Κυριακή, Ιανουαρίου 10

Εντυπωσιακή η σημερινή γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι...... Τιμήθηκαν οι "πρώτοι"


Απόλυτα επιτυχημένη η σημερινή γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Μέσα σε πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα, χωρίς την παρουσία κάποιου εκπροσώπου της Ε.Π.Ο., αφού για αυτό παρίστατο εκτός των άλλων και ο Β. Μαζαράκης, του Μητροπολίτη μας, των αρχών του τόπου, παραγόντων, διαιτητών, προπονητών και ποδοσφαιριστών του τοπικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο κέντρο δεξιώσεων «Αθηνά» στα Κοκύλια, σήμερα Σάββατο 9-1-2016, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Πραγματικά η ημέρα αυτή ήταν μια γιορτή για το Κεφαλονίτικο αλλά και το Θιακό ποδόσφαιρο.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ευαγγ. Μαζαράκης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, στην ομιλία του αναφέρθηκε για την κατάσταση των γηπέδων στην Κεφαλονιά και έκανε έναν μίνι απολογισμό για την χρονιά που έφυγε.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη» Βασίλης Ρουχωτάς και ο σύμβουλος της παράταξής του Νίκος Σκλάβος, ο επικεφαλής του ΦΙΚΟ Ηλίας Παρίσης, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά, την βουλευτή Κεφαλονιάς που δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί εκπροσώπησε ο επιστημονικός της σύμβουλος Γιάννης Βαρούχας.
Επίσης στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Beach Soccer Στέφανος Σοϊλεμές, όπως επίσης και ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Γεώργιος Καλιτσουνάκης.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κεφαλονιάς κ.κ. Δημήτριος.
Να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και β' αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. έκανε δώρο στον νέο μας Μητροπολίτη μια ποιμαντορική ράβδο.
Τυχερός της βραδιάς ο προπονητής της Εικοσιμίας κ.΄Δ. Ζησιμάτος που του έτυχε το φλουρί και στο οποίο αντιστοιχούσε ένα παλαιό νόμισμα της Κεφαλονιάς με τον Οδυσσέα το οποίο της παρέδωσε η υπάλληλος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Χ. Κοσμάτου.
Συγκίνηση προκάλεσε η εκπρόσωπος της Εικοσιμίας στην παραλαβή του κυπέλλου των παίδων, είπε εμφανώς συγκινημένη ότι αφιερώνεται στον Νίκο Κοσμετάτο που πριν λίγες μέρες "έφυγε" από κοντά μας.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι παρακάτω καθιερωμένες βραβεύσεις:
Στις Πρωταθλήτριες ομάδες 2014-2015
Α΄ Κατηγορία: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β΄ Κατηγορία: Π.Ο.Ο.Κ.Α.Π ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΠΑΙΔΩΝ 2014-2015:Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2014-2015: Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
JUNIOR’S 2014-2015: Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Στους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων μας
Α΄ Κατηγορία: MUCAJ EMILIANO 
Β΄ Κατηγορία: ΓΑΒΑΛΑ ΑΛΕΞ.
Από φέτος καθιερώθηκε και η βράβευση του πρώτου σκόρερ του και του τοπικού Κυπέλλου.
Κυπέλλου: ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ ΙΩΑΝ.
Στους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές από τις μικτές μας λόγω ηλικίας
Καλλιβωκά Γεράσιμο, Κοκόση Διονύσιο, Παπαδάτο Χριστόδουλο, Μεγαδούκα Σπυρίδων, Μινέτο Ηλία, Μπούρα Χρίστο, Αθηναίο Ιωάννη – Ορφέας, Κύργιο Γιώργο, Αντωνέλλο Χαράλαμπο, Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη, Καρούσο Ευάγγελο, Δαμουλιάνο Διονύσιο, Βαλεντή Ευστάθιο, Ράπτη Αδάμ, Θεοτοκάτο Γεράσιμο, Νεόφυτο Χαράλαμπο, Σταθάτο Αλέξανδρο – Άθω, Αντωνάτο Ευάγγελο.
Στους αριστούχους μαθητές ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων – Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2014-2015:
Παίδων: Καμπανό Ευθύμιο Νέων: Αντωνίου Φίλιππο, Βασιλάκη Μάριο.
Τέλος απονεμήθηκαν τα πτυχία των νέων διαιτητών που αποφοίτησαν από την τελευταία σχολή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Θανάση Ευστάθιο, Μασταγκά Μαρία, Βλάχου Κων/να, Σούλα Έρβιν, Τούρλο Πέτρο, Κώτση Ιωάννη, Χρηστάτο Σπυρίδων.
Το sportsthea εύχεται υγεία σε όλους και επιτυχίες. Επίσης συγχαίρει τους βραβευθέντες ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου