Κυριακή, Ιανουαρίου 10

"Πύρρειος" νίκη για τον Ηρακλή 2-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο τέλος, σε ένα ματς με τρεις σοβαρούς τραυματισμούς


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  2-1
                                             
Καλό ποδαρικό για τον Ηρακλή στα Τζανάτα 
Σε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και ποιοτικά μέτριο, σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα ο Ηρακλής Πρόννων έκανε καλό «ποδαρικό» τη νέα χρονιά αφού πέτυχε την πρώτη του νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς που έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και να φύγει με τη νίκη από τα Τζανάτα.
Έτσι η ομάδα του Γ. Γιαννάκη ξαναμπήκε σε τροχιά 4αδας και βλέπει το μέλλον της στη συνέχεια πιο αισιόδοξο.
Στα άσχημα του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός τριών ποδοσφαιριστών, δυο των γηπεδούχων και ενός των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ορθοπεδικές εξετάσεις!
Τα γκολ του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 40’ με ωραία ενέργεια και πλασέ του Μπάμπη, ο οποίος βγήκε από δεξιά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον κρητικό για το 0-1!
Η ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων και το 1-1 θα έρθει στο 55’ με πολύ ωραίο σουτ (10 περίπου μέτρα έξω από την περιοχή) του Στάβερη Κ. που θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κατερέλου.
Τελικά η ανατροπή για την ομάδα Ηρακλή Πρόννων θα έρθει στο τελευταίο δίλελεπτο του αγώνα (88’) με σουτ του Πούλου ύστερα από κόντρες στα σώματα που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.  
Ήταν το νικητήριο γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλα.
Από ότι μάθαμε η νίκη αυτή της ομάδας του Ηρακλή αφιερώνεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας που ήταν ένας από τους τραυματίες του σημερινού αγώνα Σπ. Ρασσιά. 
Εμείς ευχόμαστε περαστικά στο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Θανάση και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κρητικός, Ε. Δημητράτος, Πούλος, Μαράτος, Γ. Ρασσιάς, Τότολος, Γερ. Καμπίτσης, Χαρ. Μανέντης, Σπυρ. Ρασσιάς (22’ λ.τ Στάβερης Νικ.- 79’ Λυμπεράτος), Ανδ. Σπαθής, Κυρ. Στάβερης (89' Ραπάι).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Κλωνής, Μπάμπης Γιαν., Κασιάρας (61' Τόκος), Μαρινάκης, Βοροκλινιώτης, Γιώργκο, Μπάμπης Γ., Καλαφάτης (51' Τζιβράς), Γασπαρινάτος, Κολέτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου