Κυριακή, Νοεμβρίου 29

"Κόλλησαν" στο "Ο" Παλληξουριακός - Διλινάτα και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  0-0
                                                   
Καλύτερος ο Παλληξουριακός.... Τον σταμάτησε ο Καλαφάτης 
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη σήμερα το απόγευμα Παλληξουριακός-Διλινάτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και οι ομάδες πρόσεχαν τις άμυνες τους με αποτέλεσμα η μπάλα να παίζεται στο κέντρο και οι φάσεις να είναι λίγες και αυτές υπέρ των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και ήταν καλύτεροι, ιδιαίτερα στο πρώτο 15λεπτο πίεσαν τους αντιπάλους τους αλλά έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Καλαφάτη που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις και σήμερα. 
Στη συνέχεια έλειψαν οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να έρθει φυσιολογικά. 
Να τονίσουμε ότι παρά την κρισιμότητα του ο αγώνας ήταν ήρεμος αγωνιστικά και οι ομάδες έπαιξαν πολύ αθλητικά.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή φάση θα έρθει στο 23’ όταν ο Σιμωτάς εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Βολνίσκι που είχε προωθηθεί θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Λ. Καλαφάτη και θα καταλήξει άουτ.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων έρχεται στο 30’ όταν ο Γ. Αναλυτής, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, θα βρει δεξιά και λίγο μέσα στην περιοχή τον Τανουσάι με το φαλτσαριστό σουτ του τελευταίου να στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την συμβολή των δοκών του Καραίσκου.
Ατυχία για τους γηπεδούχους και τον Ηλ. Ζερβό στο 39’ αφού το σουτ που επιχειρεί εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Καλαφάτη, κατόπιν παίρνει μια παράξενη τροχιά και αφού κύλησε παράλληλα με την γραμμή τέρματος των φιλοξενούμενων, προλαβαίνουν και διώχνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί του.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό για τους γηπεδούχους όταν το σουτ του Ζάβαλη από το σημείο περίπου του πέναλτι και στο τετατετ του με τον Καλαφάτη, θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα των Διλινάτων που πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση.
Έτσι το ημίχρονο δεν θα έχει κάποιο γκολ για τις δυο ομάδες αφού άλλωστε δεν υπήρχε μέχρι τη λήξη του κάποια άλλη φάση.
Στο δεύτερο και στο 51’ ο νεαρός Μπράντι θα βρεθεί απέναντι από τον Καλαφάτη αλλά ο «πορτιέρο» των φιλοξενούμενων θα σώσει.
Στο 55’ και στην τελευταία φάση του αγώνα, αφού δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη μέχρι το τέλος, ο Ζερβός θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα αφού κοντράρει στα σώματα των αμυντικών, παίρνει πορεία προς το «Γ» της εστίας του Καλαφάτη, μόνο που ο τελευταίος είναι ανίκητος και θα επέμβει εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Πολλάτος από πολύ κοντά θα πιάσει μια κεφαλιά αλλά ο Κουγιανός διώχνει την μπάλα, κατά τον διαιτητή, πριν περάσει την γραμμή, κάτι που έφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που θεωρούν το αντίθετο και ζήτησαν να μετρήσει σαν γκολ.
Με έναν τέτοιο Καλαφάτη ήταν αδύνατο να χάσει έστω και την ισοπαλία η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη και έτσι "απέδρασε" από το Ληξούρι με τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Καραίσκος, Σιμωτάς. Αδηλίνης, Βολνίσκι, Μαυροειδής, Λούλουδας, Ζερβός, Καμινάρης (46’ Μπράντι), Ζάβαλης (80’ Μαρκάτος Σπ.), Ρεμούντης, Πολλάτος (70’ Τοζάι).
Διλινάτα:(Δ. Κουρκουμέλης), Λ. Καλαφάτης, Κουγιανός, Θ. Αναλυτής, Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Κ., Χαραλαμπόγλου, Βαγγελάτος (80’ Γεωργόπουλος), Κουρκουμέλης Σπ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ. (65’ Λουλάι), Τανουσάι (70’ Κατσούρης).
Φώτο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου