Κυριακή, Φεβρουαρίου 21

Κρατούσε "ρόπαλο" ο Ηρακλής.... 2-0 τους Πρόννους


  Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  0-2
                                        
Νίκησε στο τοπικό και έμεινε "ζωντανός" στο κυνήγι της 4αδας ο Ηρακλής
Μεγάλη κερδισμένη του σημερινού τοπικού ντέρμπι στα Τζαννάτα τελικά αναδείχθηκε η ομάδα του Ηρακλή, τυπικά φιλοξενούμενη των Πρόννων, με σκορ 2-0.
Τα "μπαμ" λοιπόν στο πρωτάθλημα των «μικρών» συνεχίστηκαν και σήμερα και έτσι η ομάδα του Ηρακλή θα διεκδικήσει την είσοδο της στην 4αδα, την επόμενη αγωνιστική από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στο μεταξύ τους παιχνίδι στις Κεραμειές, όπου ακόμη και με ισοπαλία το πετυχαίνει.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με λίγες φάσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο,  δύναμη και πολύ πάθος, κυρίως από πλευρά φιλοξενούμενων, που καίγονταν για το τρίποντο της νίκης.
Είχαν δε, σήμερα έναν καταπληκτικό Κυρ. Στάβερη που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας μάλιστα και τα δυο γκολ για την ομάδα του.
Φάσεις και γκολ
Ο Ηρακλής, που φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι, μόλις στο 2’ θα χάσει μια καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Τότολος θα βρεθεί μόνος στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά θα μπερδευτεί και θα χάσει την μπάλα, ενώ στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Σχεδόν άμεση θα είναι η απάντηση των Πρόννων, αφού στο 7’ ο Θωμάς, σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ, θα βρεθεί τετ α τετ με τον Κρητικό που θα βγει έγκαιρα και προλαβαίνοντας θα διώξει την μπάλα με τα πόδια μακριά, σώζοντας την ομάδα του. Εδώ ο τελευταίος συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Δ. Καμπίτση και θα μείνει για 5’ στο χορτάρι. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό και συνέχισε κανονικά το ματς.
Σε μια σέντρα από δεξιά του Κ. Στάβερη στην περιοχή, ο Ραπάι θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα περνάει λίγο άουτ από την εστία του Παπαβασιλείου.
Στο επόμενο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με τον Κ. Στάβερη να αποφεύγει δυο αμυντικούς εκτός περιοχής, να πιάνει το δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 30’ ο Κατσιλίδης λίγο έξω από την μικρή περιοχή δεν κάνει καλό σουτ, αφού είναι αδύναμο και αποκρούει ο Κρητικός.
Εκπληκτική απόκρουση του Κρητικού στο 32’, πού σώνει τον Ηρακλή από την ισοφάριση, πετώντας την μπάλα κόρνερ, στην κοντινή κεφαλιά του Κυρ. Κουρκουμέλη.
Αυτές ήταν και οι φάσεις για το πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια και τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη και μέχρι το 70’ δεν θα έχουμε κάποια ιδιαίτερη φάση. Σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο ο Αθ. Τραυλός θα πιάσει ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Τέλος στο 85’ ο Ηρακλής θα «κλειδώσει» τη νίκη του, αφού θα προηγηθεί με  2-0. Ο Ραπάι θα φύγει από δεξιά στην αντεπίθεση και θα βγάλει μια σέντρα στο πρώτο δοκάρι για να πεταχτεί ο κορυφαίος του σημερινού αγώνα Κυρ. Στάβερης και με κεφαλιά να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.
Χωρίς άλλη φάση θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι και τον Ηρακλή να παίρνει μια μεγάλη νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» στο όνειρο της εισόδου του στα playoffs και τους Πρόννους χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα μιας και δύσκολα θα χάσουν την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Δ. Βασιλόπουλο και την κα Μ. Μασταγκά.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σολωμός Γ., Ζαπάντης Κ., Τραυλός Σπ., Θωμάς, Κατσιλίδης (55’ Κουτροκόης), κουρκουμέλης Κυρ., Αναγνώστης, Μπεσλίκας, Κουρκουμέλης Αιμ..
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κρητικός, Μαράτος, Καμπίτσης Δ., Στάβερης Ν., Σπαθής (55’ λ.τ. Λυμπεράτος), Ρασσιάς Γ., Διαμαντάτος Μιχ., Τότολος Γ., Στάβερης Κ. (88’ Γιαννάκης), Ραπάι, Καμπίτσης Γ. (89’ Διαμαντάτος Στ.).
Ευχαριστούμε τον φίλο Γ. Γκιάφη για τις φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου