν προβλήματα αργότερα με τα πόδια και τη μέση τους αν συνεχίσουν να παίζουν σε αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους. Πέρσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς και φέτος έχουν ξεκινήσει ήδη οι μικροτραυματισμοί. Ελπίζω αυτό το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε να περάσουμε έναν ωραίο χειμώνα και να κυλήσουν όλα ομαλά».
Φώτο από την 1η των Φωκάτων και τον αγιασμό


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου