Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των αγώνων κυπέλλου της Κυριακής


Λίγο πριν το "σφύριγμα" των πρώτων αγώνων του τοπικού κυπέλλου ο λόγος δίνεται στους πρωταγωνιστές οι οποίοι με δηλώσεις τους αρχίζουν να μας βάζουν στο αγωνιστικό κλίμα της νέας περιόδου και ιδιαίτερα του τοπικού κυπέλλου.
Ας ακούσουμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των έξι ομάδων που θα αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή.

CELA KLAURENT (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα)
"Γνωρίζουμε ότι τα Διλινάτα είναι μια πολύ καλή ομάδα και κάτοχος του περυσινού κυπέλλου. Εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε με πίστη και αισιοδοξία και θα παλέψουμε σε όλο το παιχνίδι με την βοήθεια παλαιών και νέων παιχτών για το καλύτερο.
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλα τα παιδιά και πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία και προπάντων μακριά από τραυματισμούς".
Γ. Κατσούρης (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
«Το παιχνίδι με τον Οδυσσέα θα είναι πολύ δύσκολο και για αυτό θα πάμε σε αυτό με σεβασμό στον αντίπαλο.

Στόχος μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς η ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στη δική μου ομάδα υπάρχουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, όχι όμως σε στόχους. Ήρθε νέος προπονητής και κάποιοι νέοι παίκτες.
Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις ούτως ώστε και φέτος να κάνουμε μια καλή πορεία και μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.
Τέλος θέλω να αναφερθώ στον άσχημο αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και να ευχηθώ να μην υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός». 
Γ. Τσιντήλας (τερματοφύλακας Προόδου)
«Καταρχάς εύχομαι σε όλους μια καλή χρόνια με υγεία πάνω από όλα!
Όσον αφορά την ομάδα μου θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους και να εκπληρωθούν όλοι μας οι στόχοι (καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα καθώς και μια καλή παρουσία στο κύπελλο.)
Τώρα με το παιχνίδι της Κυριακής, θα βρούμε μπροστά μας την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στον Νομό μας, η οποία και φέτος δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της. Όμως, εμείς δεν το βάζουμε κάτω θα μπούμε δυνατά για να αποκομίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και γιατί όχι και την πρόκριση. Όπως και να έχει το θέμα επειδή φέτος κάναμε δυο πολύ δυνατά τεστ στην αρχή, μέσα από τα φιλικά, έχουμε την ευκαιρία για ακόμη δυο παιχνίδια με πολύ δυνατό αντίπαλο ώστε να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για το πρωτάθλημα.
Η ομάδα έχει κάνει έξι-εφτά προσθήκες εκ των οποίων τρεις πολύ καλές, κάτι το οποίο μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση καθώς και δύναμη για μια πολύ καλή πορεία φέτος» .

Γ. Βουκελάτος (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)

Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά και σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, αν και καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι έτοιμες.
Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα πολύ ενισχυμένη φέτος. Ξέρουμε, ότι ο θεσμός του κυπέλλου κρύβει πολλές εκπλήξεις, για αυτό θα πάμε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι με στόχο να πάρουμε την πρόκριση.
Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες  και στους ποδοσφαιριστές τους υγεία χωρίς τραυματισμούς.
Γ. Αμούργης (ποδοσφαιριστής Σάμης) 
«Αρχικά θέλω να ευχηθώ από την μεριά μου σε όλες τις ομάδες να έχουν μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και χωρίς τραυματισμούς.
Τη φετινή χρονιά προβλέπω ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα που θα έχει πολύ ενδιαφέρον. 
Όσο αφορά την ομάδα μου φέτος κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί για κάτι καλύτερο έχουμε ενισχυθεί σημαντικά έχοντας κάνει κάποιες μεταγραφές που πιστεύω θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. 
Στόχος τις ομάδας φέτος είναι να διεκδικήσουμε μια θέση στην τετράδα και φυσικά στόχος μας είναι και το κύπελλο. 
Μέσα από πολύ προσπάθεια και αγώνα πιστεύω στο τέλος θα μείνει κάτι θετικό. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πυλαριακό θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος και ένταση. 
Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη και πιστεύω ότι θα βγάλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Δ. Παπαδάτος (ποδοσφαιριστής Πυλαριακού)
«Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.

Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Απολαμβάνουμε να αντιμετωπίζουμε τις πολύ δυνατές ομάδες του νησιού, καθώς τόσα χρόνια στην Β΄ κατηγορία δεν είχαμε την δυνατότητα να αγωνιστούμε εναντίον τόσο ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Μια τέτοια πολύ ποιοτική ομάδα είναι και η Σάμη που θα παίξουμε την Κυριακή για το κύπελλο. Θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε ότι έχουμε και να ευχαριστηθούμε έναν ωραίο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου