Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Η «Γαλανόλευκη» δίπλα στην ομογένεια!


Στο «ANZ Stadium» του Σίδνεϊ στις 4 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Αυστραλία το προσεχές καλοκαίρι.
Σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο κ. Μίκαελ Σκίμπε δήλωσε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε την Αυστραλία, μια διαχρονικά καλή ομάδα αν αναλογιστεί κάποιος ότι καταφέρνει συνέχεια να συμμετάσχει στα Παγκόσμια Κύπελλα. Σκοπεύω να έχω μαζί μου την καλύτερη ομάδα, διότι οι αγώνες μας στην Αυστραλία θα είναι οι τελευταίοι που θα δώσουμε πριν από τον επόμενο Σεπτέμβριο, οπότε θα παίξουμε ένα φιλικό στην Ρωσία και στη συνέχεια θα μπούμε στη διαδικασία της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018. Οφείλουμε, λοιπόν, να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε συνέχεια και εκτιμώ ότι αυτοί οι αγώνες θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού».   
Ο ελληνικής καταγωγής ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αυστραλίας Άγγελος Ποστέκογλου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε την Εθνική Ελλάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό για τους Αυστραλούς και Έλληνες φιλάθλους».
Ο τελευταίος αγώνας Αυστραλία-Ελλάδα διεξήχθη πριν από δέκα χρόνια, τον Μάιο του 2006 στην Μελβούρνη, όπου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει 1-0 ενώπιον 95.000 θεατών. 
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία είναι προγραμματισμένο για τις 7 Ιουνίου.
Για την αγορά εισιτηρίων του αγώνα Αυστραλία-Ελλάδα στο Σίδνεϊ πατήστε ΕΔΩhttp://premier.ticketek.com.au/shows/show.aspx?sh=SOCCERAN16
http://www.epo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου