Κυριακή, Ιανουαρίου 24

Έκλεισαν θέση στην τελική 4αδα τα Ομαλά 2-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  0-2
                                                      
Δήλωσαν παρόν στα playoffs τα Ομαλά...... Τέλος το όνειρο για Π.Α.Ο.
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχαν, σήμερα το πρωί στις Κεραμειές, τα Ομαλά στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 2-0. Μια νίκη που ουσιαστικά τα φέρνει με το ένα πόδι στην τελική τετράδα και στα playoffs του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. 
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με πολύ λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και τους τυπικά φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τα αμυντικά λάθη, όμως και πολύ ουσιαστικούς να πετυχαίνουν δυο γκολ.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο προσπάθησαν για κάτι καλύτερο όμως τα αμυντικά λάθη τους στέρησαν μια τέτοια προοπτική.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Αγίου ήταν καλύτερη, πέτυχε ακόμη ένα γκολ και τελικά έφυγε από τις Κεραμειές με ένα δίκαιο «χρυσό» τρίποντο.
Φάσεις και γκολ
Στο 25’ ο Μαρινάκης θα βρεθεί στην περιοχή των Ομαλών σε καλή θέση, αλλά η κεφαλιά του αποκρούεται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από τον Παπαστεργίου.
Στο 31’ ο Μπάμπης Γ. από δεξιά εκτελεί ένα φάουλ, η μπάλα στην περιοχή με τον Τζάκη των γηπεδούχων στην προσπάθεια του να διώξει, βάζει σε κίνδυνο την εστία του για ένα αυτογκόλ, αφού η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία της ομάδας του και καταλήγει κόρνερ.
Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1, όταν ο Αγγ. Γεωργόπουλος ύστερα από την αδυναμία των αμυντικών να διώξουν, αφού κερδίζει μια κόντρα, με υποδειγματικό πλασέ απέναντι από τον Κατερέλο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία στο 40’ για τους φιλοξενούμενους, αφού η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους. Μαζαράκης – Περαμαντζής διεκδικούν την μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των Ομαλών χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν βρίσκουν μπάλα, αυτή καταλήγει στον νεαρό Κωλέτση που θα πλασάρει ψηλά στην έξοδο τον Παπαστεργίου με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο δοκάρι. Στη συνέχεια απομακρύνεται από τον Νεόφυτο.
Έτσι το 0-1 έμεινε σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» των Ομαλών ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους και είχαν τον έλεγχο του αγώνα.
Έτσι θα πετύχουν και το 2-0 στο 75’ σε μια περιπετειώδη φάση.
Ο Βαλεντής εκτελεί ένα φάουλ από αριστερά, ο Κατερέλος δεν συγκρατεί την μπάλα, που φτάνει στον Αγγ. Γεωργόπουλο ο οποίος θα σουτάρει για να αποκρούσει εκ νέου ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς. Στη συνέχεια νέος κάτοχος της μπάλας γίνεται ο Χρ. Τσακαρισιάνος που την πλασάρει στην άδεια εστία για το τελικό 0-2.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τούρλο και Ε. Σούλα.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο.Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Μπάμπης Γ., Παγουλάτος (75’ Σπαθής), Μαρινάκης, Κασιαράς, Γασπαρινάτος 985’ Μουρελάτος), Κωλέτσης, Καλαφάτης Θ., Περαμαντζής, Δελακάς (15’ λ.τ. Λουράντος), Μπάμπης Γιωγ..
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Παπαστεργίου, Μαζαράκης, Νεόφυτος Χ., Γεωργόπουλος Νικ. (Γαλιατσάτος Νικ.), Στρακάτος (85’ Δανελάτος), Τζάκης, Κοσμάς, Τσακαρισιάνος Χρ., Βαλεντής, Παπαδογεώργος (46’ Παππάς), Γωργόπουλος Αγγ.. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου