Σάββατο, Φεβρουαρίου 20

Κλείνουν θέση στην 4αδα οι "πράσινοι"... Μεγάλο διπλό στο Ληξούρι 1-0 τον Εθνικό


Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  0-1
                             
Πράσινο Μπαμ στο Ληξούρι επί του πρωταθλητή Εθνικού
Ένας σοβαρός και αποφασιστικός Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς πέρασε από το Ληξούρι επικρατώντας σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη του Εθνικού Κεφαλονιάς δίκαια και καθαρά με σκορ 1-0 και βρίσκεται πλέον με το ενάμισι πόδι στην τελική 4αδα και τα playoffs του πρωταθλήματος της "μικρής" κατηγορίας.
Από την άλλη η ομάδα του Εθνικού έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν ήθελε την νίκη, η οποία θα συνέβαλε τόσο στην τόνωση της ψυχολογίας όσο και σε μια υψηλή συγκομιδή βαθμών στο τέλος του πρωταθλήματος.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς παρουσιάστηκε σοβαρή και έτοιμη να παλέψει για την νίκη.
Έκανε αρκετές επικίνδυνες φάσεις, εκμεταλλευόμενη κάποια αμυντικά λάθη και την ταχύτητα του Περαματζή, ενώ αντίθετα ο Εθνικός μπήκε νωθρός στον αγώνα.
 Στο τελευταίο 20λεπτό, όταν ο Εθνικός άσκησε πίεση για την επίτευξη ενός τέρματος, η ομάδα του Π.Α.Ο. άντεξε και έτσι κατάφερε να πανηγυρίσει μια πολύ μεγάλη νίκη.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Παναθηναϊκού έδειξε μεγαλύτερο πάθος και δίκαια πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς που την φέρνουν κοντά στην είσοδο της στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Το γκολ
Το Χρυσό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 22’ ο Κωλέτσης με ψύχραιμο πλασέ ύστερα από λάθος του Γιακουμάτου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μοσχόπουλος, Αντωνέλος (Τσίγγανος), Παπλάς (Τορομάνι), Λαδάς, Γιακουμάτος, Αντωνάτος, Νικ. Αραβαντινός, Κ. Αραβαντινός, Γαλανός, Κατσιβέλης, Κοσμάτος (Παρίσης).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Κασιαράς (Καλαφάτης Ε.),, Μαρινάκης, Βώρος Κ., Γιώργο, Κωλέτσης, Γ. Μπάμπης, Γασπαρινάτος, Καλαφάτης Θ., Περαμαντζής (Σπαθής), Κλωνής (Παγουλάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου