Σάββατο, Φεβρουαρίου 27

Τρίτος στην τελική κατάταξη ο Α.Ο. Πρόννων 2-0 την Έρυσσο


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  2-0
                                   
Πάνε με +1 τελικά στα playoffs οι Πρόννοι
Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ο Α.Ο. Πρόννων, κερδίζοντας παράλληλα και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη και πηγαίνει στα playoffs με το bonus του +1.
Επικράτησε το απόγευμα στα Τζανάτα, της Ερύσσου με σκορ 2-0, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και την Έρυσσο απαλλαγμένη από το άγχος να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, χάνοντας μάλιστα και κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρει.
Στην αρχή οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έχασαν δυο-τρεις ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ.
Στο δεύτερο όμως οι γηπεδούχοι καλύτεροι και με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν να λύνει τα πόδια των παικτών τους, πήραν μια νίκη που ήθελαν πάρα πολύ για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και με καλύτερη ψυχολογία να πάνε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Φάσεις και γκολ
Άτυχοι θα σταθούν οι γηπεδούχοι αφού στο 15’ μετά το γυριστό σουτ του Κατσιλίδη, λίγο έξω από την μικρή περιοχή, θα δουν την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σιμάτου.
Ένα σουτ του Παππά στο 18’ αποκρούεται από τον Παπαβασιλείου.
Στο 28’ ο Κατσιλίδης θα περάσει κάθετα στην περιοχή στον Αναγνώστη, με το πλασέ του τελευταίου να περνάει λίγο άουτ.
Ένα σουτ του Κ. Ζαπάντη στο 35’, αποκρούεται από τον Σιμάτο, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Στο 38’ ο Παπαβασιλείου με ενστικτώδη απόκρουση θα σώσει στην κοντινή κεφαλιά του Παππά.
Ένα νέο σουτ του Κ. Ζαπάντη στο 39’, αποκρούεται και πάλι από τον Σιμάτο.
Εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαβασιλείου στο 43’ στο σουτ μέσα από την περιοχή του Στεφάνι, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και στο 53’ θα πετύχουν το 1-0 με πλασέ του Κατσιλίδη μέσα από την περιοχή στην παράλληλη πάσα του Αναγνώστη.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν με 2-0. Ο Αθ. Τραυλός μετά από εντυπωσιακή κούρσα από δεξιά, θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή και ο επερχόμενος Ιντζέ με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σιμάτου για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.
Στο 65’ η κάθετη του Αθ. Τραυλού θα βγάλει τετ α τετ τον Αναγνώστη με τον Σιμάτο, όμως το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων αποκρούεται από τον έμπειρο τερματοφύλακα της Ερύσσου.
Στο 74’ θα έχουμε μια ίδια φάση, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια κατάληξη.
Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την ευκαιρία να μειώσουν στο εκτελεσμένο φάουλ του Tavani, αφού η μπάλα θα σταματήσει το οριζόντιο δοκάρι του Παπαβασιλείου.
Τέλος στο 80’ ο Αθ. Τραυλός θα πιάσει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Κ. Ζαπάντη, αλλά και πάλι η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Σιμάτου.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Θανάση και την κα Μ. Μασταγκά.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σολωμός (73’ Γκουντής), Τραυλός Αθ, Ζαπάντης Κ., Θωμάς (46’ Ιντζές), Κατσιλίδης (63’ Γουλιμής), Αναγνώστης, Μπεσλίκας, Κουρκουμέλης Αιμ., Νικολετάτος, Κουτροκόης.
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Καψάλης, Διακάτος, Tavani, Γιαννάτος, Στεφάνι (52' Μαζαρακιώτης), Καραβέλας, Βαλσαμής, Σκιαδαρέσης (75’ Παπαδημητράτος), Μακαντάνης, Παππάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου