Κυριακή, Νοεμβρίου 29

Δίκαιη "μοιρασιά" στις Κεραμειές.... Π.Α.Ο.-Πρόννοι 1-1


Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  1-1
                           
Πρεμιέρα με ισοπαλία Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Πρόννοι
Μέτριο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, μεταξύ του γηπεδούχου Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και των Πρόννων. Τελικό αποτέλεσμα και μάλλον δίκαιο το τελικό 1-1.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι γηπεδούχοι με τον ταχύτατο Περαματζή κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με 1-0.
Στο δεύτερο η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε με τους Πρόννους να είναι καλύτεροι και να ισοφαρίζουν τελικά σε 1-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την είσοδο του έμπειρου Γ. Μπάμπη οι γηπεδούχοι κάπως ανέβηκαν αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.
Γενικά οι φάσεις ήταν λίγες αφού από ένα σημείο και μετά σε αυτό το διάστημα οι ομάδες έδειχναν κουρασμένες και πρόσεχαν περισσότερο τις άμυνες τους ώστε να μην δεχθούν κάποιο τέρμα και να τα χάσουν όλα και στο σημείο αυτό τα κατάφεραν!
Φάσεις και γκολ
Στο 15’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν ένα γκολ με κεφαλιά του Δελακά έπειτα από κόρνερ του Περαματζή από αριστερά, όμως ο διαιτητής κ. Σούλα θα δει φάουλ του πανήψυλου αμυντικού και θα το ακυρώσει.
Ο Κ. Ζαπάντης-Τζανίκος στο 18’ θα περάσει ψηλοκρεμαστά την μπάλα στην περιοχή για τον Κατσιλίδη, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει την μπάλα που καταλήγει στην αγκαλιά του Κουνάδη.
Μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια στο 35’ του εξαιρετικού Περαματζή θα δώσει το προβάδισμα στον Π.Α.Ο.. Συγκεκριμένα θα αποφύγει τον Ιντζέ με ωραίο τρόπο θα μπει στην περιοχή και δεξιά και εκεί προλαβαίνοντας την έξοδο του Κορκού θα στείλει την μπάλα με πλασέ στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 37’ και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα εκτελέσει ένα φάουλ από αριστερά στην περιοχή, όμως ο Δελακάς δεν προλαβαίνει να «τσιμπήσει» την μπάλα που καταλήγει τελικά άουτ.
Το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με μια φάση για του φιλοξενούμενους. Στο 45’ ο Κ. Ζαπάντης-Τζανίκος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Έτσι με το σκορ στο 1-0 για τους «πράσινους» οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν «στροφές» και θα πιέσουν για την ισοφάριση.
Στο 62’ ένα φάουλ του Κ. Ζαπάντη-Τζανίκου από αριστερά, θα στείλει την μπάλα στην περιοχή, ο Κυρ. Κουρκουμέλης θα νικήσει στον «αέρα» τον Καλογηράτο και με ωραία κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα του Κουνάδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Νέα ευκαιρία στο 73’ για τους Πρόννους που κυνηγούν την ανατροπή. Ο Αναγνώστης από αριστερά θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή στον Κ. Κουρκουμέλη με το πλασέ του τελευταίου στην κίνηση να καταλήγει λίγο άουτ από την εστία του Κουνάδη.
Ένα μακρινό σουτ του Γ. Μπάμπη στο 79’ θα είναι η αντίδραση των γηπεδούχων και το οποίο μπλοκάρεται εύκολα από τον Κορκό.
Στο 87’ ο Γασπαρινάτος επιχειρεί το διαγώνιο δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα μετά από κόντρα στο σώμα του Αλεξίου καταλήγει κόρνερ.
Τελευταία και μάλιστα καλή ευκαιρία να «αρπάξουν» το τρίποντο θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι Πρόννοι στο 90+1’. Ο Αναγνώστης θα βρει έξυπνα μέσα στην περιοχή και δεξιά τον Γουλιμή, αλλά αυτός κάνει άσχημο σουτ και η μπάλα καταλήγει αρκετά ψηλά άουτ από την  εστία του Κουνάδη.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Γ. Μυρσίνιας.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο.:(Τ. Φωής), Κουνάδης, Κλωνής, Παγουλάτος (66’ Κασιαράς), Δελακάς, Μαρινάκης (57’ Μπάμπης), Καλογηράτος, Σπαθής (78’ Καλαφάτης), Γασπαρινάτος, Τζιβράς, Περαματζής, Ποροκλινιώτης.
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Κορκός, Παππάς, Μπεσλίκας, Ιντζές (34’ Αναγνώστης), Ζαπάντης-Τζανίκος Κ., Σολωμός, Χιόνης (85’ Γουλιμής), Κατσιλίδης (58’ λ.τ. Νικολετάτος), Κουρκουμέλης Κ., Κουτροκόης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου